Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

O Tedo,cosht kjo lavorja mer lanet...e ke menjen ke qaforja.Ik se le nom /pf/images/graemlins/tongue.gif

:rolleyes:
akoma nuk ke kerkuar falje /pf/images/graemlins/tongue.gif ...ehe....Do te gjeje Viti i Ri te merzitur me mua...ehe

InTeRiStE

Primus registratum

po mua do me lejoni ktu /pf/images/graemlins/frown.gif se jom puro tironce /pf/images/graemlins/smile.gif

doja t'ju pershendesja te gjithe ka jeni e ka s'jeni tironcat dmth edhe ti thosha qe jemi si shpirt /pf/images/graemlins/wink.gif moret vesh apo doni ta them prape

meqe jam ktu une a do ma boni 1 kafe turke se m'ka mor molli /pf/images/graemlins/smile.gif

ju puth fooooooooooortttttttttttttttttt tironcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kudo qe jeni /pf/images/graemlins/smile.gif

Marisa

Primus registratum

si urno mi goc kafe turke ene icik raki /pf/images/graemlins/laugh.gif i boj tmira do nonji njeri tjeter? /pf/images/graemlins/tongue.gif
pershendetje gjith tironcave :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita Tironca dhe MIresejugjeta dhe mireseerdha ... Gezuar t gjithve iher knej ka Nahija jeme ... Peshkataro me kismet n date 1 po vij prape atje ke Lavoja jote ene i fusim prape nai Gastare si dje . Bofshi qejf t gjithe dhe mos pini shume se deheni ...Si gjithmone Per Vashat ka i Super :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: . Ika dhe erdha ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ona_Tironcja:
[qb] po mua do me lejoni ktu /pf/images/graemlins/frown.gif se jom puro tironce /pf/images/graemlins/smile.gif

doja t'ju pershendesja te gjithe ka jeni e ka s'jeni tironcat dmth edhe ti thosha qe jemi si shpirt /pf/images/graemlins/wink.gif moret vesh apo doni ta them prape

meqe jam ktu une a do ma boni 1 kafe turke se m'ka mor molli /pf/images/graemlins/smile.gif

ju puth fooooooooooortttttttttttttttttt tironcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kudo qe jeni /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Goce ca osht kjo qe thu mi???Pytje e ke a propozim...Po sigurisht qe kafen turke kom me ta qajt me durt e mia,po edhe puthjen s'ta lej pa ta kthy.
1 keshille prej meje.I puthe i here gjithe cunat ktu ke klubi,hajt mo se vit i ri eshte edhe halla e kane,po mos e boj mo ktegabim.Puth mu ca here e zene se i ke puth te gjithe.

Gzuer gzuer shume here gzuer te gjitheve...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] :rolleyes:
akoma nuk ke kerkuar falje /pf/images/graemlins/tongue.gif ...ehe....Do te gjeje Viti i Ri te merzitur me mua...ehe [/qb]
Une te kerkoj falje???Per care mi zemra :confused: Une i zemeruar me ty :confused: ti e di qe une ty :wub: shume. :kiss: Puthje speciale per ty

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iced0utBabe:
[qb] si urno mi goc kafe turke ene icik raki /pf/images/graemlins/laugh.gif i boj tmira do nonji njeri tjeter? /pf/images/graemlins/tongue.gif
pershendetje gjith tironcave :kiss: [/qb]
a bohet gjo me kerku edhe une mi...Helbete,mromje e lodhshme mrome.Sot jom nrejt qe me mjes per n'pune edhe i kafe e kisha pi me qef.
A rrofsh e te lumshin duret

Marisa

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
[qb] si urno mi goc kafe turke ene icik raki /pf/images/graemlins/laugh.gif i boj tmira do nonji njeri tjeter? /pf/images/graemlins/tongue.gif
pershendetje gjith tironcave :kiss: [/qb]
a bohet gjo me kerku edhe une mi...Helbete,mromje e lodhshme mrome.Sot jom nrejt qe me mjes per n'pune edhe i kafe e kisha pi me qef.
A rrofsh e te lumshin duret [/qb]
un akoma jam ne ket naten e gjat e te lodhshme po per ty spo pertoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss:

assassino26

Primus registratum

Une nga nata e gjate edhe e lodhshme perfunova ne pune mi lal...Si t'ja boj.Rrofsh e qofsh sa malet se po mos kisha pi kafen tate do me ishin myll syte e do e lesha kokrren e namit ne pune.
Po qe knej verdalle ma boj edhe nai kafe tjeter me vone se i maro efekti shpejt ksaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] :lol: nven, u tha puna u bona kamarjerja jote [/qb]
Mire e bone vallai...TAshi ma ke vonu icik se une sa u cova nga gjumi,po nejse,se edhe mas gjumit shko ajo e bekume kafje.
ooooooohhhhhhhhhh ca gjumi qe u fleka ktu ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marisa

Primus registratum

m'fal per vonesen ska per t'nodh me /pf/images/graemlins/laugh.gif
ehh ca pune paske edhe ti...gjum rahat te pakten mos u qa

assassino26

Primus registratum

[qb] m'fal per vonesen ska per t'nodh me /pf/images/graemlins/laugh.gif
ehh ca pune paske edhe ti...gjum rahat te pakten mos u qa [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Lene mo se pune e lodhshme...Quhet burgosje e pagume.burgosem 1 dite po e 1 dite jo.Paguhem edhe boj ca te du,vetem se si i burgosmi,s'leviz dot nga qelia ... :tipsy:

disku

UNI

Miredita...
U bo plot nji vit qe skisha postu te kjo tema...qe ne 2003....
Peshkataro ste kom bezdis me birra ka i vit kshuqe hudhu..se dje skom pi shum jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur u ul ajo sfera dje peshko..kta knej ishin bo tap fare vec un isha esell ..Se di pse mu dukte times square si sheshi skenderbej...mbase ngaqe isha esell /pf/images/graemlins/blush.gif
Ca bohet knej iher? Qeka rrit numri tironcave..peshko na i prezanto iher ere kurrnac

assassino26

Primus registratum

Uno,kjo goca qe thu ti osht shume goce e mire.Mqs ra llafja kisha harru edhe me e puth...Po e puth tashi.Kjo goca s'ka pune hic me ty,ti gzohesh shume qe e njofte.
Mu me sollen buken sot ke puna qe thu ti ene ca kanoce ne fun te qesesh,ma dridhen zemren.Ohohoho thashe,qeka liru ne knej.Kur ca te shof une, ti une,qe thu,ishin pepsi,3 kanoce pepsi,per me teper te ngrime.M'iku ne oreksi ne qefi.
Kurse sa per mrome,smaj men gjo vallai,maj men vetem qe kom qesh me lot der sa jam mek.Se per ca e qysh e tek sdi gjo.
Per te pi s'kam pi shume.Ishim 3 cuna e 3 goca edhe kena pi i damixhon raki e nja 5-6 shishe vere.Birrat snumrohen vallai.Une spiva shume me ata shoket,po ato gocat na i thane te gjitha.
sot kur me ra zulja me ardh ne pune sikur me thirren me me pushkatu :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita e popull. Ca keni bo nai gjo juve se neve farigjoje vetem tu pa telebela ene pi kai gastare n shpi ...Pershentje t Gjithve iher ika ne erdha ...

dolce_vita

Primus registratum

Ja ....erdha une Tedo.......isha me pushime.....very nice.....buze detit..........
tani ku ftothi po me hyn ne palce :smash:
C`kemi keteja ?
Gezuar 2004....se desh harrove....me mire vone se kurre :kiss:
Sukse dhe fat te gjitheve ..... :kiss:

assassino26

Primus registratum

o Dolce,po ate e di ti,me mire kurre se kurn e kurres...
Gezuar edhe ti yllo edhe shpresoj te kesh kaluar alla grande. :kiss:
Na trego cik me gjate per pushimet mi :eek: .