Nganjehere mjafton idea .. mund te jete edhe gote me helmFillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]Ca do me i dhon i got bir apo i got sh*r.lol[/qb]Fillimisht postuar nga REA:
[qb]A DO I GOTE TI /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ELiaN:
[qb]Pershendetje per ju qe : Kur merni rogen, pini bire dhe beni sher /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
UNE E KISHA PER I GOTE ME KAMOMIL ME /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga ELiaN:
[qb]Nganjehere mjafton idea .. mund te jete edhe gote me helm[/qb]Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]Ca do me i dhon i got bir apo i got sh*r.lol[/qb]Fillimisht postuar nga REA:
[qb]A DO I GOTE TI /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ELiaN:
[qb]Pershendetje per ju qe : Kur merni rogen, pini bire dhe beni sher /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Tani do dalim ne /pf/images/graemlins/smile.gif po po pres sa te bohen gati :thumbsup:Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]REA turni 3 ene ti e ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo tashi ta leshoi rradhen ?? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po pse akoma sjan bo gati ato eeeeee ??Fillimisht postuar nga REA:
[qb]Tani do dalim ne /pf/images/graemlins/smile.gif po po pres sa te bohen gati :thumbsup:Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]REA turni 3 ene ti e ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo tashi ta leshoi rradhen ?? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
PS: ja kalofshit mie kete nate /pf/images/graemlins/tongue.gif apo mengjes /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Tyrqeta Sweeto.Fillimisht postuar nga Sweet_Lori:
[qb]Home , ja paskeni shtru mire eee? Qekeni tu u knoq me i llafi! Po me i cik me karar mer jahu se ju mor fryma per i cik forum /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Kiss-kiss se na ka marre mali shumeee /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
usta qima /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]Pershnetje Proto.Edhe un jom gjithmon gati si puna jote.
Ps; per ca ishe gati ti se smora vesh gjo un. lol[/qb]
Po nuk ke faj jo ,se kur te martohesh edhe ti si TEA do ta shofesh kur ta boj burri tet me dy,,,,,na kaps ka per ta bo po ho......Fillimisht postuar nga REA:
[qb]amon me amon s eka nru passin njona e nuk hy do nashti per nashti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]Per tu gdhi nji jena tu prit edhe nja 5-6 ore edhe te kthej Lali jot pergjigje ty kurse per tu nrys vallai kshu si pergjumesh jena tu u nrys masdite di merda,,,,,,Fillimisht postuar nga REA:
[qb]mirmjes iher sassos , dacit mer ja morsha t'mirat qe me ke lon ato mesimet pergjys ti muve , usta_qimes /pf/images/graemlins/laugh.gif
si na nryset e si gdhite /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si je ti shpirto?me dil i here anej ka msn-ja flasim icik per gjendjen ne gjirin Persik[/qb]
flasim ketu me me amon /pf/images/graemlins/smile.gif eh ik te yahoo /pf/images/graemlins/wink.gif po dacin ku e kom me apo iku se i numro gruja cimzmet :smash: :smash: [/qb]
Mvaret rrush si eshte plaka se ka raste qe plaku s'ja jep plakes free....Un nuk paguj shum per respektin e te tjereve se kom respekt te tepert per veten time....Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]kurse ti assasino duhet ta besh veten qe te te respektojne se perndryshe asgje seshte free ne kte bote /pf/images/graemlins/wink.gif free sja jep as plaka plakut /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
o shpirti ku je ti tironsja e vockel...Zemra po se ma men rrugen vi xhaxhi Turi edhe te mer perdore e te co ku te dush ti... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Sweet_Lori:
[qb]Me mu e ke ti DAC? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ps: Nuk vij dot jo, kam harru rrugen. Po pres te me marri ndonje xhaxhi prej dore se kshu si e kam nis nuk kam per ta gjet as per treqind vjet /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
a rrusho renci ka te kesh per veten se po spate per veten ska se si te kene te tjeret per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]Mvaret rrush si eshte plaka se ka raste qe plaku s'ja jep plakes free....Un nuk paguj shum per respektin e te tjereve se kom respekt te tepert per veten time....[/qb]Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]kurse ti assasino duhet ta besh veten qe te te respektojne se perndryshe asgje seshte free ne kte bote /pf/images/graemlins/wink.gif free sja jep as plaka plakut /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
O SWEETO KTU QEKE TI MI LAL PO JOMI S ETI E DI RRUGEN ,,,,,APO KE HARRU ADRESEN MOS,,,,SE MOS KE HUM EDHE CELSAT E SHPIS SE TE MYTA,,,,Fillimisht postuar nga Sweet_Lori:
[qb]Me mu e ke ti DAC? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ps: Nuk vij dot jo, kam harru rrugen. Po pres te me marri ndonje xhaxhi prej dore se kshu si e kam nis nuk kam per ta gjet as per treqind vjet /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
IK ere futi i gjum ti mos u mer me punet e permrenshme se i zgjidhim ne kto pun ,,,,ik ti ik vrej gjuminFillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]mire mi rrush ja rrime pa gjume edhe perpiqemi te kuptojme njerzit...Detyre te veshtire na ka ngarku komiteti qendror sidomos stanote[/qb]
Ojj Tur , po si je me xhan i Lorit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ?Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[QBo shpirti ku je ti tironsja e vockel...Zemra po se ma men rrugen vi xhaxhi Turi edhe te mer perdore e te co ku te dush ti... /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB]