Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Lat' nom : shume vaket keto dite :mad:

Lara ho re : thirri nevojes /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe fillo shkruj noi gjo !!!!

Ika iher...merrena vesh mo tardi !!!!

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ho me jeni tu e bo telef te dy Ofeline ....me llafe eee???? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po na u dha mundesia ty do te te bejme me vepra /pf/images/graemlins/tongue.gif
si thua ti?
pastaj Ofelise po i pelqen /pf/images/graemlins/smile.gif

Ofelia

Forumium praecox

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa per ate punen e pelqimit... m'at krah fli e Harapo.
Lara si te shkoi palestra mi femne

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
....skenen e djeshme me komen tat te gjat reth belit tim te holl e muskuloz. /pf/images/graemlins/laugh.gif

......[/qb]
O barkderr, ty kan me t'vra kamunistat!! - I thoshte Reshiti Qozimit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Muniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Jom tu nejt ke mullart e Kurtit Zymes tem. Jom tu dredh i cinare dahon. Tina dro je tu bo koqen e gjumit ene s'je hic m'hall per mu t'shkretin qi jom tu mshi lotet me monget e xhymlekut. Tina s'ke as dine, as imone qe e gjec prej dyshmonit ja Rabbi! Una t'cova per shkese Lemen e Cufit, ene tina i kishe thone asajta per mu qi u qekshem plak. E ku qekshem plak u mri lavire! U hala si kom mush 50 vjec. Kur hy hona mevludit i mush. Kshu ka thone ene Laja Bonit, qi ka pjelle per i here me ijen teme. Tina i kishe thone asajta per mu qi Xhemoli s'ka i derhem shkolle. Una kom bo dy sene meqten e i gjys medresje per i here me Cufin e Lekes mi. Una e di taljoncen flur. E kom msu kur erdhen taljont ke kanoqet e mia. Po nuk zune bese m'nigjo si kom me t'fol: "Per il tuo amore io sono tutto hazer me bo i duel me i asllon t'eger, me e kap per la qafa e me e perplas si qen per la terra. Ah, mio cuore, se mu kon kuput komcat e xhymlekut e non c'e njeri me mi njit. La mia shpina e tutto zhul e non c'e njeri me ma ferku. Le levere mi ka la vellai qi mi dice perhere: "Perche non martohesh signor Xhemole? Martohu me signora Kumurine! Ajo ka molto kulture, parla taljonce flur."

Tirone, me 13 Kallnur 1935

P.s.meqe s'di me bo thiatro sot se s'kam frymezim hic ka ca dite kam sjell ket pjesen thiatrale qe me bo me qesh se kam nevoje te qesh sot.E vjedhme eeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ofelia

Forumium praecox

Amon e Lara... Sa klysha si ata te tute kom pa kneja!!!om nja dy ne pune qe lere amon...
Muno, po ti si je mo yllo?
Kordele, nga vertitesh qe nuk je duk kneja?
Lol te gjitheve

H

harap

Guest

Lara sa vone epaske kuptuar me /pf/images/graemlins/tongue.gif
ai numri 2 mi ngjalli pak shpresat.
Ofelia behu me e kujdesshme. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ofelia, bukuroshe /pf/images/graemlins/smile.gif , Kordelja vjen turni i dyte ketu....pastaj hy e dil hy e dil asnji s'ma var edhe iken kordelja :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
....skenen e djeshme me komen tat te gjat reth belit tim te holl e muskuloz. /pf/images/graemlins/laugh.gif

......[/qb]
O barkderr, ty kan me t'vra kamunistat!! - I thoshte Reshiti Qozimit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Oooo Shito! Ooooo Shitooo! Thrriste Hajria! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po car ke mer legen qe mi qit sekretet ne sy t'af?! Masnej ti shif veten tate se m'je bo si komunist me ato floke te ndame n'dysh!

A ngjove re? Cmu kujtu tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif Liiiiiaaaaa! Lia mer derr! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

....pastaj hy e dil hy e dil asnji s'ma var edhe iken kordelja

Me siguri do i ket njel hatri robve ngaqe i ke mshi mesazhet. Une per vete ta kom fal se je bo goce e mire po mos e perserit mo!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kellireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kam me te vra une ty re, te kom shpall WANTED po asnji s'kish leverdi me ndy duret me ty re hic, thirr une asnji s'nigjote a bote sikur s'nigjote :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s.LR-je s'bje Kordelja ke rrjeta jote JO :eek: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirana

Primus registratum

Mirmbrema ju t'ketejshmit e mirdita ju t'anejshmit.. (Eur - Usa e kisha llafin)

Na falni se nuk ju pershneta qepar por e kisha me nxitim dhe vetem Rrugaçit munda ti nxirja te palarat..
Ofelia, mos i beso se nuk e ka barkun elegant.. Ne kompensim veç e ka te rehatshem me meshtet koken (haber nga burime te sigurta)

Ore po ka ra pjesmarrja apo m'gja mua. Salo na la pa asi haber (na boni merak), per mos me fol masnej per verilindoret e amerikes. Bluçka, Albana, Blendi, Tranofilja, Pilgrimi... ka bohen ktaja re??? Vetem Zabella vje kaiher sa me na kritiku dhe ja math ne ajo. Kurse Nigga bereqavers na vizito shpesh dhe na e bo qejfin me noi fjali te shkurter. Flet pak lali po i nihet tymi gjer larg /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ktu ka i gjosen qe nuk shko per menimin tim. Ishalla gaboj po duket si me e pat bo me llaf mos me ardh mo. E kena von re qe thiatroja ka hum pak ka krijimtaria e dikurshme, por duhet te kemi parasysh qe ne dimer zakonisht ndodh fenomeni qe njifet si "bllokimi artistit". Plus eshte kjo era e luftes neper kembe dhe sidoqoft influencon negativisht kreativitetin.
Kaq kisha
falemners per vmenjen

Ofelia

Forumium praecox

Me ner qofsh Muno...
Nuk kom c'i boj rrugacit. Ka ro keq mren me mu... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Lol Lr

gjekec

Primus registratum

Prezente right here. (dmth ke mullari), Nji 5 minutsh kam vetem ta mar dreqi, s'del as per te lexuar chit-chatin tuaj. Nejse, Shifna.

ps: Kordele si thua, ke 5 minuta per lalin tat ti /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kellire ke bo revolucion sanitar, mire e ke bo se qelbeshe ere edhe s'disha ca me t'bo mo, ishalla s'ke me prit edhe 6 muj t'tjere per me u la prape /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Il majmuno se c'ka qe s'ma var mo mu :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif

Goca

Primus registratum

Mirmroma!

Nime , Kordele , m'ke bo me qesh me lot ketuja me ate gjone e vjedhme qe kishe shkrujte , se kisha nigju naj here , po ai qe e ka bo qeka njesh fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Muno, ho me , minuta lirie para ardhjes se pranveres qe po ja dedikon ceshtjes teatrore?! /pf/images/graemlins/wink.gif

Vallai ne s'jena tu pyt per mpiksje mendimesh , puna osht se u lodhem edhe me teatron, duhet me bo naj gjo ma interesonte qe te na zgjoje senset , emucionet, hormonet etj... tip cirku them une ... /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Kellireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kam me te vra une ty re, te kom shpall WANTED po asnji s'kish leverdi me ndy duret me ty re hic, thirr une asnji s'nigjote a bote sikur s'nigjote :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s.LR-je s'bje Kordelja ke rrjeta jote JO :eek: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ti thuj ishalla shpeton gjalle nga une pastaj mendo te vrasesh te tjere. :mad:

H

harap

Guest

ej ika une se po u vonova edhe pak me la gruja pa darke /pf/images/graemlins/smile.gif

tirana

Primus registratum

Kordele te zont goja milingona qe m'thu asi llafi ti mu.. Un cof per ty por sa te shof bllokohem.. ke parasysh kur je tu thon noigjo te rrencishme dhe ke fryk se mos e thu keq.. Po do ta them heret avone, maje men... /pf/images/graemlins/laugh.gif