assassino26
Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave
Mire zemra shifna ne darke se un ktu jam. :thumbsup:
Mire zemra shifna ne darke se un ktu jam. :thumbsup:
si puna e shokut xhemol /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ToRoLL@Ku:<br />[qb]Mundesisht turke edhe te mesme me pak e pi une /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mirseerdhe pape.ca na thu nai gjo mi?Nai th&th ke mor vesh tashi se funmi?Amon se vdiqem per pak TH&Th me keq se grate /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Paper Moon:
[qb]Gjalle jeni ju ketej???
Una po kontolloja ca forumin dhe thashe te ju beja nje vizite! /pf/images/graemlins/wink.gif
LOVe
eM[/qb]
lum si partija qe te ka ty moj cupe /pf/images/graemlins/laugh.gif per thashetheme politike te qanke piten po ndonje thashethem per ne te grupit ke ?Fillimisht postuar nga Goca e karrocaxhiut:
[qb]Miredita!
Jom tu kalu siper atlantikut, m'ka thirr Bushi qe n'pike t'mjesit ne telefon, m'la pa gjume mer amon , u bo nji jave qe s'me ndahet, cerr...cerrr... cdo mjes. Qe thoni juve, ka i hall t'modh. Ka more vesh qe gruja vet pin kafe me nusen e trete te Sadamit . Jo nji here... por c'do dite, nga ora 5 pasdite, e ka bo si puna e cajit qe pinte ma pare me nusen e Blairit ... Burri i dheut osht bo per hekra... t'me shofi mu ajo ka thone.. une hoqa dore nga e dredhmja /pf/images/graemlins/wink.gif e duhonit vetem se u ziva me afgonsat, ti s'hiqke dore nga nji kafe ... po vetem per mu ta kishe bo , nuk e shef si jena tu lujt si macja me miun me Sadamin.
Nejse , si perfundim , ka dale llafi qe nusja e paska lone edhe ka kerku azil politik n'Irak. Nime kush rri e merret me divorcin e ketyne... hika hika se kom pune... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po deshe thashetheme ti rrusho te keshilloj te shkosh tek zhargon .com /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]Mirseerdhe pape.ca na thu nai gjo mi?Nai th&th ke mor vesh tashi se funmi?Amon se vdiqem per pak TH&Th me keq se grate /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Paper Moon:
[qb]Gjalle jeni ju ketej???
Una po kontolloja ca forumin dhe thashe te ju beja nje vizite! /pf/images/graemlins/wink.gif
LOVe
eM[/qb]
rusho shife iehre at adresen se esh me verte e lezecme /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]O Proto o rrusho ku je ti mi zemra e vogel.Cii du un thashethemet desha vetem te mor vesh prej tynew ka ke hum ti se vduqa per icik Proto muhabet. Bohu e gjalle bohu edhe rrofsh qe me ke pershenet se je shum e mire ta kom thon me kohe :rockband: [/qb]
po gjujte svij una /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]See you me vone po pa :smash: :smash: [/qb]
mir mi fuj fuj une kam cef ate kangen jemi ulur ne lendinaFillimisht postuar nga dolcettina:
[qb]ele mu me pelcen shum shum... e knoj sa hel kthehet babi te pia... i knoj ele ate tjetren una.. eli babi ne stepi est lolur kusedi.. llalala lalalal alalalalala... ksu ti ksu, po dese me msu ele ti kong me fuj mu, se i fem uan teta edukatolit ok?[/qb]
tedi sa me ka marre malli per ty te puc njeciek una /pf/images/graemlins/laugh.gif te kam shumeeee xhan muahhhhhFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]mroma Tironca erdha une ...[/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: :rockband:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]mroma Tironca erdha une ...[/qb]