Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga dolcettina:
[qb]tao tao.. kalamona lapatona... ela una /pf/images/graemlins/smile.gif e dija qe ku kishte marre malli prandaj erdha me vlap! /pf/images/graemlins/smile.gif s' e kam llafin per ju jo, por per lali Turin.. ce est nje zemel, nje spilt nje rus, nje ketrus e nje lepurus, ja ca eshte! /pf/images/graemlins/smile.gif

po mir i her... lali Turi.. ke ngel ti me te puc Proto eeee /pf/images/graemlins/smile.gif te puc motla ty, muah muah te te duja facet ele te syni, ele dilekte ne xum skon, mil? ele pataj te kendoj ate kengen: me pa vellaiii sot me nje djale.. sepse u skuqa s e diii /pf/images/graemlins/smile.gif ))... mil? ja ksu ! /pf/images/graemlins/tongue.gif

vado adesso pelche' m'aspetta ta pappa /pf/images/graemlins/smile.gif
pershendetje te gjithve... dhe ne vecant atyre qe festojne muajin e Ramazonit... ahhhh sa me ka marre malli te haj nje iftar ne Tirone, kur vinte vakti knonte hoxha.. ene ne kalamojt te lumtur ne feste fare mo, u mblidhshim rreth tavolines... ah ca lezeti ka pas qene... nejse mo... te shkuara te kujtuara! /pf/images/graemlins/frown.gif
pacim![/qb]
Xemla rrofsh per kisset.Shuqur thuj qe te kom ty un se do me ishte tha faqja fare....Le te plasi Proto tashi ka inoti po deshi.Mirupafshim rrusho ne Shqiperine e lire...Edhe ec se e hajme ate yftarin bashke knej ka tirona e lire

assassino26

Primus registratum

Pershentje Klubi mirse ju gjeta edhe mir se ju lashe.Ika un njashi se majaft per sot....Shifna masneser.Puthje Teas Reas Protos edhe te gjith atyne qe i maro emri me A dmth gocave.Pershenetje cunave edhe shum e kan,

TEA

Forumium maestatis

Mromaaaaaaaaaaaaaaaaaa TIRONSA /pf/images/graemlins/smile.gif

si ja kalut sote /pf/images/graemlins/wink.gif o Sasso sote e paske bo si puna leprit me thirto /pf/images/graemlins/wink.gif smack ne tyja

PS: ku o sweet_lori ????
help.gif

mostro

Putraku

ciao a te gjithe tironsave.....
si ja keni kalu mre?mire?ata femij,ato zoja,ata agallare,ato shpija??shyqyr zotit! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

mire se e prune ne ti kaptinen /pf/images/graemlins/smile.gif sa po thojsh kush mungo :rolleyes:

mostro

Putraku

E pruna mi e pruna,po do ju zej pak ven kjo kaptina teme sepse mu ka rrit pak menja. sot me than qe jom nji cun sumpathik ene nuk po e maj qe nuk po e maj dot ket mut tangerrlikun.
Po ti ti si ke qon?kom nigjue kto dite se ke kalue ene anehj ka shpia teme para ca mujsh,por s'kom qon.po me ardh :smash: ne nji her tjeter,sjom tu te lon me ik.a nive po te thom???ciao..

TEDI

Valoris scriptorum

Mire Putrako t fala ke ... Ene Tirona t Puth Fort ene thote KUr do vij ai cincamiu knej ta terbojm icik jeten knej...

mostro

Putraku

Vallai do zoti per vit te ri jom tu ardh,ene jena tu e bo noi te modhe!po deshi ai i modhi zot te vij ene tea,ateher do na bohet mo shume qefi.Apo si kom pa ene foton!!!! :eek:

Gjithsesi tedo do shifna..ciao....

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]E pruna mi e pruna,po do ju zej pak ven kjo kaptina teme sepse mu ka rrit pak menja. sot me than qe jom nji cun sumpathik ene nuk po e maj qe nuk po e maj dot ket mut tangerrlikun.
Po ti ti si ke qon?kom nigjue kto dite se ke kalue ene anehj ka shpia teme para ca mujsh,por s'kom qon.po me ardh :smash: ne nji her tjeter,sjom tu te lon me ik.a nive po te thom???ciao..[/qb]
amon me amon kush qeka kjo qe te paska rrejt kaq keq mer yahoooo se kom me e denu me dekje qe zhgenjen personat kot me se koti :smash:

Une per veten 12 me ka njel sahati deri nime /pf/images/graemlins/wink.gif
e kujdes me me keto minaciat se je tu m'fut leprin tek barku /pf/images/graemlins/tongue.gif
hajt ciao

TEA

Forumium maestatis

[qb]Vallai do zoti per vit te ri jom tu ardh,ene jena tu e bo noi te modhe!po deshi ai i modhi zot te vij ene tea,ateher do na bohet mo shume qefi.Apo si kom pa ene foton!!!! :eek:

Gjithsesi tedo do shifna..ciao....[/qb]
mylli mer trumcak ato syte me dur shpejt se nuk jon per ty nja to gjojna :smash: :smash:

Emanuela

Forumium praecox

Mirembrema te gjitheve qe jeni prezent!

A me jepni nje pergjigje, se si ka mundesi qe sa here vij ketu me dukeni me shume simpatik?!

Doni ndonje kafe nga une? /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Mirembrema te gjitheve qe jeni prezent!

A me jepni nje pergjigje, se si ka mundesi qe sa here vij ketu me dukeni me shume simpatik?!

Doni ndonje kafe nga une? /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: [/qb]
njatjeta Manu (meqe jom prezent).Kafe ne ket or !!!!?????? do me na lon pa gjum ee...do me na fik deren ti kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti na jep nai gjo tjeter po te jet per ashtu...psh nai gjo me te thithme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

mjes mjes mjes /pf/images/graemlins/smile.gif

gjes Emanuela /pf/images/graemlins/smile.gif si je ti mjalt i af /pf/images/graemlins/smile.gif

ReA

Primus registratum

o usta_qima /pf/images/graemlins/smile.gif ciaooooooooooooo

ç'kena lal , si ja ke kalu ??

usta_Qima

Primus registratum

hajt mo ...ksaj radhe po jua boj un i kafe nga kompjuteri im qe e kom full optional. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
coffee.jpg

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Mirembrema te gjitheve qe jeni prezent!

Doni ndonje kafe nga une? /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: [/qb]
une vallaj vuna i cik xhel qe te dukesha me i bukur. paska funksjonu /pf/images/graemlins/tongue.gif

kafe ma bej nje mua se do jete nate e gjate kjo me duket. do iki ne nje jaz concert e me pas mesime.

ReA

Primus registratum

[qb]ciao a te gjithe tironsave.....
si ja keni kalu mre?mire?ata femij,ato zoja,ata agallare,ato shpija??shyqyr zotit! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa hije i kon keto llafe kur shkru ky mer amon /pf/images/graemlins/smile.gif ç'kina iher , si ja kalon ?

ika me bo nani una tani /pf/images/graemlins/laugh.gif t'pafsha n'oner /pf/images/graemlins/wink.gif

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga REA:
[qb]o usta_qima /pf/images/graemlins/smile.gif ciaooooooooooooo

ç'kena lal , si ja ke kalu ??[/qb]
ciao REA un mir,po ti si je ???...passo

Emanuela

Forumium praecox

Ti kerkon ndeonje gje me te thithme?! :confused: :eek:

Ahhhhhhhhhhhhhh po ta plotesoj une deshiren.

Te jap nje salep, harrova une qe se pi kafen akoma ti, je i vogel. Me fal qe harrova. /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

Emanuela

Forumium praecox

Pershendetje REA, pershendetje insane.
Sa bukur qenkeni veshur sot?

KAMARIER? Nje leng frutash per REA dhe nje Birre per insane te lutem /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: