Re: Klubi i tironsave

disku

UNI
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Nuk lodhem une jo,mos kij merak ti missi... :kiss: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sbi rrufeja atje jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ku je mer lapanjos se ke hum mas shkumes birres si krymi tek molla..
hec e pra te te jap i birre se kshu del ne shesh burrash ti :thumbsup:

bebi

Primus registratum

s'pi ma se........... kam pi boll!
kushedi ca baj me pi ma...
s'jam as qeflije birret, s'di se ca m'ka kap sot.
zakonisht asht vena e kuqe ajo qe puthet me qiellzen teme per shume here /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Mpasket thirr mu ee???
Erdhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banzaiiiiiii
Blue :kiss:
Uno :smash:
per i birre ma prish gjumin mer lanet /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

bluje me ke lexu menjen ..nji te kuqe italione kom para syve.. kan njel edhe ca corona..ato ja jap peshkut se ai e ka gjukun birre /pf/images/graemlins/laugh.gif
mer lanet po ty te del gjumi me i pik uji jo mo i birre te ftohte akull

assassino26

Primus registratum

Uno!
Osht duke me ardh gripi rrotull.A e nrrojme per sot?Ofroj une raki bmw.Te dieg mikrobet ajo.TAshi po kembengule,spo ta prish,po per 1 rast sbehet gjo menoj une.

O i degjenerum,po vetem muhabet birre ke...Po boj ore nai muhabet limonate per gocat a nai caj me limon a ku di une se ca dun ato.Zgidhe ore xhepin se do harrosh ku e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

lol...pse mer anglez jom un qe te menoj caj e? /pf/images/graemlins/laugh.gif ..Pastaj spo ta prish raki bmv sot..meqe qeke me grip..vrej se mos ma njisesh..gripin flas ere :eek:
hajt pra gzur ..saluteeeeeeeee

Gjes... /pf/images/graemlins/laugh.gif
po e sjellim limonaden me vete ne ,se u pa puna...mire qe kan ngel puthjet per ne... /pf/images/graemlins/wink.gif
electric.lemonade.lg.jpg

Mos guxoje njeri te pije tek gota ime :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Ehe,po serdha une,ketu as qeras njeri as puth njeri gocat.Mi kan lone mu ne kurriz gjith punet...
Hajt pra!Gocat po i puth une te gjitha pa perjashtim.Per te qeras kush do dali tashi? [/qb]
Cke mer ti . Kaq e ke hallin e Qeras Une Pagu Ti Mos e rruj po he . Mroma iher Vashave ene keqe ky na boni Vrejte ka i :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Per Vashat .... Cunat e Dine Vete ...

assassino26

Primus registratum

Tedo,sa banal qe je mer jahuu....Pranej nuk ti kursej shkelmat une ty.Mire qe te njof vetem ne jeten virtuale se ne jeten reale kushedi sa e frikshme eshte te rrish me ty qe je kaq gojendyre.Nejse /pf/images/graemlins/tongue.gif
moira s'ta pi njeri limonaten jo mos kij frike.A do ne i tjeter ri
pershenetje te gjitheve edhe te gjithave edhe gezuar vitin e ri :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa qef kam kur zihen me shkelma robt :tipsy:
:kiss: per ate qe mbetet ne kembe [/qb]
po nai preference s'ke,tifozllik s'bo ti???NAi bast sve???nejse ti e di :kiss: Edhe une ty se une vetem kam njel ne kome

assassino26

Primus registratum

[qb] epo mire :kiss:
:kiss: merre dhe nje tjeter per feste /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos na bojne puthjet xing goce...ku je duke me puth ti???Se po te jesh duke puth aty ku te puth edhe une :wub: mos na nodhi nai gjo :angel: :kiss: :kiss:
Mase shifna me 31 ne darke

:wub: Pse plaku i vitit te ri je ti,qe mund te shifena me 31 ne darke /pf/images/graemlins/laugh.gif ?????
O peshkataro /pf/images/graemlins/wink.gif te zente esell viti i ri /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] :wub: Pse plaku i vitit te ri je ti,qe mund te shifena me 31 ne darke /pf/images/graemlins/laugh.gif ?????
O peshkataro /pf/images/graemlins/wink.gif te zente esell viti i ri /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
une jam plaku i vitit te vjeter,i ktij viti qe s'ka ik akoma.PO erdhi viti i ri masnej marova une...
Edhe fjala jote ne vesh te shurdhet ishalla :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita ktej . Ca ke ere Peshkataro se na terbove . M Prit Ke Lavorja se ta Tregoj un ty Tashti ... Gzuar t gjithve iher MOire ka naicik alkol ke ajo Gastarja Jote ...Na i :kiss: :kiss: :kiss: Per t gjitha Vashat ...