Re: Klubi i tironsave

Verizion

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Sikur e ka emrin Moira jo fantazi ajo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Paska plas peshkimi roncem knej ... /pf/images/graemlins/smile.gif
Mirpo peshkim pa icik kshu
image_index.gif
sikur s'ka lezet /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Blisso te lumshin duret.
Fantazia eshte tjeter,Moira eshte tjeter.Moira eshte gruja e Tushit,Fantazia e Kondres.Une jam beqar :angel:
A te martohem edhe une :wub:
Kiss Bliss :kiss: :wub:

Ej ,Bliss ,te vjen keq ta marr une nje nga keto..??
Mos e ngaterro fantazine me Moiren ,kane shume te perbashketa /pf/images/graemlins/wink.gif dhe njekohesisht jane shume te kunderta.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif Kush tha qe jam bo gruja une??
Jam akoma fejese..megjithate kjo Blissi boka gabime te pafalshme..
Une dhe Moira jemi vertet me floke te zeza..por une i kam buzet e kuqe dhe Moira i ka portokalle.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ky eshte ndryshimi..

P.s Putre mireseerdhe...dalim per nje kafe ne te dy??
/pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Kush tha qe jam bo gruja une??
Jam akoma fejese..megjithate kjo Blissi boka gabime te pafalshme..
Une dhe Moira jemi vertet me floke te zeza..por une i kam buzet e kuqe dhe Moira i ka portokalle.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ky eshte ndryshimi..

P.s Putre mireseerdhe...dalim per nje kafe ne te dy??
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Cdo mi me Putren ti.Kondra iku edhe me la amanet te kujdesem per ty.Si thua dalim bashke per ate kafen :angel:

Verizion

Primus registratum

Na moj cupa se padashje , mos me thoni qe jeni binjake se do ju ngaterroj gjithmone pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

O Peshkataro hajde se ne ti qeke ke grupi beqarve si puna jeme po ho shtyje ta shtyjme kjo pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Blisso.une gjithmone munohem ta shtyj sa me forte.
Sa me pelqejne gocat kur kane te perbashketa me mua :angel:

Guest

Peshko sot do dal me PUTREN... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo per gjo, po e ka te qarte qe jam e fejume, dhe sdo me preki hic .. /pf/images/graemlins/laugh.gif (thjesht per kafe)

:lol: vertet te shenjes binjaku jemi ,me floke te gjata ,te zeza me onde.... :devil: kemi dhe dicka te perbashket (qe nuk duam ta pranojme ),por e di...magneti me pole te njejta shtyhet ,nuk afrohet..
Gez klubi ,dhe rrofshin binjaket :kiss:

Verizion

Primus registratum

popopo yll qenkeni juve , binjaket the ? Edhe motra ime eshte binjaket pah ca koicidence /pf/images/graemlins/laugh.gif

O fantazi mos i beso cunave se jan te poshter /pf/images/graemlins/tongue.gif
jan te ndyre fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Peshkataro /pf/images/graemlins/wink.gif mos e shtyj shume forte se do te dhemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

[qb] P.s Putre mireseerdhe...dalim per nje kafe ne te dy?? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kur te duash.Por meqenese je e fejuar sikur nuk ka lezet,jo per gjo po kemi dhe spiuna te popllit si puna e peshkatarit qe mund te te prishin pune.
Sa keq qe ato buzet e kuqe nuk jane per mua /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

Bliss..po si besove njehere nje cuni, ke me vdek beqare.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rofshin Binjaket pra Moire... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Floke zezat me onde dhe buzekuqet me refleks portokalli.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Putre un thash te dilnim ketej rotull nga Klubi..
Peshkon e leme me Blissin..Sa te njifet me ate qe eshte e re..me harron mua ai..

Si nuk e kam dit me par une, qe ke pas eksistu ti?? /pf/images/graemlins/frown.gif

Verizion

Primus registratum

:lol:
Jam shume dakort me ty Fantazi , iher e ha M.... kot ene e vuan gjithe jetes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

[qb]
Peshkon e leme me Blissin..Sa te njifet me ate qe eshte e re..me harron mua ai..

[/qb]
hmm fantazi se besoj te te harroje shife te ka vone ene ke firma /pf/images/graemlins/laugh.gif

:idea:

/pf/images/graemlins/laugh.gif mos u merakosni per mua ,sot me pelqen te jem vetem... :angel: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb]
[qb]

[/qb]
hmm fantazi se besoj te te harroje shife te ka vone ene ke firma /pf/images/graemlins/laugh.gif

:idea: [/qb]
Po lere firmen ti, se sjam une ajo..eshte nje goce e tezes se PESHKOS qe quhet keshu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Moira /pf/images/graemlins/laugh.gif nc nc edhe per enjgjell ste dija /pf/images/graemlins/laugh.gif me zhgenjeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fantazi mos me thuaj qe ti dhe Peshkatari jeni nga i njejti fis :book: ohhh c'gafe paskam bere prap :lol:

Guest

Une me Peshkon asnjehere kusherinj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif por emri im me kusheriren e tij,ka qellu njesoj.