Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

Abratax

Primus registratum

Libri po lexoj nisen ...

Al so, al so, al so,
Che un om a zinquent’ ann
L’ha sempra al mèni puloidi
E me a li lèv do, tre volti e dè.

Ma l’è sultènt s’a m vaid al
Mèni sporchi
Che me a m’arcord
Ad quand ch’a s’era burdèll.

Kuptohet eshte Roman.

Daniel H

Primus registratum

Pardje mbarova "Dhelpra e Arte" e Willbur Smith dhe tashme kam nisur "Binjaku i Trete" nga Ken Follet.

juxhoxhjaj

Primus registratum

eshte nje reviste periodike qe quhet POLIS (cdo 3 muaj me duket),kush i ka ne pc ju lutem ti dergoj tek emaili im

toro_loco

Forumium praecox

Djalli dhe zonjusha Prym, nga Paulo Coelho.
Filozofia mes se mires dhe se keqes. Shume i
thjeshte dhe i kuptueshem.

alinos

Forumium maestatis

The Book of Laughter and Forgetting nga Kundera. Do ta lexoj ne anglisht njehere e pastaj ne italisht se i kam te dyja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif

ana karenina

Primus registratum

Pse? E kam fjalen pse jo njehere ne italisht dhe pastaj ne anglisht? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Une per vete po lexoj "Ballkani imagjinar" dhe perkthyesi eshte olele, lum ai!

M

Mortal

Guest

Une lexoj shume libra ne te njejten kohe, por tani po me pelqejne dy:

The unbearable lightness of being- Kundera
The evolution-creation struggle- Harvard press

Elida Raiti

Primus registratum

<span style="color: #993399">Cell (Celular) nga Stephen King - Te ben te mendohesh mire para se te perdoresh celularin! Just kidding . Me terheq larmia e horrorit te ketij autori; por me behet qejfi qe s'ka permendur shqiptare ne kete liber.

Jam ne perfundim te librit "Kodi Da Vinci". E kam nisur para shuuuuuuume kohesh, dhe origjinali me pelqen - ka ceshtje qe permbysin shume botekuptime, por edhe jane vete te diskutueshme - por arsyeja pse e kam shtyre kaq gjate eshte se me zuri budallalleku dhe po e lexoja njekohesisht me perkthimin shqip, qe me hapi barkun.</span>

M

Mortal

Guest

Omg.... Stephen King.... Librat e tija i kisha seri... por i dhurova. Shume i frikshem heren e pare qe e lexova. Fjeta me drite ndezur.

Pa dashur te te peshoj menyren e leximit, eshte here e pare qe lexoj 'Da Vinci Code' te mos lexohet brenda 1 ose 2 ditesh. Eshte liber i tille qe iken shume shpejt...

P.S.

E paske shpjeguar 'pse-ne' /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Hellena

Primus registratum

Hey dhe mua me pelqen ky Stephen King por besoj eshte shume i veshtire per tu lexuar duke pasur parasysh qe e lexoni ne Anglisht , apo e kam gabim ?

Status
Not open for further replies.