Re: Klubi i tironsave

ilva

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Ti mos rri gjo me Aishen, se ene ajo kishte dhimbje toçi .Hajt t'ju puth i çik :kiss: e t'ju ngjis kete gripin se po na beni shume p...h

Miredita tironca....Dolce pi ndinje gje...mos e ler veten te vuash... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ilva... :smash: qenke icik me nerva sot...ene me grip.... /pf/images/graemlins/tongue.gif ,po ketu tek klubi e gjete mi te perhapesh gripin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse nuk m'a the me perpara,se ketu e kisha nji kinez... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ej kalamoja e keni pare qe peshkatari ka nis me qa... :cry: ,si do t'a kete hallin... :confused: ,mos ja kane marre kallamin ,se ka kohe qe s'ka dale me peshku... :devil:

:angel: Amin..... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po te tjeret ku do te jene ,mos po hane balenen e peshkatarit...edhe neve nuk n'a kane ftuar... :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif

sweet eda

Primus registratum

heeeyyy, c'behet ketu? une kisha kohe pa ardh ke grupi se kam pas arsye...po si ju kam iher? nje puthje te gjitheve, se me ka marre malli tmerrsisht shume per tironcit.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Arjela:
[qb] Pershnetje Tironsat
:kiss: kjo per peshkatarin Tirons [/qb]
Wow,tashi po qe ja vlen te flitet...Booo njela pa fjale fare /pf/images/graemlins/blush.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] heeeyyy, c'behet ketu? une kisha kohe pa ardh ke grupi se kam pas arsye...po si ju kam iher? nje puthje te gjitheve, se me ka marre malli tmerrsisht shume per tironcit. [/qb]
Ku je ti sirena ime.S'je kujtu fare per peshkatarin tat.
Puthje goca te gjithave pa perjashtim.Jeni shume te bukura,shume te mira ju kam shume :wub: te gjithave

assassino26

Primus registratum

Natn e mire edhe prej meje klubi.Nji tashi du me ik edhe une se ashu i kom ca pune.
Shoke!Ju zonshin mallkimet e mia ishalla.Se keni pru kaptinen hic.Note e dite duke ju mallku jom.Mos e bofshi kokrren e hajrit e mjes dreke darke ju perdhunofshin ka 3-4 femna ishalla,qe kur t'shkoni n'darke n'hale t'boni muhabet me mikun,ti prishni menjen ta qisi koken sa me bo shurren.Ca t'ju them une tjeter,se mo ronde se kaq s'ju mallkoj dot.
Gocat i du fort edhe s'po i shaj se jane te mira /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

disku

UNI

Ngele tu mallku mer te zonte grpi na i peshk te modh ty :lol: Aq te modh sa mos ta bash dot lol
ne knej jena ere po ti ske pru mo birra hic ti mori ment zanoti ju ke fut peshkut si jevdu s¦umes :lol:
Hajde noten tironca ja kalofshi mire edhe ju raft llotaria ishalla

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] heeeyyy, c'behet ketu? une kisha kohe pa ardh ke grupi se kam pas arsye...po si ju kam iher? nje puthje te gjitheve, se me ka marre malli tmerrsisht shume per tironcit. [/qb]
Ku je ti sirena ime.S'je kujtu fare per peshkatarin tat.
Puthje goca te gjithave pa perjashtim.Jeni shume te bukura,shume te mira ju kam shume :wub: te gjithave [/qb]
ktu jam o yll, une s;ta kam var eeeee, po ti je kujtuar per mua...ja nje :kiss: shpejt e shpejt

C'e puth dreqin... :sleep: Vjen sa me teshti ketu tek klubi...s'na ka bere muhabet hic.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
A ti jap edhe une nje puthje Llapaqenit....??? :kiss: :kiss: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Puthe Llapaqenin ti puthe...Ka me te mbi edhe ty nai Llape qeni. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sirena vockel :kiss: .ne fakt nuk jam futur edhe shume ne AF kto kohet e funit.Se di,jo se s'kam pas shume kohe,po s'po me terheq me AF-ja.JA vetem ktu ke klubi i bashkepatrioteve kam postuar.Vetem ktu me hahet muhabeti.
nejse.Per Unin birren me te madhe te festes se birres gjermane.
Per muhabet me kini ktu gjithe diten sot.
Gzuar fundjaven te gjitheve uroj t'ja keni kaluar edhe t'ja kaloni sa me mire.
Ahhhh se desh bona sikur harrova
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: gjithe gocave

assassino26

Primus registratum

birra.jpg

O Uno,po sguxo tjetri me e lone birren ne tavoline o burr i dheut.pooooo ca paske qene.Here tjeeter do e mor me vete kur te leviz ka tavolina :smash: