Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]Ej na e fishkelleni ngai her ene ne kllases puntore me se na bohet qefi. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
FFiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ec te fishkellyme qe kom bo ec atuuuu....Nji ku ta fishkellym edhe ty se njele vetem tu u anku mer dreq...

Yu prezantoj usta Qimen fotoreporterin cope cope te klubit...Mos i kerkoni foto se si dihet ca ju qit nai gjo edhe boheni pishmon qe keni lind masnej....kafe hajt mo se kshu i bo te bukra vetem se smerret vesh me ca eshte mrena

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]O Tea mos e pij kafen e ktita se si dihet ca ka nai pisllikj mrena...,Ec ke lali jot se ta boj un i kafe qe te te mledhi zemren... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
zemren time e kom apossto une turo /pf/images/graemlins/tongue.gif e mos ki gajle se nuk e pi kafen e tij jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
[qb]O Tea mos e pij kafen e ktita se si dihet ca ka nai pisllikj mrena...,Ec ke lali jot se ta boj un i kafe qe te te mledhi zemren... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
zemren time e kom apossto une turo /pf/images/graemlins/tongue.gif e mos ki gajle se nuk e pi kafen e tij jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:confused:

DAC

Primus registratum

[qb]
zemren time e kom apossto une turo /pf/images/graemlins/tongue.gif e mos ki gajle se nuk e pi kafen e tij jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po edi un mi lal se kafen e kujt prano ti ....po thuja thuja .....

usta_Qima

Primus registratum

Ca i hudh mrena me !!!??
Maximumi long ..... rrushi.lol
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

Ose ngjo.... per kafe shko te ai per nai gjosen tjeter ec ke muve. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Po thuje i here ti se na plaset shpirtin na plaset me kte robin misterioz...O daco e pse bo ti sikur e di gja? asigjo hic sdi...mo keq se puna ime /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]Ose ngjo.... per kafe shko te ai per nai gjosen tjeter ec ke muve. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O ustajo shif e mati llafet ti kur flet se na ofeno ronde....Pse ere kush te ka thon ty qe i kursej un gjojnat e tjera per shpirtin tem...?Te vi te une per kafe e per ca ti dete qefi se s'jom si puna jote un qe i nda gjojnat...Un i kam te gjitha bashke.

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DAC:
[qb]
Fillimisht postuar nga REA:
[qb]mroma tironsaaaaaaaaa

pllaq plluq sasso /pf/images/graemlins/smile.gif ma ke pa gjo dacin me se ka hum fare ai delenxhiu :mad: :smash: :smash: :smash: [/qb]
WOW kush qeka interesu per mu,,,,,,
J aku jom lal ja se kom pas ca pun ......
Po mir se erdhe i her ke grupi jon ..[/qb]
Une e di qe do me u duk si shum interesant ti mer djal prandaj leni keto filma pa njyra /pf/images/graemlins/laugh.gif

mire se e prune kaptinen iher /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

mirmjes iher sassos , dacit mer ja morsha t'mirat qe me ke lon ato mesimet pergjys ti muve , usta_qimes /pf/images/graemlins/laugh.gif

si na nryset e si gdhite /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DAC:
[qb]
[qb]
Po edi un mi lal se kafen e kujt prano ti ....po thuja thuja .....[/qb]
Shoku DAC me çisme mos pretenon zotnote me e pas ti emrin qaty :confused:

assassino26

Primus registratum

[qb]mirmjes iher sassos , dacit mer ja morsha t'mirat qe me ke lon ato mesimet pergjys ti muve , usta_qimes /pf/images/graemlins/laugh.gif

si na nryset e si gdhite /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Per tu gdhi nji jena tu prit edhe nja 5-6 ore edhe te kthej Lali jot pergjigje ty kurse per tu nrys vallai kshu si pergjumesh jena tu u nrys masdite di merda,,,,,,
Si je ti shpirto?me dil i here anej ka msn-ja flasim icik per gjendjen ne gjirin Persik

ReA

Primus registratum

[qb]
[qb]mirmjes iher sassos , dacit mer ja morsha t'mirat qe me ke lon ato mesimet pergjys ti muve , usta_qimes /pf/images/graemlins/laugh.gif

si na nryset e si gdhite /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Per tu gdhi nji jena tu prit edhe nja 5-6 ore edhe te kthej Lali jot pergjigje ty kurse per tu nrys vallai kshu si pergjumesh jena tu u nrys masdite di merda,,,,,,
Si je ti shpirto?me dil i here anej ka msn-ja flasim icik per gjendjen ne gjirin Persik[/qb]
amon me amon s eka nru passin njona e nuk hy do nashti per nashti /pf/images/graemlins/laugh.gif
flasim ketu me me amon /pf/images/graemlins/smile.gif eh ik te yahoo /pf/images/graemlins/wink.gif po dacin ku e kom me apo iku se i numro gruja cimzmet :smash: :smash:

Elian

Primus registratum

Pershendetje per ju qe : Kur merni rogen, pini bire dhe beni sher /pf/images/graemlins/tongue.gif

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ELiaN:
[qb]Pershendetje per ju qe : Kur merni rogen, pini bire dhe beni sher /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pershnetje dhe ty qe ke frik nga òeni i mall. :tipsy:
PS;ne bir i themi asaj tjetres /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

[qb]Pershendetje per ju qe : Kur merni rogen, pini bire dhe beni sher /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pershnetje dhe ty qe ke frik nga ceni i mall /pf/images/graemlins/tongue.gif

ReA

Primus registratum

A DO I GOTE TI /pf/images/graemlins/wink.gif

usta_Qima

Primus registratum

[qb]
[qb]Ose ngjo.... per kafe shko te ai per nai gjosen tjeter ec ke muve. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O ustajo shif e mati llafet ti kur flet se na ofeno ronde....Pse ere kush te ka thon ty qe i kursej un gjojnat e tjera per shpirtin tem...?Te vi te une per kafe e per ca ti dete qefi se s'jom si puna jote un qe i nda gjojnat...Un i kam te gjitha bashke.[/qb]
Meqe skishte besim ke kafja ime pra mo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elian

Primus registratum

nuk e jepni me shishe ju :confused: ... papapapapa sa kurrnace /pf/images/graemlins/tongue.gif

usta_Qima

Primus registratum

[qb]
A DO I GOTE TI /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ca do me i dhon i got bir apo i got sh*r.lol