Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]mire mi rrush ja rrime pa gjume edhe perpiqemi te kuptojme njerzit...Detyre te veshtire na ka ngarku komiteti qendror sidomos stanote[/qb]
qyqeeeee po ju fute asaj pune ske per te mbaruar ndonjehere /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
[qb]mire mi rrush ja rrime pa gjume edhe perpiqemi te kuptojme njerzit...Detyre te veshtire na ka ngarku komiteti qendror sidomos stanote[/qb]
qyqeeeee po ju fute asaj pune ske per te mbaruar ndonjehere /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E di mi e di po perpiqna te kuptojme veten ton te pakten...,si thu ti a me mer vesh nai cik apo hic fare?

Lori

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DAC:
[QBO SWEETO KTU QEKE TI MI LAL PO JOMI S ETI E DI RRUGEN ,,,,,APO KE HARRU ADRESEN MOS,,,,SE MOS KE HUM EDHE CELSAT E SHPIS SE TE MYTA,,,,
hahahahahahahhah.....[/QB]
Mo po te gjej i here shpine pa ca celsash thu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj pse nga dera hyni ju atje ne taljet? Ketej nga ne nga dritarja hyne. Rrace e zgjut ne . /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sweet_Lori:
[qb]
[QBo shpirti ku je ti tironsja e vockel...Zemra po se ma men rrugen vi xhaxhi Turi edhe te mer perdore e te co ku te dush ti... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ojj Tur , po si je me xhan i Lorit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ?
Ps: Rri e mos u lodh kot se e gjej vet , ndoshta se gjej sot po anej nga viti tjeter mesiguri qe do e kem gjet. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
ishalla rrusho se vitin tjeter presim gjith ata rob qe kan hum rrugen...,sa me shume aq me mire

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E di mi e di po perpiqna te kuptojme veten ton te pakten...,si thu ti a me mer vesh nai cik apo hic fare?[/qb]
po po skuptove veten skupto dot te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif
hihihi ik re se me shkrive tu qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]
IK ere futi i gjum ti mos u mer me punet e permrenshme se i zgjidhim ne kto pun ,,,,ik ti ik vrej gjumin[/qb]
Po ngaqe spo vrej ka dreqin eshte mcef gjumi rri edhe vrej kto gjojnat e tjera une mer jahuu...Ti ca bo i here se e more me yxhym te modh new enterin tat...boj icik pushim majaft per sonte se edhe ti gjumit gjum i thu... /pf/images/graemlins/tongue.gif

DAC

Primus registratum

Un jom ma keq se puna jote sone ,,,,,po pres ate ,,,,si i thon ,,,,,PRIT GOMAR TE BI BAR,,
NUk kom ca me i bo duhet me e prit

assassino26

Primus registratum

[qb]Un jom ma keq se puna jote sone ,,,,,po pres ate ,,,,si i thon ,,,,,PRIT GOMAR TE BI BAR,,
NUk kom ca me i bo duhet me e prit[/qb]
Atehere te uroj pritje te mbare /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lori

Primus registratum

Turo po vitin tjeter kam hall se do te pres une ty me te tere te humbit e tjere se kesaj rradhe ja hodha /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lori

Primus registratum

[qb]o sweeto se mos na thsh mirmroma ti mi....[/qb]
Moma Zoti Dac /pf/images/graemlins/laugh.gif Vdeksha une se i Dac kom , po une vec ke ty e kom mejen me vetem se me hutoi ky tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]Turo po vitin tjeter kam hall se do te pres une ty me te tere te humbit e tjere se kesaj rradhe ja hodha /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mu s'ke si me pret se me kan caktu me prit...Edhe un si puna e dacit prit bar te mbije gomar

Lori

Primus registratum

[qb]
[qb]Turo po vitin tjeter kam hall se do te pres une ty me te tere te humbit e tjere se kesaj rradhe ja hodha /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mu s'ke si me pret se me kan caktu me prit...Edhe un si puna e dacit prit bar te mbije gomar[/qb]
Po e mora vesh pra e mora , po kujdes se mos te marri turma .

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb]o sweeto se mos na thsh mirmroma ti mi....[/qb]
Moma Zoti Dac /pf/images/graemlins/laugh.gif Vdeksha une se i Dac kom , po une vec ke ty e kom mejen me vetem se me hutoi ky tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ashtu ti ee ta mash men ta mash men se nuk i ke punet mire edhe ti....Kur te vije nanjona te te kapi per flokesh qe merresh me Dacin mos kerko ndihmen time lal...

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb]
Mu s'ke si me pret se me kan caktu me prit...Edhe un si puna e dacit prit bar te mbije gomar[/qb]
Po e mora vesh pra e mora , po kujdes se mos te marri turma .[/qb]
kom fruke se eshte turma mo e madhe knej ka kjo nahija ime knejj edhe nuk e le ate turmen tjeter me me mor mu... /pf/images/graemlins/smile.gif

Lori

Primus registratum

Kush o kjo na njona me Turo? Mo me flit ashtu per Dacin se me rrespekto ronshem . Pastaj un po te boja kompliment me kurse tina ...
Ps: Te kap me zor une kur te kem nevoje , ene po s'deshe ..Ojj ky , s'ka ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]Kush o kjo na njona me Turo? Mo me flit ashtu per Dacin se me rrespekto ronshem . Pastaj un po te boja kompliment me kurse tina ...
Ps: Te kap me zor une kur te kem nevoje , ene po s'deshe ..Ojj ky , s'ka ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Amon mos me kap me zor se vi vete..., /pf/images/graemlins/smile.gif

masnej kush eshte ajo nanjona pyt vete te interesuarin qe na u zhduk tashi se me sa duket i erdhi nanjona... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

DAC

Primus registratum

Jo jo se ktu jom po lexosha temat e trjera ,,,,
si o puna ho mi SWEET ,,,, si te ka DACI ty ,,,

Lori

Primus registratum

Epo te ta dredhi tjetrri kshu nuk kom pa ! I thuj atij tjetrit qe neser du divorcin ene kalamojt kam per ti majt vete . Nigjo mos harro te keqen Lori se kam ra ne hall /pf/images/graemlins/frown.gif . Po iki neme , do rri i cik vetem , te qaj e te cfryhem , kshu nuk mund te qendrroj me . Lamtumire Daccc /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps: Naten Turo, te puc folttt /pf/images/graemlins/wink.gif

DAC

Primus registratum

Ene mos ma huto gocen ti mer pis ,mer mizerje,mer lanet :tipsy: :smash: :smash: :smash: