Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

GJYSHI

Gjyshi
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

Pershendetje popull.
Si ore filloi shiu perseri,kot nuk eshte ajo thenia :Gruas dhe kohes angleze mos i beso :lol:

Arjola

Primus registratum

ca shiu o dushku...sot ketej nga une ka qene koha fantastike fare, dola jasht gjate drekes dhe vetem nje ere e lehte po e ngrohte...dhe sa per femrave, jo vetem anglezes po asi i lloj femre nuk duhet te besohet.xx

klocari1

Primus registratum

Pershendetje

Kam degjuar se kete vere do beje shume nxete ne Angli, behuni gati per banjo :thumbsup:

:wave:

Arjola

Primus registratum

lene mo mos e pyet, se dite me te mire s'ka pas kete vit, dola ne park gjate drekes dhe ishte fantastike fare...

ej populli, di njeri nese do behet ndonje mbremje shqiptaresh ketej nga londra se shpejti, me kengetare shqiptar iua kam muhabetin.

hajt tung..xx

GJYSHI

Gjyshi

Shqipetare pershendetje
Na kujtoni nganjehere e mos rrini shume pubeve tani qe filloi vera /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup: :wave:

klocari1

Primus registratum

Pershendetje

Si jeni si ja kaloni? Kenaqeni ndopak me kehen ketu, duket si ne enderr.

Have a nice wekeend :wave:

po iki tani :sleep:

Arjola

Primus registratum

ej, c'kemi njerez, si ia kaluat kete weekend, gjysem te ngrohte dhe gjysem te ftohte? xx

ujiftohte2die4

Primus registratum

e ore patriota dhe patriote te anglis ku jeni ju se humbet fare, sykaltra ku je ti shpirt se me dogji xhani me ka marr malli per ty ma ka pikur fare, nejse...
nga mezi javes jam ne london por kete radh with my girl, soz cant make it up to meet you this time but one day I will and we'll finish that drink one's and for good...

Arjola

Primus registratum

lol, une e di qe s'te kam ngel borxh gje, megjithate nuk kam frike te perballoj te verteten nese ti mendon ndryshe. pastaj ti e di se ku jam keshtu qe, je mese i mirepritur te me takosh,,,xx

klocari1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FUNLOVINCRIMINAL:
[qb] Si po ja cponi ju populli!!!!! anglez e shof qe e paskeni mor me te shajtme ket teme,Po skeni faj sa te jene dhe cecent ne forum domosdo do ndodhin kshu gjonash,ne thame se do civilizoheshin dhe knej jashte shqiperise po s qeka e thonme qeka e bome kafsha kafshe njelet (e kom llafin per cecent )se kemi me shumice ketu ne uk.

P.S hani 1 cope buke boni 1 cope mut ne dil ne pazar dhe rri urte hajt shnet [/qb]
Ehhhh c'fare mban k'jo toke!!!!!!!!!!! Jetojme ne shkullin e 21 te mesoni te flisni O POPULL. :shrug:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Klocari:
[qb]
Fillimisht postuar nga FUNLOVINCRIMINAL:
[qb] Si po ja cponi ju populli!!!!! anglez e shof qe e paskeni mor me te shajtme ket teme,Po skeni faj sa te jene dhe cecent ne forum domosdo do ndodhin kshu gjonash,ne thame se do civilizoheshin dhe knej jashte shqiperise po s qeka e thonme qeka e bome kafsha kafshe njelet (e kom llafin per cecent )se kemi me shumice ketu ne uk. ho mer klocar po te duket vetja si *Dritani*** se mos ulerasin anej nga lugina jote kane vra mesuesin mesuesin.
P.S mind u'r own bussssssssssnies

P.S hani 1 cope buke boni 1 cope mut ne dil ne pazar dhe rri urte hajt shnet [/qb]
Ehhhh c'fare mban k'jo toke!!!!!!!!!!! Jetojme ne shkullin e 21 te mesoni te flisni O POPULL. :shrug: [/qb]

RAUL

Primus registratum

pershendetje sesyst edhe sesyste anglezaa/ee.. /pf/images/graemlins/smile.gif

ca po beni ne keto dite te bukura ne uk. /pf/images/graemlins/wink.gif

byeeeeeeee ja kalofshi sa me mire sot,neser,edhe pasnesr si dite pushimi qe keni.. /pf/images/graemlins/smile.gif befshi qeif,,cuna q.... ashtuuuuuuuuuuu polishkaaaa :lol:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] pershendetje sesyst edhe sesyste anglezaa/ee.. /pf/images/graemlins/smile.gif

ca po beni ne keto dite te bukura ne uk. /pf/images/graemlins/wink.gif

byeeeeeeee ja kalofshi sa me mire sot,neser,edhe pasnesr si dite pushimi qe keni.. /pf/images/graemlins/smile.gif befshi qeif,,cuna q.... ashtuuuuuuuuuuu polishkaaaa :lol: [/qb]
edhe ti keke ba kshu? :eek:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] pershendetje sesyst edhe sesyste anglezaa/ee.. /pf/images/graemlins/smile.gif

ca po beni ne keto dite te bukura ne uk.

byeeeeeeee ja kalofshi sa me mire sot,neser,edhe pasnesr si dite pushimi qe keni.. befshi qeif,,cuna q.... ashtuuuuuuuuuuu polishkaaaa : [/qb]
edhe ti keke ba kshu? :eek: [/qb]
jooooo un c'ne un jom cune i mileeeee.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
mos u merzit se jom si kokrra e molles /pf/images/graemlins/smile.gif

:kiss: :kiss:

kamautu

Primus registratum

ka nje mbremje me 3 prill sapo e lexova ne nje forum tjeter mgjth vetem fut ne google daten 3 prill feste shqip dhe e gjen ! pacim sykaltra !

GJYSHI

Gjyshi

Zgjohuni trima cfare ju paska gjet ka 4 muaj apo jeni ne sezon pune :tipsy:
Pershendetje

GJYSHI

Gjyshi

Me falni edhe trimnesha desha me thane :thumbsup: :wave:

GJYSHI

Gjyshi

Me duket se i paska mbledhur homme office te gjithe keto te anglise :lol:

ere

Primus registratum

erdha une.
cudi se kam pare kete teme me pare po ja me mire vone se kurre :rolleyes:
po he ca beni ? si jeni? ku jeni njihere :confused:
thane qe do bej ver e nxehte po na genjyen :smash:
po na thoni ndonje gje o angleza shqiptare :kiss: :confused: