Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Rrugaç leshi... me ke kap keq se kom shume pune dhe se suj dot lumen venit.. Prit prit se ta gadis un ty piskuriq..

Mos i besoni se i ka rrena.. [/qb]
Po sme besuat ateher shkoni te luani doktorash me Hrikon qe tju mbushet mendja vet!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mu s'ma man per vete...hic s'du t'ma maje, amonnnnn :eek: :confused:

P.s.Une i besoj LR-se se s'ma man /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

askujt sja mban /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] LR pyetjes bukur i dole nga anash.Fakti qe kete te mesipermen e ka bere Muni nuk do te thote qe nuk e ke bere edhe ti nje te ngjashme...[/qb]
Jo mi Banka se ai i vogel ishte rob fryks. Dhinte n'gjak sa here shikonte nje goce ne rruge. Kur i flisnin gocat e pallatit skuqej. Mbante nje pale syze optike, njeri xham -6 tjetri + 5.5 dhe i lidhte me llastik te bardhe mbrapa kokes. E kishte surratin gjith puçra si tavoline saldatori dhe dy veshe si i elefant mburracak. Kishte dhe tel ke dhomet dhe per me kursy kishte mor ate t'errtin qe u dukte si tel me gjema i shkul ke gardhi i Gardes. Kishte dhe nji aparat akustik model sovjetik, ka ata te medhenjte qe te peshojne dhe ta mbajne koken menjane.
Maj men kur lushim me doktorra, ate e thrrisnin "roja e morgut" dhe asnji ka gocat nuk ju qaste. Filloj me u ftillu masi boni ca cura me peshtyme breshke.
Sot eshte ky qe shef, i bukur, i zgjuar i muhabetit.. (boll se po hy m'gjynof /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

gjekec

Primus registratum

nerd.jpg

tirana

Primus registratum

Ja ku e ke Gjeke se t'paska mor molli...

Rrugaçi n'klas te gjashte..Diçka brenda tij vlonte. Revolucioni hormonal.
up-men-00278.jpg

tirana

Primus registratum

Ketu ka dale ende i njome me baby sitterin e vet. Gruaja qe i mesoje ABC-ne e jetes...!

up-women-00285.jpg

tirana

Primus registratum

Ketu Rrugaçi per here te pare ne nje "vater" Gay. Kohet moderne kerkonin njerez moderne..

up-couples-00005.jpg

Guest

iiiiiiii sa cute kjo e funditttttt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

sa shpejt i nxjerr ene ky per at bebin e kisha llafin /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

keq paska shku puna.
po ndonje psikolog per ndihme skeni gjete? /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Ne nje dite te ftohte kur dielli ndricon kot me kot ne qiellin e kthjellet Albana u zgjua qe ne pike te mengjesit,u vesh, u pispillos dhe u nis per ne thiatro.E kishte marre nje mall i madh po per ke nuk e dinte akoma.Ne enderr kishte shijuar puthjet e ledhatimet e tij por fytyren nuk ia kishte pare.Kush ishte ai valle?

albana

Lara Croft

Ne dera e thiatros Kordelja regullonte minifundin e zi qe kish veshur.
-Mjaft u trazove-itha Albana tere qesendi.
-A me ler rehat se vdiqa.Kam veshur gabimisht tangat ciklami te LR-se.
-Me LRne fjete mbreme.
-Jo me te teme.
-Po te shan njeri nga nena KOrdele.
-Po pse moj c'jam une te fle me LRne.E kam njohur qe kur ishte me llamarinka ne dhembe dhe pucrat i bombardonin fytyren.Imazh qe nuk me shkulet nga mendja edhe tani qe e shoh me kostume lloj e lloj e tanga ngjyra-ngjyra.Kur isha e vogel trembesha naten kur e shikoja ne enderr bile carcafet i lagija deri ne moshen 15 vjecare kur me ne fund i dhurova gjene Majmunit qe ishte dashnor me fame dhe me iku frika nga surati me koqka i LRse.
-Mblidhe veten mos qaj Kordele.LR nuk te tremb dot me.Eja te te jap nje kafe dhe ri me mire pa breke se me tangat e atij pas b...e.
Albana i beri nje kafe Kordeles qe akoma dridhej dhe mori celularin t'i telefononte DR Tranofiles.

Guest

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] keq paska shku puna.
po ndonje psikolog per ndihme skeni gjete? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
He mo se shaka po benimmmmmm :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb] Ne nje dite te ftohte kur dielli ndricon kot me kot ne qiellin e kthjellet Albana u zgjua qe ne pike te mengjesit,u vesh, u pispillos dhe u nis per ne thiatro.E kishte marre nje mall i madh po per ke nuk e dinte akoma.Ne enderr kishte shijuar puthjet e ledhatimet e tij por fytyren nuk ia kishte pare.Kush ishte ai valle? [/qb]
Mos eshte gje poeti ? /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

[qb] Ne dera e thiatros Kordelja regullonte minifundin e zi qe kish veshur.
-Mjaft u trazove-itha Albana tere qesendi.
-A me ler rehat se vdiqa.Kam veshur gabimisht tangat ciklami te LR-se.
-Me LRne fjete mbreme.
-Jo me te teme.
-Po te shan njeri nga nena KOrdele.
-Po pse moj c'jam une te fle me LRne.E kam njohur qe kur ishte me llamarinka ne dhembe dhe pucrat i bombardonin fytyren.Imazh qe nuk me shkulet nga mendja edhe tani qe e shoh me kostume lloj e lloj e tanga ngjyra-ngjyra.Kur isha e vogel trembesha naten kur e shikoja ne enderr bile carcafet i lagija deri ne moshen 15 vjecare kur me ne fund i dhurova gjene Majmunit qe ishte dashnor me fame dhe me iku frika nga surati me koqka i LRse.
-Mblidhe veten mos qaj Kordele.LR nuk te tremb dot me.Eja te te jap nje kafe dhe ri me mire pa breke se me tangat e atij pas b...e.
Albana i beri nje kafe Kordeles qe akoma dridhej dhe mori celularin t'i telefononte DR Tranofiles. [/qb]
kordeleeeeeee tka dal emri per ushtar mooooooooj /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] LR-ne huh? :confused:

po per mu a ka kafe? [/qb]
po deshe shkruj nei thiatro /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Huh, u mpleksen dy djallushet e paperlyera ende edhe nje here, cfare mpleksjeje....gjithmone i kishin ndare bashke hallet dhe shqetesimet edhe pse ziheshin per rraqet qe ia vidhnin ne menyre te pameshirshme njera-tjetres.C'jete, jete pa brecka qe kishin bere. :eek:

Nejse, Muni ish nje fklete e shfletuar tani, dy gjahtaret ishin ne kerkim te nje statusi tjeter, nje statusi qe t'i bente te kuptonin se bota ish edhe me e larmishme se ajo transexuale apo pyllore.

Materiali kish filluar te mpakej, fantazia kish shterrurr, ndezen te dyja nga nje cigare dhe rrufisnin kafen mendushem...

-S'du mi-u hodh Kordelja
-Si te erdhi femne-foli ndrikulla-dalldise prape eeeee!!!
-Jo mi shejtone-se po folsha me veten time-s'po folsha me ty
-Ou, po une degjova ama dhe vetes nuk i flitet me ze te larte
-Mos me hap barkun te thashe- u hodh kjo e perflakmja
-Pse do na nxjerresh ndonje gjecke te padegjuar keshtu...
-Po mi, ti e di qe mua s'me shterr fantazia...as aksioni, as iniciativat e shkelqyera...
-Hmmmmmmmmm, c'ke bere moj e lijtur, c'ke qperdhosur tjeter...
-S'du thashe
-Hajt te shtojme edhe nga nje teke konjak me kete kafen e shppifur ameriqene dhe mbase fillojme e merrremi vesh e po ma hap ate barkun tat te qelbur..
-Gati jam po mos me nga me....

Albana vajti te nxjerre shishen e konjakut Sknenderbe nga ai i formules se vjeter qe eshte zhdukur tashme qe e ruante ne nje raft por qe e dinte qe ai ishte i vetmi qe ia kendonte koken Kordeles..
..........................