assassino26
Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave
Ec ec ti ke msn se ta tregoj un turpin ty
Ec ec ti ke msn se ta tregoj un turpin ty
tedi ku do ti aty te puc una se te kam si shpirt te vockel te kam ju duaaaaaaa hsume jeni si shpirta dhe ti ssasse po atje e msn qe do vij do vij po pse te me lodhi thuaj /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Ku do me pucesh me ... :tipsy: [/qb]
Po mu mi ke harru me me puc....Ta mash men Prote ta mash men...Po pra po ti sikur je rritur me bakllava :smash: :smash: :tipsy:Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]tedi sa me ka marre malli per ty te puc njeciek una /pf/images/graemlins/laugh.gif te kam shumeeee xhan muahhhhhFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]mroma Tironca erdha une ...[/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]Po mu mi ke harru me me puc....Ta mash men Prote ta mash men...Po pra po ti sikur je rritur me bakllava :smash: :[/qb][/Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]tedi sa me ka marre malli per ty te puc njeciek una /pf/images/graemlins/laugh.gif te kam shumeeee xhan muahhhhhFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]mroma Tironca erdha une ...[/qb]
[/qb]
ehe /pf/images/graemlins/wink.gif
e di ate shprehjen ti turo
hup ktu e shif stambollin :thumbsup: :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ashu thomi edhe un plako.Te te puthi qe cke me ate pune...,edhe faqen grope ta bo ishalla.Apo jo Prote /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]O turo Cere ke mer ti . Kur Ajo m puth mu zene se te ka puth ty ere ...Mle pra ta shijoj i te puthme te fuqishme... :tipsy: :tipsy: :tipsy: [/qb]
Ja edhe un plluq pllaq per Tean teme.Tea ajo eshte ish mahallalia teme...,me illaf po e ke llafin per Sarah the Angel.para 10 vjetesh kur e kishim ne lagje na bote ne cunave te lagjes me fol me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif .Tasshi ka kalu kufinin edhe i ka lon rehat ondrrat tona :sleep: ,vetem se vje ka i here ktu ke klubi edhe na fut ka i te pickume :rockband: .Ka fiksim ate muhabetin e hoxhes qe knote te xhamia afer shpise :tipsy: .I kam premtu qe kom per ta hudh ate hoxhen ka minarja per hater te ksaj :smash: .Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]Mromaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif
nje pllaq plluq per sasson /pf/images/graemlins/smile.gif per nje goc a cun qe nuk jom e sigurt akoma se ca oo nje pllaq plluq tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Loriii si me kupto ti mu periher.Me mikrofon pra mo me mikrofon,po mikrofonin ta maj un ty dhe jo ti mu OK ??? tregoja ne pm detajet... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga lori81:
[qb]pu pu pu cu paska punu mrome ktu re.... mace me garuzhde....
o grupi .... erdhi lori ju puth fort t'gjithve.....OOO USTA QIME ca deshe ti mer dreq... interviste eeee po me mikrofon... se nuk nigjohet zoni masanej :tipsy: [/qb]
Osht klubi pllaq-plluqave ka Tirona!Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Tak-tak... m'falni osht ky klubi i tironcave apo i pllaq-plluqave?[/qb]