Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Putre turp te kesh qe do kshu gjojnash.A i thuhen poplit kto gjojna.Na preve krahet na preve.Gjithe ato birra Tirona qe ka pi Uni,duhet ti kene mbi peshqit ne bark tashi,po te jete ashu si thu ti.
Pije tjeter do ti?Raki mareje e zime 3 here te bo pune :eek: po eshte cik shtrenjte :angel:
hajt gzuuur [/qb]
Ku je ti mer ... Neser ka do jesh Lomo ...

mostro

Putraku

Vallai ashu si ja ke dhon birrat nji ashu ti a peshkosh ene peshqit...
z'bo burri si puna tate....dmth bo po jo kshu ama..hajt me jep i birre ne mu se mu tha rryli fytit /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

pershendetje tirona :wave:
Mire ju kam te gjitheve?
Iku 2003 e erdhi 2004 asgje e re mo :smash:
po iki te pi nje kafe ....... :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

PRit se po vij dhe une se ktu spaska NJeri . Moira paska Hik TUtje Per Tregje T reja ...

dolce_vita

Primus registratum

Mirdita....... :wave:
Moira* eja te pijme bashke nga nje makiato se sot jam me dhimje koke.......ky stresi :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Kush me kerkovi mua..... :devil:
Makiato me mire /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
un e du t Shkurter ... Ka je ti Re MOire ke hup Fare ...

Une jam bere vajze e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif ,nuk merrem me me thashetheme.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
:wave: Dolce,te kaloi stresi.....mos pi kafe ,se te ben dem ,por me mire kamomil....Hajt se do t'ia hudhesh edhe ti /pf/images/graemlins/wink.gif
:kiss: tironcave

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Une jam bere vajze e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif ,nuk merrem me me thashetheme.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
:wave: Dolce,te kaloi stresi.....mos pi kafe ,se te ben dem ,por me mire kamomil....Hajt se do t'ia hudhesh edhe ti /pf/images/graemlins/wink.gif
:kiss: tironcave [/qb]
MIredita knejna ... Po dhe ne Cuna t mire jena me . Masnej ktu NUk bojm thashetheme vetem MUhabete mes TIroncave bojm ... :kiss: :kiss: Per Tironcet ...

dolce_vita

Primus registratum

:wave: Dolce,te kaloi stresi.....mos pi kafe ,se te ben dem ,por me mire kamomil....Hajt se do t'ia hudhesh edhe ti :kiss:

2004 na ka gjetur :mad: ........por do kaloje ....gjendje tranzicioni :devil:
Moire* po ti ku ke qene mi :confused:

Gjesi ylla :wave:
Une kam pasur pune ,por jo te :mad: ,po si ato qe ne femrave n'a pelqejne shume (pare) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju qeras te gjitheve me...... :confused:
/pf/images/graemlins/laugh.gif nga nje :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita Knej Ylla . Si po ja kaloni juve ... Do NDihme MOire se e shof qe qeke Lodh ... :kiss: Ene i birre qe te Qetesohesh ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Tedo....do pijme nje birre sonte me .... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
PO me Aktualisht sa e Hapa nji Kanoce birre ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Sa m`ka mor malli per birre Tirone me amon /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
PO spo pi birre Tirana mi . PO Nastro me KAnoce ...