Re: Klubi i tironsave

Emanuela

Forumium praecox
Re: Re: Klubi i tironsave

Mirdita!

Si gjithmone puthjen se harroj per Tedin dhe Sason /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mirdita!

Si gjithmone puthjen se harroj per Sason /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif rrofsh sa malet :goofy:

TEDI

Valoris scriptorum

Ja Mroma Tironca .Si po ja kaloni ca keni bo nai gjo t bukur knej. Ka Keni HUp Mer se asnji spo shof ktu vetem Un sassja ene Emanuela qe perfitoj nga rasti ta puth iher . Ika dhe erdha popull. Ja kalofshi mire dhe bofshi qejf... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
A se desh Harrova i t Puthme ene Per vashat e klubit tone ...

Emanuela

Forumium praecox

Mirmbrema, shpresoj te jeni mire. Sasso qenka mire me shendet se e shikoj qe vjen perdite dhe fol cdo min, jo si ne fillim qe sfliste fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti Tedi si gjithmone konstant, dhe sonte nje puthje speciale. /pf/images/graemlins/wink.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Mroma te gjitheve! Si ju kam? Ktej nga jam une mezi po e mbaj jeten per shalesh. /pf/images/graemlins/tongue.gif S'kemi kohe per asgje. Ju puth fort te tereve.

ps. Noi TH&TH nga Tirona? PLsssssss me thoni te rejat e fundit(Ty Sassso ta kam lene amanetin si gjithmone /pf/images/graemlins/wink.gif ) Muahhhhh edhe njehere! :kiss:

mostro

Putraku

MIREMENGJES TE GJITHE TIRONSEVE DHE JO TIRONSVE...JU DUA SHUME TE GJITHEVE.SOT E KAM KUPTUAR 101% /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

I love new york

Primus registratum

hej tironca edhe une icik me vonese si Putraku e kuptova qe ju dashkam shume. tani juve do jeni ne gjume te thelle atjr ne tirane sic do jem une neser kur ju te shkruani ketu.
jetojme ne 2 bote te ndryshme. :confused:
naten e mire. :wave:

hot

Hotgirl

paskish pas tironca knej ene spaskam mor vesh gjo un..duket qe lajmet vijn me vonese knej na une /pf/images/graemlins/laugh.gif
ini si ini?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] hej tironca edhe une icik me vonese si Putraku e kuptova qe ju dashkam shume. tani juve do jeni ne gjume te thelle atjr ne tirane sic do jem une neser kur ju te shkruani ketu.
naten e mire. :wave: [/qb]
ej tironce edhe un tashi e kuptova se te dokam shum . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] paskish pas tironca knej ene spaskam mor vesh gjo un..duket qe lajmet vijn me vonese knej na une /pf/images/graemlins/laugh.gif
ini si ini?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me ne fund dhe i goc nga tirona re ktu.
/pf/images/graemlins/wink.gif

llapaqeni

Primus registratum

[qb] paskish pas tironca knej ene spaskam mor vesh gjo un..duket qe lajmet vijn me vonese knej na une /pf/images/graemlins/laugh.gif
hoto epo ca faji ka populli shqiptar trim dhe liridashes qe ty te vjen vala e tirones me vones mi goce /pf/images/graemlins/laugh.gif .nejse se ska gjo se sido qe te vije puna ty te kemi partizonen tone vetem hallen e ke pak sexy..kaq kisha me thon una..mire se e prune kaptinen ketej /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

HI HOTGIRL

Miresenaerdhe :wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] hej tironca edhe une icik me vonese si Putraku e kuptova qe ju dashkam shume. tani juve do jeni ne gjume te thelle atjr ne tirane sic do jem une neser kur ju te shkruani ketu.
naten e mire. :wave: [/qb]
ej tironce edhe un tashi e kuptova se te dokam shum . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
rofsh ti rofsh :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Amon mer Tironsa!
Tirona zemra ime i thone ati muhabeti!
Postimi i pare ketu,ju kerkoj ndjese,por une kam bere dicka me personale,po nejse..........
XOXOXOXO te gjitheve.
Shifena! :wave:

assassino26

Primus registratum

Paskesh pas ardh i garumulli madh me njerez knej mer jahu edhe se kisha vu re une...
Albushe pa merak amanetin /pf/images/graemlins/wink.gif
UStajo leni mer gocat rehat o qafir se t'bona ta mash fik celularin /pf/images/graemlins/laugh.gif
NJi ku erdha edhe un sot te klubi tim,per me punu 2-turnsh /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]
me ne fund dhe i goc nga tirona re ktu.
/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
jo re se jam ish-myslym shyrse mo na ngatarro tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub: :smash:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga KIRI_KLLOUN:
[qb]
hoto epo ca faji ka populli shqiptar trim dhe liridashes qe ty te vjen vala e tirones me vones mi goce /pf/images/graemlins/laugh.gif .nejse se ska gjo se sido qe te vije puna ty te kemi partizonen tone vetem hallen e ke pak sexy..kaq kisha me thon una..mire se e prune kaptinen ketej /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
vallai do bi deshmore per tironen..amanet me varrosni me emblemen e bashkise se tirones /pf/images/graemlins/laugh.gif
llape neve si fis ina sexy /pf/images/graemlins/laugh.gif
sma ke pa stergjushen si e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]
HI HOTGIRL

Miresenaerdhe :wave: [/qb]
ja miresemegjetet /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink:

assassino26

Primus registratum

Hoti,ju vallai jo vetem si fis,por edhe si lagje jeni sexy :angel: A ma prezanto mu ate stergjyshen tate,se na puq mosha me 1 here /pf/images/graemlins/laugh.gif

Birra per te gjithe,ofron klubi ktu se mduket e thitha i shkesllik :devil:

Diavolessa

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Ps: Turi po ti pse ike ate dite re :mad: