Re: Klubi i tironsave

usta_Qima

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Tedo pse e ke fshi me se kujto Muni se i kisha von nai foto te keqe. :mad:
Na e bot fixim tu censuru me keq se ne koh te dulles.
Mgjtht klikoni QETU kush do me e pa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

Mos klikoni QATY po klikoni QETU se ajo URl esht gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

EJJJJJJJJJJJJ popull me ne fun e gjeta se kush esht MAjmuni ne te vertet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
bush1.jpg

TEA

Forumium maestatis

hahahahaah o Muno deri aty ke arrit me hyp mer piseveng /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

sa shume qe keni fol mer dreqa, sot qe sfutesha dot une te lexoja paskeni bo grirje ju

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]sa shume qe keni fol mer dreqa, sot qe sfutesha dot une te lexoja paskeni bo grirje ju[/qb]
kshu esht kur te le zoti pa pun /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

NOten e mire Tironca te dashur . Ja kalofshi mire dhe ka po shifena damoni ... :thumbsup:

Guest

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]EJJJJJJJJJJJJ popull me ne fun e gjeta se kush esht MAjmuni ne te vertet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
bush1.jpg
[/qb]
lonc nom ishalla se na vduqe tu qesh hahahahhaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

Mroma tironsa /pf/images/graemlins/smile.gif

si ja keni kalu , mire a keq ? une per veten time /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga insane:
[qb]sa shume qe keni fol mer dreqa, sot qe sfutesha dot une te lexoja paskeni bo grirje ju[/qb]
kshu esht kur te le zoti pa pun /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa i pa drejte qe eshte e? pse smla ene mu sot mer?

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga REA:
[qb]Mroma tironsa /pf/images/graemlins/smile.gif

si ja keni kalu , mire a keq ? une per veten time /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Futi mi dhomet mrena ti ,ora 1 e notes mirmroma ja bo . /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]NOten e mire Tironca te dashur . Ja kalofshi mire dhe ka po shifena damoni ... :thumbsup: [/qb]
Noten Tedo ene neser ec pa gershon me vete OK ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

[qb]
[qb]Mroma tironsa /pf/images/graemlins/smile.gif

si ja keni kalu , mire a keq ? une per veten time [/qb]
Futi mi dhomet mrena ti ,ora 1 e notes mirmroma ja bo . /pf/images/graemlins/smile.gifQB]
nc nc nc ora jeme shno 0.41 /pf/images/graemlins/smile.gif masanej njerez jena e afa bojm /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: e /pf/images/graemlins/laugh.gif jasht du me i majt , e noten nga pllapa /pf/images/graemlins/wink.gif

ReA

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]NOten e mire Tironca te dashur . Ja kalofshi mire dhe ka po shifena damoni ... :thumbsup: [/qb]
Noten Tedo ene neser ec pa gershon me vete OK ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse me ka fillu me ardh i armatos Tedoja ?

ReA

Primus registratum

appaapapapapap nuk mahet mo Muni se ka dal ne resme me Bushkon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb]appaapapapapap nuk mahet mo Muni se ka dal ne resme me Bushkon /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ca flwet mi esh person juridik ai /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe kush muniiiiiii /pf/images/graemlins/wink.gif ca esh ky muni ihere se nga emri me ngjason me dicka ....

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
[qb]appaapapapapap nuk mahet mo Muni se ka dal ne resme me Bushkon /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ca flwet mi esh person juridik ai /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe kush muniiiiiii /pf/images/graemlins/wink.gif ca esh ky muni ihere se nga emri me ngjason me dicka ....[/qb]
muni = il majmuno...
ku e ke menjne ti?

Guest

hahahahhaa /pf/images/graemlins/laugh.gif ashu mun esh tamom /pf/images/graemlins/laugh.gif

hic menjen une /pf/images/graemlins/wink.gif

ReA

Primus registratum

kshu o kur se ke menien ne mesim ti po ma ke per laraska /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

[qb]kshu o kur se ke menien ne mesim ti po ma ke per laraska /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
uaaa me fal o mami /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif