Ja dhe une sapo erdha nga Buza Detit ...Mroma iher knejna cere bohet me si po ja cponi kshu coni ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Ja ....erdha une Tedo.......isha me pushime.....very nice.....buze detit..........
tani ku ftothi po me hyn ne palce :smash:
C`kemi keteja ?
Gezuar 2004....se desh harrove....me mire vone se kurre :kiss:
Sukse dhe fat te gjitheve ..... :kiss: [/qb]
peshko.....mire ti me?Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] o Dolce,po ate e di ti,me mire kurre se kurn e kurres...
Gezuar edhe ti yllo edhe shpresoj te kesh kaluar alla grande. :kiss:
Na trego cik me gjate per pushimet mi. [/qb]
Uno MIrdita iher . cere ke bo ti Lomo si ja kalove anej per kto Festa ...Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Mirmjes
Si ju kam ju lagjen knej?
Peshkataro si mi kalove festat>??? [/qb]
Se maj men vallai...PO mire duhet ti kem kaluFillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Mirmjes
Si ju kam ju lagjen knej?
Peshkataro si mi kalove festat>??? [/qb]
/pf/images/graemlins/tongue.gifSi gjithmone GJalle e Per Djale mi . Po Ti KU je me se u bone Per Mall ... :kiss:Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Mirembrema klubi im i dashur :kiss:
Besoj se ju kam mire te gjitheve /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Te gjithe mire jemi.Tedi ka qen cik pa qef,po gjo pa zarar.Kaloi 1 semundje te lehte qe e la sakat ka koma e mesit.Unin mire eshte,po e kane internu ne Amerike.Llapen e kishin zone ne flagrance ke i komshie edhe i jati asaj komshies i kishte pre ate veglen qe e ka te semure tedi.Edhe une s'kam qene fort mire.preva icik gjuhen,se maj men se ku,po edhe sikur te me kujtohet se them.Kurse per gocat si kokrra e molles jane te gjitha pa perjashtim.Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Mirembrema klubi im i dashur :kiss:
Besoj se ju kam mire te gjitheve /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po ty kush te ka tregu mer lanet :smash: Paaaa...,ka maru privacy per njerzit e shkreteFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Po ti ere Peshkataro C tu desh me ja Hy n Llape se po flas pak Vulgarce qe preve gjuhen se dijshe ti qe burri asaj kishte vone NJe Tape me brisk aty qe te lejshin shenjat t gjithe e ... [/qb]

Pse mre edhe kte e paskom thone eee???Prit i here prit ti se te dolen rrenat.Kur para vitit te ri me???Une llapen e kam gervisht mas vitit te ri.E shef qe u ngatrrove e re vete ne grope me komt e tuja.Trego ktu shpejt kush te ka thone :smash:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Vete ma the mer . Harrove at dite Rafmet paste vitin e Kalum qe erdha me Faqore rakie ke Lavorja jote ene fillum tu bo thashetheme e ... [/qb]
O Zoooooooooooooooooooooot Kush t dha ty me Pi mer amoooooooooooon ...Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]Pse mre edhe kte e paskom thone eee???Prit i here prit ti se te dolen rrenat.Kur para vitit te ri me???Une llapen e kam gervisht mas vitit te ri.E shef qe u ngatrrove e re vete ne grope me komt e tuja.Trego ktu shpejt kush te ka thone :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Vete ma the mer . Harrove at dite Rafmet paste vitin e Kalum qe erdha me Faqore rakie ke Lavorja jote ene fillum tu bo thashetheme e ... [/qb]