Re: Klubi i tironsave

disku

UNI
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mirmbrema tironcat e mi te dashur. Nje puthje te vecante per Tedin dhe Saso plakun :kiss: [/qb]
Shi si bo diferencime kjo mer amon... /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Po ti re PSe BOhesh Xheloz re ... NA edhe Une i t Puthme Per Emen dhe Bofshi qejf te gjithe ... Ika dhe erdha ja kalofshi sa me Mire ... :cool:

TEA

Forumium maestatis

smack smack smack ....

Mire se ju gjeta Tirronsa e Tirronse /pf/images/graemlins/smile.gif Noi te re knej ka lagjia ka....??? po iki me hudh i sy ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb]
Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Nje puthje per te gjithe djemte. :kiss: :wave: [/qb]
:mad: :mad: :mad: :mad: Ca po te duhen maj ata /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pse mi ja pret krahet goces...Kur thote te gjith djemte e ka llafin vetem per mua...
TAshi edhe i puthje prej mej,kafen te komodina edhe mirupafshim gocat me te bukura ne goce,ato qe hyjne te tironsit

TEDI

Valoris scriptorum

Ja mroma TIronca si po ia kaloni knej . Lodheni merziteni . Hajt bofshi qejf ene ja kalofshi mire Ika dhe erdha .... Si GJithmone i Kiss Per vashat ene I PErshnetme per VOshat...

assassino26

Primus registratum

Ku jeni o popolo i tirones...Boni mer zemren gur edhe ec e pini nai kafe se eshte edhe me ulje cmimi...O Uno un palko kom gjet icik raki per ty po do e pijme bashke se ate qe kisha per vete e marova...Edhe shpejt munsisht s po u vnove masnej snjel mo gjo e di ti...
Mos u trm mos u treem /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mirmroma te gjithve, ja falem shpirtin shejtonit tu punu e tu bo qef mer jahuuu,
RRofte stina e veres qe po afron

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sasso zemer /pf/images/graemlins/wink.gif Po ku ka kafe sot /pf/images/graemlins/smile.gif Eshte feste ..po nuk pive per festa kur do dehesh /pf/images/graemlins/smile.gif

vino.gif

assassino26

Primus registratum

Ec atu si te kom...rrofsh yllo rrofsh.Ja kte gotn po e pi me ex per shnetin tat edhe timin se bashku.Ja t'na rrojne e te paca /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ja t'na rrojne e te paca /pf/images/graemlins/laugh.gif

U munova me e kap, por s'kapa gje :mad: :mad: :mad: Ca deshte me thene kjo fjalia /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: ke hunda /pf/images/graemlins/wink.gif Gezuar...

Ciao zemer. :wave:

assassino26

Primus registratum

Epo ne rregull puna pra...Kur s'ke kap gjo ti qe je mrena me gjithe mu,s'po e vras menjen fare une qe ta morin vesh dynjalliku knej /pf/images/graemlins/wink.gif
:kiss: Ja edhe 1 prej meje jo vetem te huna /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Sasse n LAvore je mer ... Nejse mroma ene mirupafshim t gjithve knej. I kiss Per vashat si gjithmone ene nji t vecante per Emanuelen .Se vetem asaj i bi ner men per muve... :thumbsup: :cool: :cool: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Assassino plak:
[qb] Epo ne rregull puna pra...Kur s'ke kap gjo ti qe je mrena me gjithe mu,s'po e vras menjen fare une qe ta morin vesh dynjalliku knej /pf/images/graemlins/wink.gif
:kiss: Ja edhe 1 prej meje jo vetem te huna /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kishte me te pelqy e /pf/images/graemlins/wink.gif Eh......Po tash pse jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Tedo, pse vec Emen ne vecanti :mad: :smash: A nuk ikem bashke ne mbreme re :mad: Ne ardhça me !!

assassino26

Primus registratum

O Tedo ne pune jom palko ne pune e ku te jem tjeter...
O Pape ka ishit mrome ju mi amon se po me lu menc ti muve...Si mi del ka shpia ti pa mor leje i here :mad:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Yllo nuk kisha faj une se dole per peshk ti, e me myll n'cels mu :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Yllo nuk kisha faj une se dole per peshk ti, e me myll n'cels mu :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PSe kshu e shperdoro besimin e celsit ti...?S'ke faj ti jo.NEser do i nrroj gjithe bravat e dyrve edhe ka i badigard edhe ty edhe Tedit
ti t'mos dalesh ka shpia edhe ai te mos afroheta fare anej ka lagja. :mad: :mad: :smash: :smash:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Bravat e dyerve kane gjithmone nje çels kopil /pf/images/graemlins/laugh.gif .....Kujdes nga e vendos kopjen.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Po s'te vjen turp ty te mbyllesh ne cels mo :mad: :smash: Pastaj nuk beme gje mbreme une e Tedi...Içik andej nga liqeni shkuam...Jo me larg /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirembrema dhe Gezuar Pashket!

Nje buzeqeshje per te gjtha vajzat simpatike tironse dhe nje puthje per te gjithe djemt. Nje puthje speciale per Tedin dhe Sason. :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca Si po ia kaloni. Pape Ne vertet HIkem po nuk o se bom nai gjo t modhe . Funja i t puthme m dhe jo gjo tjeter... MAsnej qe thuj ti UNe them Emanuelen n Vecanti se vetem ajo m puth muve Pranej dhe une i kthej t puthmen asaj. Ika ne erdha bofshi qejf dhe ja kalofshi mire ... Sot Po T puth ene Ty ene Emanuelen ...