Cdo mi me Putren ti.Kondra iku edhe me la amanet te kujdesem per ty.Si thua dalim bashke per ate kafen :angel:Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Kush tha qe jam bo gruja une??
Jam akoma fejese..megjithate kjo Blissi boka gabime te pafalshme..
Une dhe Moira jemi vertet me floke te zeza..por une i kam buzet e kuqe dhe Moira i ka portokalle.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ky eshte ndryshimi..
P.s Putre mireseerdhe...dalim per nje kafe ne te dy??
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kur te duash.Por meqenese je e fejuar sikur nuk ka lezet,jo per gjo po kemi dhe spiuna te popllit si puna e peshkatarit qe mund te te prishin pune.Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] P.s Putre mireseerdhe...dalim per nje kafe ne te dy?? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hmm fantazi se besoj te te harroje shife te ka vone ene ke firma /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Peshkon e leme me Blissin..Sa te njifet me ate qe eshte e re..me harron mua ai..
[/qb]
Po lere firmen ti, se sjam une ajo..eshte nje goce e tezes se PESHKOS qe quhet keshu.. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Bliss.:
[qb]hmm fantazi se besoj te te harroje shife te ka vone ene ke firma /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Peshkon e leme me Blissin..Sa te njifet me ate qe eshte e re..me harron mua ai..
[/qb]
:idea: [/qb]