H
harap
Guest
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...
Ha ha ha shume me humor...
Ha ha ha shume me humor...
Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]Qyyyyqaaaaa, as ne shitje s'i veke mo eeeee?! /pf/images/graemlins/laugh.gifVetem gjojnat e xhungles doja me te qit jasht. I do njeri e?
[/qb]![]()
Shi ky, hajde hajde... maji re sekretet per vete , se kur t'fillojne te gjitha me pm per Munin , s'ka per ta var mo Muni tyve.... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Shiko nuk eshte edukative. Ketu ka lloj lloj llojesh. per kshu zbavitjesh te keshilloj te perdoresh PM [/qb]
Lara me zhblloko mu n'fillim ne ate masnej. Jo se une jom per t'qa hall, jom blloku n'pune, po Ofelia nga ana tjeter nuk ma ka heq hala komen ka beli... Aiutooo!Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] O Lavaman te zhbllokofsha une ty ishalla.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mire me trego pak kufijte e lagjes time qe t ekem kujdes here tjeter .Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb]Nuk jam fanatike aspak. Di vetem te dalloj kufijte... [/qb]Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] Sa e prapambetur eshte kjo lara.
fanatikja e dreqit. [/qb]
jo ske ca flet me shume .Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Harap, I'll knock U down...![]()
........................
S.po fol mo /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Vetem e ka pa ne onderr L-R-ja!Fillimisht postuar nga albana:
[qb] LR thuaj te verteten sa here e ke luajtur ti vete kete lojen?[/qb]