Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Ja edhe per gocat....
kiss.jpg

Goca

Primus registratum

C`e ka gjet ket peshkatarin , njeli tu puth gocat e keto s`u kenaqkan kurre... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga * Goca e karrocaxhiut *:
[qb] C`e ka gjet ket peshkatarin , njeli tu puth gocat e keto s`u kenaqkan kurre... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o durrsakja e vockel.
Ka je ti mi goc?Ke hum fare? :kiss: na edhe nji per ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Leni puthjet per mu po me jep naj barbun se me kenaq me teper..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: barbun ne kuptimin e veretet te fjales.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Vetem hajde ti se barbun ka plot.a vaftin ai dreq tashi edhe rrjetat plot mushen.vetem se ka i te keqe se ku ka ra barbuni kan njel edhe nja 20-30 gaforre qe e hajne.
Edhe thuj po deshe qe se njef gaforrja peshkun.Edhe ti si puna e gaforres po me dukesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

qyqe :confused: qeka bo keq anej per barbona ee ...hajt se do na vi noi :idea:

:sleep:

TEA

Forumium maestatis

ho me vellacko si ja ke kalu sote /pf/images/graemlins/wink.gif nuk paske ik per peshk eee :goofy:

assassino26

Primus registratum

me ca te iki vllau per peshk.Autokomet e kane motorrin e rame fare.me kismet ne pritje te 1 autmjeti,qe te ikim per peshk.
Ti si ke qene lal?
bolonja ne zemrat tona
me Taren si shqiponja
Juven do zhdepe me gola
prandaj u ndryshua kenga

PEACE /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

kini kujdes se mos ju shkon derbi per lesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] kini kujdes se mos ju shkon derbi per lesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hajt mo derby hesapi.Une ne skedine e kom vu 2 gjithanej.Megjithate derby eshte si dihet.Pse dreqin zihemi gjithmone per futbollin ne te 2.Ke zgjedh skuadren e gabuar lal. /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Peshkun e maj gjithmone me vete une /pf/images/graemlins/wink.gif po kafen shif tina,pa shume sheqer e du
Po ti deshe meze :eek:
me raki

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Peshkun e maj gjithmone me vete une /pf/images/graemlins/wink.gif po kafen shif tina,pa shume sheqer e du
Po ti deshe meze :eek:
me raki [/qb]
kafen te mesme pa pak ta bej une
une nuk du meze sot /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Nuk do meze eee???Ueeee ca ke i ke bo vetes.Se di ca ke hum.Nejse???I nxituari i pafituari thote poplli yne trim dhe paqedashes.
Rakine e do dopio apo teke :rolleyes:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Nuk do meze eee???Ueeee ca ke i ke bo vetes.Se di ca ke hum.Nejse???I nxituari i pafituari thote poplli yne trim dhe paqedashes.
Rakine e do dopio apo teke :rolleyes: [/qb]
dopie :thumbsup:
tani sa kam honger dreke o pershkataro :shrug: