Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

Paska lokal Peshku......????Dhe ke Ali Demi...... :eek: t'u thartofshin birrat ishalla.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ....po ne gocave vetem nje puthje n'a jep ...sa me u ndez...e birrat me fresku cunat.... :confused: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Amon mi amon sa xheloze qe eshte kjo anxheldevilja
Ecni goca ke lokali im se pervec puthjeve te zjarrta,omelsinat,gatimet e ndryshme dhe pijet freskuese e iluminuese nuk do mungojne :kiss:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Uno,ca ke bo nai dallavbere kto koht e funit?
E te perdhunofshin biondet ty ishalla 3 here ne dite [/qb]
Car dallaveresh mer amon ti e di un skam qef llafe..unit po i dhe icik meze ene birr a raki rri po i fillove dallaveret iken me bo xhiro /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ene si mallko ere pa tu dredh syni hic :lol:
Edhe tu te perdhunofshin brunet ishalla mos te lafshin fije floku pa te prek lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kallare amon ere ca paske qen si sthe iher hajt stu qeras me i birre po vec per vete....

gocave nga nji :kiss: ....cunave te tjere me dacin ne krye ka nji tirona sa te nxjerrme nga akulli.. :thumbsup:

O Kollare per c'a te ben mire ,a ta heq dehjen ,se une kam qe dje ne dreke dhe akoma nuk me ka dale pija.... /pf/images/graemlins/frown.gif ,vetem gjume dua....pertoj dhe me i fol njerezve... :smash:
:cool: Sa po me intrigon ajo boza..... /pf/images/graemlins/smile.gif

dolce_vita

Primus registratum

hajde se po ju bej nga nje kafe te gjitheve :wave:
Mirese te vini /pf/images/graemlins/smile.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] une ju ftoj ke shpia ime per kafe :wave:
kamariere nuk jam une :smash:
`` selfservice`` [/qb]
A lejohet te behet qef te shtepia jote se une po piva nuk rri rehat. /pf/images/graemlins/smile.gif

dolce_vita

Primus registratum

po pate veshtiresi te rrish rehat te jap nje valium une ose ose te mbyll ne banjo :smash:
si te duash ti mund te zgjedhesh vete :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Nji ku filloi njerzia tu m'prish pune.Vijne ne lokal e me rrembjne klienta...Ec ke shpia thone se ju boj une kafe

dolce_vita

Primus registratum

peshkataro te kam ftuar edhe ty :wub:
Hajde pi nje kafe mos ma prish :wave:
asnjehere tjeter nuk ti marr klientat :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] po pate veshtiresi te rrish rehat te jap nje valium une ose ose te mbyll ne banjo :smash:
si te duash ti mund te zgjedhesh vete :thumbsup: [/qb]
Me 1 valium se besoj se ke per ta bo me nejt rehat,po per menimin tem jepi i shishe eter gjys kilshe qe t'mos e vrasesh menjen hic mo mrapa.Mun ta perdoresh edhe per eksperimente shkencore masnej po te dush

AnilaM

Primus registratum

i mirmroma k`tuna ,per tironcat(set) e mi(a)
Peshkatari e kishte fjalen :i rruge e dy pune,apo jo mer cuno ,pa pa pa sa shko kafja me raki =ekseperiment :rolleyes:

assassino26

Primus registratum

Amon mer amon si me kupto tironsja muve :wub: Si shpirt te kom.Aty ishte qellimi i keshilles time,po me keqkuptun.
Hajde birra me pakice
hajde puthje me shumice(vetem per gocat kto)
Vazhdoni vete vazhdimin nashi