Re: Klubi i tironsave

Lori

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Shi ku erdhi Turooo... Nuk me rren ky mu me jo , e kom te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

DAC

Primus registratum

Po i besohet atij mi ,,,po ati si beso as ,,,,leje leje se nuk po e them ,,,

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sweet_Lori:
[qb]Epo te ta dredhi tjetrri kshu nuk kom pa ! I thuj atij tjetrit qe neser du divorcin ene kalamojt kam per ti majt vete . Nigjo mos harro te keqen Lori se kam ra ne hall /pf/images/graemlins/frown.gif . Po iki neme , do rri i cik vetem , te qaj e te cfryhem , kshu nuk mund te qendrroj me . Lamtumire Daccc /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps: Naten Turo, te puc folttt /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Noten rrushom se edhe un po ja fus i gjumi sonte se lashe nam po shko ora 4...
Mire qe s'jom tu bo gjo per vete po i lash edhe te tjeret pa gjo...Nejse me vje keq per ty vella Dac,shko edhe ti flej se u pa puna jote si puna ime... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lori

Primus registratum

Daco me duket se dun me na nda /pf/images/graemlins/frown.gif I kemi keq punet xemla .

DAC

Primus registratum

amon mer amon sa inot na kan dun me na da....
P.S pse jena bashku naj her ne te dy se nuk maj men un
hahahahahahhah,,,,,,,,,,,,,,

Lori

Primus registratum

Ore po ne MSN nuk vje njeri kshu :mad: /pf/images/graemlins/frown.gif
Turo shife pra se erdhiii DACi ne ti ku po iken /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Lori

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DAC:
[qb]amon mer amon sa inot na kan dun me na da....
P.S pse jena bashku naj her ne te dy se nuk maj men un
hahahahahahhah,,,,,,,,,,,,,,[/qb]
Une desha me te pyt ty tani , e ti me pyt mu , pik e zeze /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]Ore po ne MSN nuk vje njeri kshu :mad: /pf/images/graemlins/frown.gif
Turo shife pra se erdhiii DACi ne ti ku po iken /pf/images/graemlins/laugh.gif .[/qb]
Ika un po ju lej vetem...E ku desh i ndava kot per icik te shkretet...Le kaq shum duhen sa s'majne men kur jan bashku apo s'jan bashku nai here...E ky daci i ka fajet qe e ka hutu te shkreten edhe eshte hutu edhe vete nga amorja qe i ka hyp na kaptine..
PS.Daco qeros je ti? /pf/images/graemlins/smile.gif

DAC

Primus registratum

po nuk na e ke dhon adresen ti mi rush ,,,,
epra iku ai...leje qe mir e boni po,,,,,ce dum ...leje te iki,,,

DAC

Primus registratum

Qeros the ,,,me llak e ly tullen ,,,,qe te me shkelqej mir fare...

Lori

Primus registratum

Ahh me Tur sa paske nryshu /pf/images/graemlins/frown.gif
Daco mo mi hip nervat se ta futa me kepuce :mad:
Ika une se shkoi vone ...Naten /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]Ahh me Tur sa paske nryshu /pf/images/graemlins/frown.gif
Daco mo mi hip nervat se ta futa me kepuce :mad:
Ika une se shkoi vone ...Naten /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Un paskam nryshu? :confused: :confused: :confused: Me vika keq.Si s'mu gjet njeri sot mer jahuu ne kete dite te veshtire.... :mad:

Alba Shehi

Primus registratum

Ca bohet ktej iher. Si jeni more tironsaaaaaaa. Marshalla nuk pertoni me shkrujt hic! /pf/images/graemlins/laugh.gif Si shpirt ju kam ! S'po shoh ndonje une ketu... Me sa duket i therret jeta e nates /pf/images/graemlins/wink.gif ose dihet andej nga kontinenti tjeter gjumi :sleep: . Hajt naten per tani dhe ju puth fort te tereve!

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albushe:
[qb]Ca bohet ktej iher. Si jeni more tironsaaaaaaa. Marshalla nuk pertoni me shkrujt hic! /pf/images/graemlins/laugh.gif Si shpirt ju kam ! S'po shoh ndonje une ketu... Me sa duket i therret jeta e nates /pf/images/graemlins/wink.gif ose dihet andej nga kontinenti tjeter gjumi :sleep: . Hajt naten per tani dhe ju puth fort te tereve![/qb]
Ku i dihet edhe knej ka ona tjeter ka harru me na thirr gjumi...,noten sidomos /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :confused:

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Albushe:
[qb]Ca bohet ktej iher. Si jeni more tironsaaaaaaa. Marshalla nuk pertoni me shkrujt hic! /pf/images/graemlins/laugh.gif Si shpirt ju kam ! S'po shoh ndonje une ketu... Me sa duket i therret jeta e nates /pf/images/graemlins/wink.gif ose dihet andej nga kontinenti tjeter gjumi :sleep: . Hajt naten per tani dhe ju puth fort te tereve![/qb]
albushiiiiiiiii /pf/images/graemlins/smile.gif kissess

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]damn sa shume keni shkrujt!!![/qb]
Eedhe un i kom kritiku po s'ke ca i bo...Kur rri nja 2 dite pa ardh duhet me nejt me sahume se 1 ore me i hudh i sy faqeve...Mo mire shume se sa pak po heee.Me dukete se eshte tema me me shume postime ne te gjithe AF.

Pershenetje speciale per Paperinen...,Te kam shume xhan lal.

TEDI

Valoris scriptorum

MIremjesi iher TIronca te dashur . Si u gdhite Juve knej ka lagja juj... Po iki te pi i caffe une kush te doje le te vije venin e dini tani ... :thumbsup:

TEA

Forumium maestatis

[qb]Home , ja paskeni shtru mire eee? Qekeni tu u knoq me i llafi! Po me i cik me karar mer jahu se ju mor fryma per i cik forum /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Kiss-kiss se na ka marre mali shumeee /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ho mi tnai e fut koken ti ne ket' ore ku une dola /pf/images/graemlins/frown.gif prita sa prita po nuk mate me pillafi uje /pf/images/graemlins/laugh.gif ne keshtu dola .