po na u dha mundesia ty do te te bejme me vepra /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ho me jeni tu e bo telef te dy Ofeline ....me llafe eee???? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]O barkderr, ty kan me t'vra kamunistat!! - I thoshte Reshiti Qozimit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif....skenen e djeshme me komen tat te gjat reth belit tim te holl e muskuloz. /pf/images/graemlins/laugh.gif
......[/qb]
Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Oooo Shito! Ooooo Shitooo! Thrriste Hajria! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]O barkderr, ty kan me t'vra kamunistat!! - I thoshte Reshiti Qozimit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]....skenen e djeshme me komen tat te gjat reth belit tim te holl e muskuloz. /pf/images/graemlins/laugh.gif
......[/qb]
Po car ke mer legen qe mi qit sekretet ne sy t'af?! Masnej ti shif veten tate se m'je bo si komunist me ato floke te ndame n'dysh!
A ngjove re? Cmu kujtu tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif Liiiiiaaaaa! Lia mer derr! /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti thuj ishalla shpeton gjalle nga une pastaj mendo te vrasesh te tjere.Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Kellireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kam me te vra une ty re, te kom shpall WANTED po asnji s'kish leverdi me ndy duret me ty re hic, thirr une asnji s'nigjote a bote sikur s'nigjote/pf/images/graemlins/tongue.gif
p.s.LR-je s'bje Kordelja ke rrjeta jote JO/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]