/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif rrofsh sa malet :goofy:Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mirdita!
Si gjithmone puthjen se harroj per Sason /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
ej tironce edhe un tashi e kuptova se te dokam shum . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] hej tironca edhe une icik me vonese si Putraku e kuptova qe ju dashkam shume. tani juve do jeni ne gjume te thelle atjr ne tirane sic do jem une neser kur ju te shkruani ketu.
jetojme ne 2 bote te ndryshme.![]()
naten e mire. :wave: [/qb]
me ne fund dhe i goc nga tirona re ktu.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] paskish pas tironca knej ene spaskam mor vesh gjo un..duket qe lajmet vijn me vonese knej na une /pf/images/graemlins/laugh.gif
ini si ini?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hoto epo ca faji ka populli shqiptar trim dhe liridashes qe ty te vjen vala e tirones me vones mi goce /pf/images/graemlins/laugh.gif .nejse se ska gjo se sido qe te vije puna ty te kemi partizonen tone vetem hallen e ke pak sexy..kaq kisha me thon una..mire se e prune kaptinen ketej /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] paskish pas tironca knej ene spaskam mor vesh gjo un..duket qe lajmet vijn me vonese knej na une /pf/images/graemlins/laugh.gif
HI HOTGIRLFillimisht postuar nga HOTGIRL:
rofsh ti rofsh :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]ej tironce edhe un tashi e kuptova se te dokam shum . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] hej tironca edhe une icik me vonese si Putraku e kuptova qe ju dashkam shume. tani juve do jeni ne gjume te thelle atjr ne tirane sic do jem une neser kur ju te shkruani ketu.
jetojme ne 2 bote te ndryshme.![]()
naten e mire. :wave: [/qb]
jo re se jam ish-myslym shyrse mo na ngatarro tashti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]me ne fund dhe i goc nga tirona re ktu.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
vallai do bi deshmore per tironen..amanet me varrosni me emblemen e bashkise se tirones /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga KIRI_KLLOUN:
[qb]hoto epo ca faji ka populli shqiptar trim dhe liridashes qe ty te vjen vala e tirones me vones mi goce /pf/images/graemlins/laugh.gif .nejse se ska gjo se sido qe te vije puna ty te kemi partizonen tone vetem hallen e ke pak sexy..kaq kisha me thon una..mire se e prune kaptinen ketej /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
ja miresemegjetet /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink:Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]HI HOTGIRLFillimisht postuar nga HOTGIRL:
Miresenaerdhe :wave: [/qb]