Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Goca

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Mire rrusho. /pf/images/graemlins/smile.gif

( e shef sa shpejt rrehemi neve re, vetem nji fjale e mire na duhet... /pf/images/graemlins/wink.gif )

Komplimente per faqen 299 iher , duke fillu nga regjizori, skenaristi, aktoret, elektricistet e pastruesit... Kam icik frymezim sot , vetem se e kam te veshtire me gjet viktimen... :devil:

Guest

Penele poor baby lol shife ka dal nji i ri quhet blendi@ hidhja iher grepin se kushedi , ma var s'ma var un boj punen time si .....r /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: Blendi thnx per avatarin po pate munci kur te kesh ca kohe te lire nga thiatro /pf/images/graemlins/laugh.gif a ka munci me MA BER pak me TE MADH , kuptohet flas per AVATARIN /pf/images/graemlins/laugh.gif thnx per lehtesi kuptimi mund te lexosh vetem shkronjat kapitale /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Blend per Blend ... s`mu ndane Blendat....edhe dashuria ime e pare ne kopesht Blend e ka pas emrin. E kam pas shok, hashim buke bashke , boshim vizatime bashke...
Kur lindi nusja dajes , shkova me vrap ne shpi me i thone t`ja vinin emrin Blendi. Pak a shume ashtu ja vune se i pelqeu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Epo mire o Kristiana , po e provoj iher me ket Blendi@ .
Ti rrofsh e me jete te gjate.

Guest

Penelja ndjeu nje dore te ngrohte qe i kapte supin e po e ledhatonte ngadale, po i pershkonte trupin si nej gjarper ne aksion , ajo ndjeu barkun ti therte pak , mos ja beri dhe ja ndaloi doren aty ku pikerisht ndahet kerthiza me kembet ,
pse i tha ai ?
po pak kemi qe njihemi , shume pak mos kujton ti se une jam ndonje nga ato te rrugeve qe i lene te tere ti prekin ?
Me fal e dashur po smu durua , ja beri blendi@
eksitimi mi verboi instiktet dhe tek mua u zgjua ajo kafsha e eger qe fle gjume thelle ne shpirt /pf/images/graemlins/wink.gif
Ok i tha penelja mjaft me keto fjale , sa here qe me flet keshtu me duket sikur po vdes /pf/images/graemlins/laugh.gif
...

Goca

Primus registratum

Takimi i tyre kish qene krejt i rastesishem. Nje dite dimri e zakonshme po kalonte trotuareve te Tiranes. Ata po ecnin kundrejt njeri tjetrit e befasisht u gjenden ne shkallet e te njejtes ndertese. Ishte e re dhe ashensoret , fatmiresisht punonin. Me dosje ne duar , te veshur serioze , ata shpejtuan kush e kush te shtypte i pari butonin e ashensorit. Aty duart e tyre ishin prekur per here te pare, e si te mos kishte me energji elektrike , asnjeri s`kish hyre brenda ne ashensor.
-Oh , me falni , por po shpejtoja: i tha Penelja , ndersa syte i mbeten ne ata sy te gjelbert e te kthjellet.
Ju duk se po shetiste boten ne ato momente. Ja fushat e Skocise, lendinat e Irlandes, e guret ne fund te Jonit.
-Oh ju lutem, ah me quajne Blendi@.<br />Peneles ju ndal treni qe kish marre ne ato momente...
Blendi@ mendoi me vete, si Blendi... E c`ben nje @ me teper ?!
- Gezohem qe u njohem: ju pergjigj ajo shkurt e benti te ikte, por ai i vuri doren ne sup e me nje buzeqeshje rrezatuese i tha:
-S`me thate as emrin..
-Penele.. po te duash Penny...
- Gezohem...

Penelja filloi te ngjiste shkallet. Hej dreq o pune , mendoi me vete. Te hipi 5 kate tani me keto taka , e per cfare , per faj te nje @-je.Ku ma solli perendia aman, e kur sot qe kam edhe kete takim pune .
U ndal perballe nje xhami ne katin e dyte e u pa. Floket ishin ne rregull. Xhaketa gri dhe top-i roze nen te , kombinonin natyrshem me me lekuren e trupit. Fundi i gjate deri tek gjuri i rrinte per bukuri dhe e cara ne te djathte vinte ne pah akoma me shume shkelqimin e getave te holla. ato perqafonin kembet e kepucet me take iluziononin te tjeret mbi gjatesine e tyre te vertete.

Kristina , filloj cik naj cike une , se s`du me maru pune sonte me ket @-ne. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Te dogji ty matrapazo?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
I kerkove falje pernjihere, epo s`qenke burre pra?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Mire ke qene ti keto dy net? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Uaaaaaaaaaaaaaaa :eek: .
Une e xhoni ?! :eek:
Ku e ke pare ti kete film mo?!
Une dua nje qe te dije c`eshte rakia a derebardhe e te me kendoje poezite e Cajupit... /pf/images/graemlins/wink.gif .
P.S: Urdherome ti njehere , e ne te paste mbetur merak Xhoni , ta prezantoj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Cfare jane keto re , keshilla per fejese?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une ja heq rakine prej dore po s`e pati menjen tek une 24 ore ne dit...e mys fare... :mad:

albana

Lara Croft

Salo dil icik aty ke ajo qoshka qe me the dje se po te pres.

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]
Une ja heq rakine prej dore po s`e pati menjen tek une 24 ore ne dit...e mys fare... :mad: [/qb]
Idhu ne kazan me cupe, zjenju e kullonju qe t´i pelqec ntonje pijaneci. Ce kshu sic e ke zene me xhonathane to perfundoc.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Amon cfare ke?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos te zuna me gote rakie ne dore une ty re?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kujdes tek qoshkat juve ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Penele te betohem qe eshte qoshke pa zarar te pakten per sa kohe Salua nuk eshte bere i gjalle /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Dhelper, mos mu shfajeso muve mi... kape mi kape. Meshtete tek qoshja , futi nje te rrahur femre... /pf/images/graemlins/laugh.gif , ledhatoi icik koken me pas edhe jepi nje shkelm nga pas me taken e cizmes... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une skenar du me pa... /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

Salo nuk te punon me duket :rolleyes: adresa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Salo nuk te punon me duket :rolleyes: [/qb]
Ty te mbeti ne dore... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]

Kristina , filloj cik naj cike une , se s`du me maru pune sonte me ket @-ne. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti je si puna e atyre genjeshtenjave qe vetem kur ja ben pufff /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

Vdiqa per gjume e gjumi nuk me ze :mad:
S'paska gje me te poshter /pf/images/graemlins/frown.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Vdiqa per gjume e gjumi nuk me ze :mad:
S'paska gje me te poshter /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Kushedi se cfare mendimesh te tundojn.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ne fakt Ndrikull une them qe kellira ne vend te asaj qe ka shkrua po mendonte kete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nema moj sonteeeeeee
nema moj sonte lulken o
ndillma moj sonteeeeeee
ndillma moj sonte dimrin o
edhe deborennnnnnnn
edhe deboren fjolle fjolleeeeeee
qe te bjereeeeee
qe te bjere e mos pushojeeeeeeeee
e ti te ngjesheshhhhhhhhhhh
e te ngjeshesh pas meje o
une te dehemmmmmmmmm
me aromen tende o
se si me vikaaaaaaa
se si me vika sonte o
te te kullufisssss
e te kem te ngopem o

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Babezia e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif s'u ngop akoma ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Ndrikull, nuk eshte faji im qe lexoj mendjet e dynjase /pf/images/graemlins/laugh.gif e sidomos te Kellires qe e njof si gishtat e mi /pf/images/graemlins/laugh.gif