Peshkataro ..Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] .
Bliss edhe une te du fort :kiss: [/qb]
Moce mi nepsqare ,hajde se te jap une coko-coko se jam e vetmja per ti dalluar cilesisht /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] Mroma!
Une sot e kam pas mendjen te collatat, e hyj te klubi e me duken paret si cokollate, hej Zot i madh! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mos u harxho kaq shume ,se me thene te drejten kafen e prenotoj zakonisht per gjithe muajin.. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Hej ta kisha pas dit isha hudh me vrap m'pishin /pf/images/graemlins/laugh.gif . Moire, ku e kishe shpin ti mi? Të vij të t'mor se t'kom premtu i kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
faleminderit...shume mikprites qenkeni ju knej...(mire mire se do kaloni nga lagja ime /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: )shume rromuj knej...po shkoj tek noi lokal tjeter(ndoshta nuk...me presin kaq ftohte)gjithsesi faleminderit ty kondra :wave:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Robo, me që vje ka Lezha po t'fusim ke vetshërbimi /pf/images/graemlins/laugh.gif . I ke mo nolt birrat, merr pi e futja prap për Lezh :tipsy: . [/qb]
Ik kondre ik edhe mos hajde shpejt.Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Eheeejjj! Qekon mledh pothujse t'gjith sot. Un pi hiki po do vij prap. Kom ca gjona për t'sqaru jo për gjo :tipsy: [/qb]