I ka kalu orari i kthjelltesise...2 ore ne mjes eshte ne rregull se masnej e ke xurxull edhe mos ja vej re ca ka shkrujt,perpiqu ta imagjinosh.Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] NJi zborre eeeee???ej ragazzi chi da una sborrata a uni ? /pf/images/graemlins/wink.gif
uno shprehu me kiart /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Weee... Vizite speciale nga Blue.Kishe hum fare yvo.Mqs i ke maru gjithe ikonat,po ta jap te puthmen ashiqare,pa ikone hic.Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] :rockband: :sleep: :thumbsup: :kiss: :angel: /pf/images/graemlins/wink.gif :wink: :rockband: [/qb]
prej emocioneve qe kisha nuk mujta me shkru kurgja. prandaj i shpreha ndjenjat me ikona.Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]Weee... Vizite speciale nga Blue.Kishe hum fare yvo.Mqs i ke maru gjithe ikonat,po ta jap te puthmen ashiqare,pa ikone hic.Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] :rockband: :sleep: :thumbsup: :kiss: :angel: /pf/images/graemlins/wink.gif :wink: [/qb]
kiss kiss
O misstirona,Une e njof nji elton,po e elton fyelli jo elton bilbili [/qb]
Gezuar ne ti me . Ka ke hum mi se u bone per mall ...Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Ej klubi GEZUAR :rockband: [/qb]
Mer parazit i keq ...edhe ti mer me bje ne qaf..Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]I ka kalu orari i kthjelltesise...2 ore ne mjes eshte ne rregull se masnej e ke xurxull edhe mos ja vej re ca ka shkrujt,perpiqu ta imagjinosh.
[/qb]
Sa me gusto kjo goca.....ku tka pas punu baba ty ne rrobaqepsi a??? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blue:
[qb] uuu, don me m'rrejt me birre ky...
fillojme me nji margarita ose me kacurrel[/qb]
eeeeee amon i shkreti ti , ti kan lojn gjitha ty ... vec mos na u lodh shum amon lol !!! :goofy:Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Ehe,po serdha une,ketu as qeras njeri as puth njeri gocat.Mi kan lone mu ne kurriz gjith punet...
Hajt pra!Gocat po i puth une te gjitha pa perjashtim.Per te qeras kush do dali tashi? [/qb]