Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Ps: Turi po ti pse ike ate dite re :mad: [/qb]
Kur ika mi?Ku isha mi?PAskam qen tape me duket,smakam men gjo fare...Bo kam fillu e kam pijen e keqe fare tashi ne pleqni

Diavolessa

Valoris scriptorum

Qyqe mo na bo merak qysh itash....kushedi me vone..sa ........(Kuptoje vete /pf/images/graemlins/laugh.gif )

assassino26

Primus registratum

Mos u boj merak per ate pune /pf/images/graemlins/wink.gif
Ho ti i here ca na thu?Ke nai menje te keqe.Se me pelqen guximi dhe vendosshmeria jote ne cuarjen der ne fun te gjerave.Te pakten ne parafun,se ate te funit i japim nai shtytje :goofy:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Kam qene tan diten tuj u rrezit ne diell /pf/images/graemlins/wink.gif A ka ma bukuri se kaq /pf/images/graemlins/wink.gif

pS: Se mos me merr m'sysh re ...se..... :mad:

Diavolessa

Valoris scriptorum

tirana.jpg

C'me ka marre malli..c'me ka marre /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

assassino26

Primus registratum

Yhy sa e vjeter kjo fotoja...I perket te pakten viteve 1994-1995 ne mos me perpara.Tashi ska me mobileri te Piazza.
C me ka marre mamlli cme ka marre,ne dhomen time smbaj me kalendar,ate qe kiah e bera cope e cike,kush i beri muajt me nga 30 dite...

Un e kam fillu rrezitjen ne diell shume perpara teje yllo,kshuqe skam si te mar ne sysh.Megjithate,pasneser do rrezitem mire /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ore a ekeni marre vesh qe Bathorja eshte nrejt ne kryengritje...Mkan thon qe kan kerkesa,te arsyshme qe qeverria e poshter s'ja plotso...
Papapa sa te kqij qe jan kta qeverritaret qe si plotesojne kerkesat miletit...
Une neser jam ne greve urie,du me shku i here me misin e ri qe doli sivjet :angel:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca si po ja kaloni . Hajt ishalla mire . Ika dhe erdha dhe ja kalofshi mire ene bofshi qejf.. Se mos harroj ka i t puthme Gocave ene cunave pini boni qejf sot...

assassino26

Primus registratum

O Tedo e puthmja e gocave eshte prioritet i qeverrise time...Mos u mer me ate pune ti...se te grij more vesh apo jo.;;..
e ma men ca te bona ate nate vetem per i llaf goje...
E rrafa bilardo mo se si bona gjo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt notn e mire edhe prej meje edhe nigjojeni Tedin se thote edhe nai gjo sagllam ai...Pini sone,mos e vrisni menjen fare,boni qef edhe gezuar pashket,kush i feston,ene kush nuk i feston

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Assassino plak:
[qb] Hoti,ju vallai jo vetem si fis,por edhe si lagje jeni sexy :angel: A ma prezanto mu ate stergjyshen tate,se na puq mosha me 1 here /pf/images/graemlins/laugh.gif

Birra per te gjithe,ofron klubi ktu se mduket e thitha i shkesllik :devil: [/qb]
per shkesllik ec anej na chit chati aty kam hap agjencine ene e kam perfshi ene stergjushen aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

sa per lagje kena fitu miss lagjia e tirones neve shyrsat /pf/images/graemlins/laugh.gif
e kena pagzu me i emer te ri ''shyri hills''
/pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sa per lagje kena fitu miss lagjia e tirones neve shyrsat /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E VERTET HOTO TI SI FIS JE SEXY VETEM SE FISI O DHJER PAK TE TY /pf/images/graemlins/laugh.gif KE DAL TAMOM SI TEZE..NEJSE MO MIRE KSHU SE TI JE PER ME PRISH SYNIN E KEQ...JU SI LAGJE SHURRSI JENI TE NJOFT PER FYRA SEXY KET NUK E HUDHIM DOT POSHT AS ME GRUSHT SHTETI /pf/images/graemlins/tongue.gif ...SA PER EMRIN E LAGJES ME MIRE BOJENI MYSLYM SHYQYQRI SE O ME I MODES /pf/images/graemlins/laugh.gif

HAJT SHNET E ME B^^^^ TE FORTA O POPULL...

assassino26

Primus registratum

O Hoto mos ja vrej rene se ca thon mileti se nga zilia e kane po ho...
Nji tashi po vrej me keqardhje qe nji fare unicorni qe u merrte vetem me konsumim pijesh alkolike eshte zhduk ka qarkullimi...Me siguri ka perfunu me nai qender rehabiltimi per alkolistet.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga KIRI_KLLOUN:
[qb]
[qb] sa per lagje kena fitu miss lagjia e tirones neve shyrsat /pf/images/graemlins/laugh.gif
E VERTET HOTO TI SI FIS JE SEXY VETEM SE FISI O DHJER PAK TE TY /pf/images/graemlins/laugh.gif KE DAL TAMOM SI TEZE..NEJSE MO MIRE KSHU SE TI JE PER ME PRISH SYNIN E KEQ...JU SI LAGJE SHURRSI JENI TE NJOFT PER FYRA SEXY KET NUK E HUDHIM DOT POSHT AS ME GRUSHT SHTETI /pf/images/graemlins/tongue.gif ...SA PER EMRIN E LAGJES ME MIRE BOJENI MYSLYM SHYQYQRI SE O ME I MODES /pf/images/graemlins/laugh.gif

HAJT SHNET E ME B^^^^ TE FORTA O POPULL... [/qb]
hajt mo neve ti heqim synin e keq fisit..vallai ene una si teze skam dal keq jo..
teze teze shif mrapa se u neze ke thon ti llape /pf/images/graemlins/laugh.gif
ore lagjes nuk ja levizim emrin na shyri hills..e kina von me frymzim amerikon /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Assassino plak:
[qb] O Hoto mos ja vrej rene se ca thon mileti se nga zilia e kane po ho...
Me siguri ka perfunu me nai qender rehabiltimi per alkolistet. [/qb]
nje te na morin pleshtat si lagje /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde rreklame qe i bo vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

E di pse ta meshtesh Hoto me gjithe lagje...Se e di qe jeni lagje e mire. /pf/images/graemlins/wink.gif Te ai pallati,qe ka nga mrapa ate qe rregullo kasetofono,ne kat te 4,kom njoft nja 3 motra njona mo e mire se tjetra /pf/images/graemlins/laugh.gif I njof akoma me i llaf.
Edhe i here te plasin nga inati inatcijte :smash: :smash:

hot

Hotgirl

kush pallat me se na bone lomsh..
una per vete e kam pas aty afer ke policia shpin..
/pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] kush pallat me se na bone lomsh..
una per vete e kam pas aty afer ke policia shpin..
E mi e shef qe komshiet e tuja njof une...Te rruga M.Shyri,perballe rrugices qe shko te Policia,eshte lokal Tarzani,njit eshte Rodeo.Jo ke ai pallati,por nga e majta kur je me ftyre perballe ktij pallatit,e ke parasysh rrugicen me 1 kalim qe te nxjerr shkurt te rruga e Kavajes.Palati i pare,qe ka nga mrapa kte rrugicen qe te nxjerr ke rruka e Kavajes eshte ky qe them un