Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

MRoma Knejna ca bohet mreeeeeeeee... Ca dit mungoj un ne 300 faqe bohen . hajt shyqyr po ho ... Vashat e Klubit si i kom una ...

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] .
Bliss edhe une te du fort :kiss: [/qb]
Peshkataro ..
1835.gif

Ta dhash ne BIG qe mos me thush pastaj sa pak qe te paskam puth /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Iiiiiiiiiiiiii!
ku kam qene une sot, ku kam qene! /pf/images/graemlins/smile.gif
Shoqata Tirana organizonte spektaklin "Sofra Tiranase" edhe pse me thane te drejten kenga qe me pelqeu me shume ishte ajo e Mehdi Zenes ( :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif ):

...me shkoi jeta me dashni
qysh na mramja e gjer ne mjes
kush ka lindur arapci,
arapci moj do te vdese!

Arapciiiiiii, Arapciiiiiiii
Arapci moj do te vdese... :cool: /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Paskon dal shëtije tironcat sot m'duket! Ose ja kon fut t'gjith për ke Sofra Tiranase :smash: (Tironce)!
Ishalla po na bin nai tav balte ena i shishe raki (rrushi, se mos natarrohet Shpirtkeqi).

Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] Mroma!
Une sot e kam pas mendjen te collatat, e hyj te klubi e me duken paret si cokollate, hej Zot i madh! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moce mi nepsqare ,hajde se te jap une coko-coko se jam e vetmja per ti dalluar cilesisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
lindt-open.gif
/pf/images/graemlins/smile.gif Lindt,por po erdhe per gjysem ore kam edhe motta tartufone noir ne cante.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ejjj, haj Moire. Mo n'fun u bo i rob i gjall ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Se mos hiksh mi. Na kallzo nai gjo i her, nai thashethem /pf/images/graemlins/laugh.gif !

:shrug: thashethemet i bej zakonisht per te tjeret ,te tjeret i bejne per mua .... /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithate nje po t'a them :-sot u bera shume e bukur me floket e drejta.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Hej ta kisha pas dit isha hudh me vrap m'pishin /pf/images/graemlins/laugh.gif . Moire, ku e kishe shpin ti mi? Të vij të t'mor se t'kom premtu i kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mos u harxho kaq shume ,se me thene te drejten kafen e prenotoj zakonisht per gjithe muajin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] Robo, me që vje ka Lezha po t'fusim ke vetshërbimi /pf/images/graemlins/laugh.gif . I ke mo nolt birrat, merr pi e futja prap për Lezh :tipsy: . [/qb]
faleminderit...shume mikprites qenkeni ju knej...(mire mire se do kaloni nga lagja ime /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: )shume rromuj knej...po shkoj tek noi lokal tjeter(ndoshta nuk...me presin kaq ftohte)gjithsesi faleminderit ty kondra :wave:

assassino26

Primus registratum

Moire shshet se do me tremishm peshkun /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do edhe ti kallom ta perdoresh :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Eheeejjj! Qekon mledh pothujse t'gjith sot. Un pi hiki po do vij prap. Kom ca gjona për t'sqaru jo për gjo :tipsy:

assassino26

Primus registratum

[qb] Eheeejjj! Qekon mledh pothujse t'gjith sot. Un pi hiki po do vij prap. Kom ca gjona për t'sqaru jo për gjo :tipsy: [/qb]
Ik kondre ik edhe mos hajde shpejt.
Fantazine e kam une kshuqe mos kij merak se do kenaqet.Ti ik edhe hajde javes tjeter me mire maroji punet avash avash se Fantazise sdo i mungoj asgje