Re: Klubi i tironsave

mostro

Putraku
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]Si nuk e kam dit me par une, qe ke pas eksistu ti?? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Nuk ka gje zemra,jemi akoma ne kohe qe ta ngrejme folene e zogjve bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

lol Fantazi po te jesh nga fisi i Peshkatarit duhet ti ngjash atij
sombrero.gif
:lol:

Moira pse i ngatarron robt mi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Putrako urime urime lol

Ik un iher , kthehem shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]Si nuk e kam dit me par une, qe ke pas eksistu ti?? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Nuk ka gje zemra,jemi akoma ne kohe qe ta ngrejme folene e zogjve bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ciu Ciu ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

E prisha edhe i fole zogjsh sot.Me erdhi keq,por e ngushellova veten se ishte fole me morra dhe pa zogj...
Fantazia e firmes time eshte thjesht koncept :angel:
Moire mos i ngatrro gjojnat
Blissi si thua vetem mua do me dhembi po e shtyva fort :shrug:
Fantazia nuk te le te dalesh me Putren edhe pike.I fejuari yt te ka lene nen kujdestarine time edhe nuk do le te te mungoje asgje.kushurinj s'jemi kshuqe..... :kiss:
:kiss: TE gjithave
me :wub: vetem njones

Kondrapedali

Kondrapedali

Kur rri ca kohë pa shkrujt ktu merr vesh shum gjona. E para merr vesh se me cin je feju /pf/images/graemlins/laugh.gif , me nji që o gati me ta dredh me i jevg morracak (sa poshtë paskom ra) e që ja bo ene Ciu Ciu. E dyta, që shoqnia nuk të harro e t'përmen gjithmon. Bile shoqnia osht gati me bo çdo gjo për ty ose n'ven tat :smash: .
Paska megjithmen lezet me vëzhgu kshu nga jasht e me ndërhy ka i her.

Për ca që shkrujtën mo përpara, sqarimet i kisha me i bo ktu n'AF e jo jashtë shtetit.

assassino26

Primus registratum

Kondre se do me u mor me politike ti edhe rri bo studime kuranore e biblike s'ta ka njeri fajin...
Njeriu ka nevoje jo vetem me honger buke por edhe per gjojna te tjera.Ti kujdesu per mbarvajtjen e ushqimit se une kujdesem per mbarevajtjet e tjera :angel:
Mos kij merak se fantazia eshte me mua.E ka zene gjumi tashi,mos e zgjo se vdes,ta kthej neser ne mengjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Sqarim: Moire, kafja o sebepi po me sa di un ka përher ka i bisht ka mrapa (ose ka para /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Gjith muji o içik gjat po s'prish pun, përderisa je shum e ngjashme me i tjetër ktu shtyhesh kollaj /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ene mos rrej për flokt e drejta. E di që ti lexo nëpër tema tjera ene del ktu sikur s'di gjo :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Kondre c'jane kto kafe qe pike ti me bisht ka para :confused:
Halla halla,do jete kafe kanadeze ajo se s'kisha nigju neper europe kafe me bisht para...Para sikur ska bisht me duket mu :idea:
aaaaa,prit i here prit se para ka i gjo tjeter qe e majtsh ne goje ishalla para kafes si lepirse :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ke ajo gjoja t,rri menia ty mër shejton. Ka i her m'duket se je femër /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po bishti para kafes mund t'ket shum kuptime po ku mer vesh ti. Po leje i her që t'kthej përgjigje e intere sumja /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

Mire mer mire te ktheje pergjigje e interesumja,por une nderhyra se po ben shume zhurme ketu.Mos e nrej shume zerin se po flwen gjume fantazia...
Me shume degjiohesh ti vetem se une me fantazine bashke :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Mire mer mire te ktheje pergjigje e interesumja,por une nderhyra se po ben shume zhurme ketu.Mos e nrej shume zerin se po flwen gjume fantazia...
Me shume degjiohesh ti vetem se une me fantazine bashke :angel: [/qb]
Epo menimet zakonisht nuk bojn zhurm o Peshko! Ti rri e fantazo gjona ene do që t'jer't t'nigjojn zhurmën :shrug: .

Kondrapedali

Kondrapedali

Ty t'hyft maja tafoni me na i ven t'vështir ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ty t'ka lon petlla krejt t'ka lon. Po pse mre, fantazit e tuja do nigjoj un e? Ti shif bjeri mrapa Blissit se asaj sikur qefi po ja ka po kur lexo ato që shkru ti s'ja ma /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

CA Blissi me...Ik ere dreq se ts'jam ashu cuni une.Une jam i turpshem edhe nuk i propozoj asnjones.blissin e kam xhan,por ajo s'me ka propozuar ende...Megjithse per momentin nuk do e pranoja edhe sikur ta bente se jam ne detyre.Po ruaj pronat e tuja :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

Pronat e mija s'kon nevoj me u rujt ër çun. Tokat e mija jon t'punume ene t'drenazhume t'gjitha. S'i lej mas dore punt e shpis un /pf/images/graemlins/laugh.gif . S'jom si puna jote që për içik "peshk" le pa punu tokën :tipsy:

assassino26

Primus registratum

E me e se i pashe une pronat e tuja...Aq kohe kishin pa i punu sa ishin bere djerre si ne fillim fare kur sishin punuar asnjehere.Ohu ato tokat e tuja i njof mire une ore se une i kam punuar per here te pare.Kur e futa lopaten e pare qau ajo toke,por sa me shume qe une e punoja dhe fusja lopata aq me e bukur behej e aq me shume e donte lopaten...
Ti i kishe katandisur si mos me keq.Dukej sikur skishin pasur kurre lopate ta punonin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ika tashi se do punoj edhe icik :wub: Sa me pelqen puna :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ër ti çun. Po paske qen i çuditshëm ti ëre. Po t'jap numrin e i doktorri se e shof që paske kalu n'fazë halusinacionesh. Ke hongër shum "peshk" kohët e funit si duket /pf/images/graemlins/laugh.gif . Paske fantazi t'fuqishme ti, ose pije t'keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ca ke er dreq.Ke mor t'sminme nga noi radiacion eksperimenti berthamor ti me duket.TE kan perdor per kavie laboratori se sqeke mire ti...
Harrove ti me???PSe me kush eshte duke i punu tokat e tuja.Ik ere me le rehat se kom pune.Ik ti ik ne parlament voto nai ligj qe ka te beje me mbarshtimin e vicave se me mbareshtimet e tjera po merrem une he per he /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E mora vesh ça paske. Mjeku s'ta kshillo at pun mo shum se tre her m'dit peshko se mund t'ket probleme për peshkun ene për dorën /pf/images/graemlins/laugh.gif . Me kalimin e kohës kjo mund t'çojë ene m'probleme t'shtyllës kurrizore ne fillo e rri kshu masnej

fisherman.gif

assassino26

Primus registratum

Lene ca m'ka keshillu mjeku...kur shkova ke mjekja ajo me tha te vazhdoj te kaloj nga ajo perdite 3 here ne dite qe te behem me mire.Ajo ma ka gjet dermanin edhe jam mire tashi,vetem se me jane shtu kereksat....Sa me shume e bej aq me shume me behete.
Mjekja eshte duke kontaktuar me shoqet e veta mjeke edhe infermiere qe ti bijne mrapa ksaj pune.
Kerkohen vullnetare.
Ti mos u fut ne mes plako se kaihere digjet edhe i njomi me te thatin /pf/images/graemlins/laugh.gif Me mbo vaki me mdal perpara kur kam krizat e masi cohem nga gjumi nuk pys edhe sikur t'mtregosh receten e ilaceve te majasillit :smash: