Re: Klubi i tironsave

ilva

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Ore ça Tironcash jeni ju qe ma lini te na shkatarrojne francezi i m..tit.Shkoni te Tirana nje qytet...... e shini çbohet.

.... :smash: :smash: Hajt se pas qafe e ka ...po shtrohuni ketu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
gamberi.jpg
gelato.jpg

erisa

Primus registratum

amon mi Moira cna hape barkun papapa .
Po noi fergez tironcish mi nuk ke bo e??Se du me e honger me cape //ene mos harro me i hudh icik hurdha se ka lezet :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Miredita /pf/images/graemlins/smile.gif Kete i keni prej meje. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .
ZCN03129_2020606171519.gif

ZCN00304_2.gif
ZCN00918_2.gif
[/qb]
Sa e ha sullumin kjo drec ere /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
birra.jpg

O Uno,po sguxo tjetri me e lone birren ne tavoline o burr i dheut.pooooo ca paske qene.Here tjeeter do e mor me vete kur te leviz ka tavolina :smash: [/qb]
Ej ene ta jep vet ene te ve tallon si ne kohen e dulles...po pse ere ku e ke pa ti qe u pika birra me i got?? vec pijetaret e pin me nji..pijanecet pin me 2 ose mo shum .. lol
Pershnetje daku ...ke bo mungesa ere dreq ka ke fum

Ka i kiss ju famrave te tirones ton [/qb]
Bo bo cmu desh mu shoqnia me kte mer jahuu...Ka me mor ne qafe.Mire me 2 gota po ky dashka me pi ene me mo teper :eek:
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ka ke fum...Paske qen thum me duket :smash: :lol:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Mjafton ti fusesh dy peshq te skuq ene u bone tap. Gjes edhe prej meje, sot dita esshte me diell. [/qb]
Ty t'zeka edhe peshku,pale te tjerat /pf/images/graemlins/laugh.gif Me nejt me mu ti rrike vetem tape /pf/images/graemlins/tongue.gif

ilva

Primus registratum

Pse kaq vone ti, ku ishe deri tani? Sa me mungonte ku miredita jote se ta bo diten dolce.

dolce_vita

Primus registratum

sot kam flejt deri vone. Nuk shkova as ne shkolle :shrug:
Bera gjasme se jam semure dhe po shoh nje cik tv se po na fejohet princi i danimarkes, na iku risku /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

[qb] C'a ka marre ai laneti ,qe s'te paska marre ty per nuse.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
lene lene se pranej jam smun sot /pf/images/graemlins/frown.gif
mori nje nga australia mi :shrug:

Kangur...mi... :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif E ,mos u merzit se te ngecim me ndonje princ tjeter ... /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Kangur...mi... :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif E ,mos u merzit se te ngecim me ndonje princ tjeter ... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
e te keqne e moires po iki me vrap uen ta ve nickun princi /pf/images/graemlins/tongue.gif
leqe po bej koh po kerkoj per avatar nje kuror mbreti po as nje spo ma gjen :mad:

dolce_vita

Primus registratum

[qb] Kangur...mi... :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif E ,mos u merzit se te ngecim me ndonje princ tjeter ... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif '
jo mi jo nje alamet australianje. Megjithate iku edhe ajo pune te na trashegohet cifti :rockband:

Aha....je kujtu vone,po pin kafe me mua tani.... /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: ...por,po deshe hajde dhe ti... /pf/images/graemlins/frown.gif .....u se harrova... /pf/images/graemlins/laugh.gif