Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Ku do me pucesh me ... :tipsy: [/qb]
tedi ku do ti aty te puc una se te kam si shpirt te vockel te kam ju duaaaaaaa hsume jeni si shpirta dhe ti ssasse po atje e msn qe do vij do vij po pse te me lodhi thuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
[qb]mroma Tironca erdha une ...[/qb]
tedi sa me ka marre malli per ty te puc njeciek una /pf/images/graemlins/laugh.gif te kam shumeeee xhan muahhhhh
/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po mu mi ke harru me me puc....Ta mash men Prote ta mash men...Po pra po ti sikur je rritur me bakllava :smash: :smash: :tipsy:

Guest

Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
[qb]mroma Tironca erdha une ...[/qb]
tedi sa me ka marre malli per ty te puc njeciek una /pf/images/graemlins/laugh.gif te kam shumeeee xhan muahhhhh
[/qb]
Po mu mi ke harru me me puc....Ta mash men Prote ta mash men...Po pra po ti sikur je rritur me bakllava :smash: :[/qb][/
ehe /pf/images/graemlins/wink.gif
e di ate shprehjen ti turo
hup ktu e shif stambollin :thumbsup: :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

hey zoti madh sme le turi me puth tedin :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

O turo Cere ke mer ti . Kur Ajo m puth mu zene se te ka puth ty ere ...Mle pra ta shijoj i te puthme te fuqishme... :tipsy: :tipsy: :tipsy:

assassino26

Primus registratum

[qb]O turo Cere ke mer ti . Kur Ajo m puth mu zene se te ka puth ty ere ...Mle pra ta shijoj i te puthme te fuqishme... :tipsy: :tipsy: :tipsy: [/qb]
Ashu thomi edhe un plako.Te te puthi qe cke me ate pune...,edhe faqen grope ta bo ishalla.Apo jo Prote /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ho Pra kshu duhet ... Ka po kaloj me vone ka ty te shofesh rezultatin... :tipsy:

Sarah the Angel

Primus registratum

Cu boka kenej mer?
Jom mledh gjithe e nuk me kane fut nje te fishkellyme.
Turo po te mbyten gocat me. Sa i omel paske qen mer.
Hej me qe po folim per Tironen po ju kenoj nje konge

Skuadra e Tirones
17 Nendori

Fitoret ci korri
Kupen se ce morri

Skuadra e Tirones
17 Nendori

S'osht si e partizonit
E ka epiqendren
Mu ke Vorri i Bomit

I Tiron Tirona
Kupa osht e jona

Ec pra ka nje kissss ne infinit per tironsat e lales.

TEA

Forumium maestatis

Mromaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif

nje pllaq plluq per sasson /pf/images/graemlins/smile.gif per nje goc a cun qe nuk jom e sigurt akoma se ca oo nje pllaq plluq tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]Mromaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif

nje pllaq plluq per sasson /pf/images/graemlins/smile.gif per nje goc a cun qe nuk jom e sigurt akoma se ca oo nje pllaq plluq tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja edhe un plluq pllaq per Tean teme.Tea ajo eshte ish mahallalia teme...,me illaf po e ke llafin per Sarah the Angel.para 10 vjetesh kur e kishim ne lagje na bote ne cunave te lagjes me fol me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif .Tasshi ka kalu kufinin edhe i ka lon rehat ondrrat tona :sleep: ,vetem se vje ka i here ktu ke klubi edhe na fut ka i te pickume :rockband: .Ka fiksim ate muhabetin e hoxhes qe knote te xhamia afer shpise :tipsy: .I kam premtu qe kom per ta hudh ate hoxhen ka minarja per hater te ksaj :smash: .

TEA

Forumium maestatis

jo me jo nukishte per kete shoqen tate xhemla o per nje person tjeter qe nuk i rri sumulaqia me i ven /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Ja edhe un plluq pllaq per Tean teme

ça jan keto shpulla me :mad: grrrrrrrrr

une te thash pllaq plluq :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :mad:

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]pu pu pu cu paska punu mrome ktu re.... mace me garuzhde....
o grupi .... erdhi lori ju puth fort t'gjithve.....OOO USTA QIME ca deshe ti mer dreq... interviste eeee po me mikrofon... se nuk nigjohet zoni masanej :tipsy: [/qb]
Loriii si me kupto ti mu periher.Me mikrofon pra mo me mikrofon,po mikrofonin ta maj un ty dhe jo ti mu OK ??? tregoja ne pm detajet... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Si i hy direkt ne teme ky cuni muhabeteve mer jahuu.Papapapa.Tashi te shofim ca menje do kete Lori per intervisten se u bo muhabet interesant ktu.Ca ore e jep tvsh-ja?ca dite?a keni nevoje per nai mikrofon tjeter?etj etj kto pergjigje do i gjeni ne vazhdim

Guest

erdha prape una /pf/images/graemlins/laugh.gif

pas takimit me tedin jam shuem shuem e kenaqur sa per detajet jua tregon vete ai /pf/images/graemlins/smile.gif ok sasino meqe deshe me dit /pf/images/graemlins/wink.gif

bye /pf/images/graemlins/wink.gif

usta_Qima

Primus registratum

Njatjeta grupi "Na bashkoi Forumi".
Assassè intervista bohet kok me kok /pf/images/graemlins/wink.gif ene sma ha menja qe duhet mikrofon tjeter.Pa tjeter do transmetohet nga nai stacion privat ne oret e vona te nates. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Majmunoooooo ca paske qen tu bo me ato duret (komet) poshte mre... te ka shku menja eeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Prape sqaroja ne pm detajet...

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Tak-tak... m'falni osht ky klubi i tironcave apo i pllaq-plluqave?[/qb]
Osht klubi pllaq-plluqave ka Tirona!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

kapeni cik ket :