Re: Klubi i tironsave

DAC

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Kush tha qe nuk ka njeri knej .....

mblidhu grupi

Me duket se nuk ju thash mirmjes!!!!!!!!!!

MIRMJESI TIRONCA

TEA

Forumium maestatis

mroma daco ! pse qeke zgju kaq heret apo ke dal per i xhiro me gjet noi moce . duku içik me shpesh duku se ke hum fare , apo jo sassoo :kiss:

assassino26

Primus registratum

Mirmroma klubi.Qeka bo tema per te urime dhe pershendetje.Tea,si te kam zemra?Daci po kerko mace?Gjo e cuditshme :smash:
Llapaqenin kush e ka ne lagje mi Moira,shet shpine edhe ndrro lagje ti,do me.....
Nejse mo ti e di
Puthje gocave edhe birra cunave.
Manu ma boj i kafe edhe i puthje.
Puthjen edhe para edhe mas kafes /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

ho me i lave durt ti ee kaq shpejt ...ec re shpejt e maj klubin me muhabet /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

CA muhabeti ta maj klubin une???S'o tu ma var asnjona mi mo.Se shef ti qe edhe kur me puthin me puthin kshu si me me heq qafe.Ose me puthin kur s'kane leke me pagu kafet
Amon mi motra mo a bohet muhabet kshu :cry:

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita Tironca si ju ka lala sot . Ene Pse jom n Durres per ca kohe kjo nuk do te thote qe nuk e dua Tironen TIme ... Nje Mega :kiss: Per Emen dhe Nje :kiss: Tjeter per vashat e tjera . Ika DHE ERDHA ja kalofshi mire dhe bofshi qejf popull...

Miremengjesi Tironca :kiss: C'a bohet ketej... :eek: te gjithe qenkan martuar.... :smash: :smash: Ju jane lidhur kembet me duket /pf/images/graemlins/wink.gif ,se dhe kur vini nje llaf mezi e nxirrni..jeni bere si qen te rrahur... :lol:
Dolce....ti mos u perziej zemra ,se te humbet ombelsia pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ilva

Primus registratum

Tirona rremuje fare keto dy dite me keto vrasje keshtu, shpresojme te kene mbaruar se na ngrine gjakun.

:kiss: Arjela....
Ilva,gjithmone keshtu eshte para fushatave,. /pf/images/graemlins/frown.gif ,rremuje hesapi...dhe kjo eshte ne favor te kriminelave...por nuk ka vetem kaq...kane filluar edhe vjedhjet e shtepiave..... /pf/images/graemlins/frown.gif

ARJELA

Primus registratum

Prshnetje moira
po si te kam o xhan
u me falni per vonesen
po kam qen shum e zen kto jav
pranaj
po ju le mir ne AF se do largohenm serisht
take care /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

ilva

Primus registratum