Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga * Goca e karrocaxhiut *:
[qb] Me kenoqe , jam tu lepi thojte... [/qb]
ho mi...E shef si ta gjeta barbunin...Edhe tamom,barbun i vockel per meze /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
birra.jpg

O Uno,po sguxo tjetri me e lone birren ne tavoline o burr i dheut.pooooo ca paske qene.Here tjeeter do e mor me vete kur te leviz ka tavolina :smash: [/qb]
Ej ene ta jep vet ene te ve tallon si ne kohen e dulles...po pse ere ku e ke pa ti qe u pika birra me i got?? vec pijetaret e pin me nji..pijanecet pin me 2 ose mo shum .. lol
Pershnetje daku ...ke bo mungesa ere dreq ka ke fum

Ka i kiss ju famrave te tirones ton

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] merre edhe i dopio tjeter prej meje edhe mo e pi pa meze.Kom cik peshk e do?
As-8.jpg
[/qb]
rrofsh peshkataro, /pf/images/graemlins/smile.gif
alamet mezje, prandaj u bona tape une mrome :confused:

ilva

Primus registratum

Mjafton ti fusesh dy peshq te skuq ene u bone tap. Gjes edhe prej meje, sot dita esshte me diell.

Edhe ketu ,sapo hapi koha... /pf/images/graemlins/laugh.gif .O Ilva si qenke per te pire dhe ti ,qe me mengjes... /pf/images/graemlins/smile.gif Une per vete nga dreka e kam vaftin....

ilva

Primus registratum

O moira fillo dita me aheng o goc, veç i teke apo s'shko me peshk te skuq re.

:kiss: :wave: Une keshtu e mbyll javen ,se me e nis sic thua ti ,i bie te jem tape nga mengjesi i dite se hene e deri ne darken e dites se diel... /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani jam esell per pune....dhe per icik AF.... /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif Ok ...hudhu tek erosi.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

Mirdita cuna goca shpresoj te jeni mire .
Kam kohe qe nuk kam hyre ktu dhe me keni munguar por qe sot e tutje i kam dhone fjalen (disave)qe do behem goce e mire dhe nuk do tallem(se ngelen tu me qujt mashtruse )po nejse mo....
¨
ok pra shpresoj tja kaloni mire :mad: :mad:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif Ok ...hudhu tek erosi.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:
shi kjo ene aq esell nuk jom mi jo :devil:

Miredita /pf/images/graemlins/smile.gif Kete i keni prej meje. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .
ZCN03129_2020606171519.gif

ZCN00304_2.gif
ZCN00918_2.gif

ilva

Primus registratum

Moira a te erdhi dreka ty qe me qeke shtru me vere keshtu ? Ta hengert moca.