Re: Klubi i tironsave

mostro

Putraku
Re: Re: Klubi i tironsave

Ja pifte dreqi ne bark ja pifte..
vallai po te dush kam ca shoqe bjelloruse dhe moldave qe punojne te kuplaraja e dajes,po te dush hajde.Me pi ka,po c'do person pi shishen e vet,pranej pa shishe mos u duk :goofy:

no grapa..no party

disku

UNI

Jajajaja smerrem me lindore un...po pate na i latine njit me boj i zo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif ama edhe ti kurrnac qellove...
si sdoli nji pijetar nga tirona qe te japi i borre per qef mer amon

mostro

Putraku

NJi zborre eeeee??? :eek: ej ragazzi chi da una sborrata a uni ? /pf/images/graemlins/wink.gif
uno shprehu me kiart /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] NJi zborre eeeee??? :eek: ej ragazzi chi da una sborrata a uni ? /pf/images/graemlins/wink.gif
uno shprehu me kiart /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I ka kalu orari i kthjelltesise...2 ore ne mjes eshte ne rregull se masnej e ke xurxull edhe mos ja vej re ca ka shkrujt,perpiqu ta imagjinosh.

Mirmjesi tironsa dhe tironse.KA i birre per cunat te gjithe edhe ka 2 per gocat.
E lirova xhepin sot se eshte edhe krishtlindje neser

bebi

Primus registratum

:rockband: :sleep: :thumbsup: :kiss: :angel: /pf/images/graemlins/wink.gif :wink: :rockband:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] :rockband: :sleep: :thumbsup: :kiss: :angel: /pf/images/graemlins/wink.gif :wink: :rockband: [/qb]
Weee... Vizite speciale nga Blue.Kishe hum fare yvo.Mqs i ke maru gjithe ikonat,po ta jap te puthmen ashiqare,pa ikone hic.
kiss kiss

O misstirona,Une e njof nji elton,po e elton fyelli jo elton bilbili

TEDI

Valoris scriptorum

MIresdita iher knej ... SI po ja kaloni e popull ... Ika dhe erdha JA kalofshi mire dhe bofshi qejf ... :rockband:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
[qb] :rockband: :sleep: :thumbsup: :kiss: :angel: /pf/images/graemlins/wink.gif :wink: [/qb]
Weee... Vizite speciale nga Blue.Kishe hum fare yvo.Mqs i ke maru gjithe ikonat,po ta jap te puthmen ashiqare,pa ikone hic.
kiss kiss

O misstirona,Une e njof nji elton,po e elton fyelli jo elton bilbili [/qb]
prej emocioneve qe kisha nuk mujta me shkru kurgja. prandaj i shpreha ndjenjat me ikona.

:kiss:

disku

UNI

[qb]I ka kalu orari i kthjelltesise...2 ore ne mjes eshte ne rregull se masnej e ke xurxull edhe mos ja vej re ca ka shkrujt,perpiqu ta imagjinosh.
[/qb]
Mer parazit i keq ...edhe ti mer me bje ne qaf..
Ore ca osht kjo dita hajde i bim unit e?? :cry:

ik ere ska birra per ty..racionin tat do la jap blues qe erdhi per vizite

bebi

Primus registratum

uuu, don me m'rrejt me birre ky...

fillojme me nji margarita ose me kacurrel :cool:

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita Tironca . Ka boheni me . o Peshkataro po ti re cne n at ore me cerre ???

disku

UNI

[qb] uuu, don me m'rrejt me birre ky...

fillojme me nji margarita ose me kacurrel :cool: [/qb]
Sa me gusto kjo goca.....ku tka pas punu baba ty ne rrobaqepsi a??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita Popull. Si po ja kaloni me Kte fund Viti me .Po merziteni apo Lodheni . Ika ne erdha une Ka po shifena popull...

assassino26

Primus registratum

Ehe,po serdha une,ketu as qeras njeri as puth njeri gocat.Mi kan lone mu ne kurriz gjith punet...
Hajt pra!Gocat po i puth une te gjitha pa perjashtim.Per te qeras kush do dali tashi?

tirona

Primus registratum

[qb] Ehe,po serdha une,ketu as qeras njeri as puth njeri gocat.Mi kan lone mu ne kurriz gjith punet...
Hajt pra!Gocat po i puth une te gjitha pa perjashtim.Per te qeras kush do dali tashi? [/qb]
eeeeee amon i shkreti ti , ti kan lojn gjitha ty ... vec mos na u lodh shum amon lol !!! :goofy: