Re: Klubi i tironsave

ReA

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

sa i kapshem qeke ti me insano /pf/images/graemlins/tongue.gif :thumbsup:

ReA

Primus registratum

uaaa me fal o mami

np /pf/images/graemlins/wink.gif per te miren tuj munohena pranaj jom ne vigjilente /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

paçim paçim paçim :sleep: :sleep: :sleep:

ondera te bukra prot /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Mirmjesi Grupi ktu i here.Si ma keni bo gjumin mrome?Nji un fjeta pak edhe tashi atdheu ka nevoje per mu prape...,CA ti bejme puno nate e dite qe te kemi pakez drite.1 kerkese kisha ka klubi.Mos boni shum harxhime se mezi i lexoj te gjitha faqet....Mrena munsive sigurisht po edhe me e bo 5 faqe per 1 dite sikur s'ka lezet se i tmerrum grupet e tjera.O burra tha ti biem fhstare e punetore qe nga Shkodra der ne Vlore...

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita Tironca te dashur . si ja kalut juve .neve keteja mire. JA kalofshi mire dhe shifemi me vone ... :thumbsup:

Emanuela

Forumium praecox

Mirdita te gjitheve. Po ju pres te kafja une si gjithmone. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Mirdita te gjitheve. Po ju pres te kafja une si gjithmone. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: [/qb]
Po pra Ke kafja na pret se mos na e thush naiher si e ka emrin Kafja dhe ku ndodhet... :confused:

Goca

Primus registratum

Tek mumja kushedi..... :confused: , pastaj, merri nji dite me radhe te gjitha kafet, se s'ke per te dale keq..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mjes Tironsa. /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Goca e karrocaxhiut:
[qb]Tek mumja kushedi..... :confused: , pastaj, merri nji dite me radhe te gjitha kafet, se s'ke per te dale keq..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mjes Tironsa. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ke gjet Lokalin qe une shkoj vetem Per birra Sepse e ka te mire dhe te lire ... Eshte nje Nder vendet e Pakta ne Tirane qe ka birre Gosser Me 230 leke 0.5 litrin . Pastaj per lokale kam nje ku jam tani qe po shkruaj eshte dhe pubi siper . Atje lart del shume mire ...

dolcettina

Primus registratum

tao tao.. kalamona lapatona... ela una /pf/images/graemlins/smile.gif e dija qe ku kishte marre malli prandaj erdha me vlap! /pf/images/graemlins/smile.gif s' e kam llafin per ju jo, por per lali Turin.. ce est nje zemel, nje spilt nje rus, nje ketrus e nje lepurus, ja ca eshte! /pf/images/graemlins/smile.gif

po mir i her... lali Turi.. ke ngel ti me te puc Proto eeee /pf/images/graemlins/smile.gif te puc motla ty, muah muah te te duja facet ele te syni, ele dilekte ne xum skon, mil? ele pataj te kendoj ate kengen: me pa vellaiii sot me nje djale.. sepse u skuqa s e diii /pf/images/graemlins/smile.gif ))... mil? ja ksu ! /pf/images/graemlins/tongue.gif

vado adesso pelche' m'aspetta ta pappa /pf/images/graemlins/smile.gif
pershendetje te gjithve... dhe ne vecant atyre qe festojne muajin e Ramazonit... ahhhh sa me ka marre malli te haj nje iftar ne Tirone, kur vinte vakti knonte hoxha.. ene ne kalamojt te lumtur ne feste fare mo, u mblidhshim rreth tavolines... ah ca lezeti ka pas qene... nejse mo... te shkuara te kujtuara! /pf/images/graemlins/frown.gif
pacim!

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga REA:
[qb]sa i kapshem qeke ti me insano /pf/images/graemlins/tongue.gif :thumbsup: [/qb]
rrofsh!!!

po mo mu afro shume se po tkap edhe ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

btw. gjes tironsa. miredita me mire ( per mua ) per ju miremrama...
ca behet keshtu mer ngela tu u bo lomsh me oraret!!!

Alba Shehi

Primus registratum

Bobo,sa shpejt mushen faqet ktu mor aman! S'na leni kohe as me lexu ca ka nodh. Nejse,ca bohet ktej iher? Marshalla muhabeti ecka per mrekulli! /pf/images/graemlins/laugh.gif Kur t'vi heres tjeter rrezik do ket vajt nja 50 nr i faqeve. Ika ika tani dhe ju perqafoj fort! Bye

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca si U ngryset Juve ... Hajt dukuni iher ka lagja jone ... :thumbsup:

Guest

Fillimisht postuar nga dolcettina:
[qb]

po mir i her... lali Turi.. ke ngel ti me te puc Proto eeee /pf/images/graemlins/smile.gif te puc motla ty, muah muah te te duja facet ele te syni, ele dilekte ne xum skon, mil? ele pataj te kendoj ate kengen: me pa vellaiii sot me nje djale.. sepse u skuqa s e diii /pf/images/graemlins/smile.gif ))... mil? ja ksu ! /pf/images/graemlins/tongue.gif

pacim![/qb]
dolcettina ta kam fal puthe sa te dush se qeke tamom per at pune ti
/pf/images/graemlins/wink.gif

tedi ckemi rrush /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif hajt e pime nje gote vere te dy se sot jam pushim :thumbsup:

Guest

Fillimisht postuar nga pas makthit:
[qb]ec atu tirona apapapapa[/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif thanks lal

cool signature by the way :thumbsup:

ReA

Primus registratum

mroma tirothe e tironthi /pf/images/graemlins/smile.gif

:rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :thumbsup: