ps ei ke kaq zili keto gjerat e mia ti eeeee? :tipsy:Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] per ty zeqo nje shkelm te fort aty ku te dhem e ku t'djeg a thu te mjafton?? :devil: [/qb]
jo mi jo sdo ja vejn emrin ashtu po mua me vinte cudi se si qendra e Tiranes mund te quhet "centro storico" (gjithmone duke e krahasuar me ato te italise kuptohet). mahhh...Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] sa toca qe jane nuk dine as me vu i emër ne gjuhen shqipe.Une po i vune emer italjon nuk shkel kurre aty.
[/qb]
Dhia ja pa 1 here deles e qe prej asaj dite nuk ngopej duke i thene ta pashe ta pashe...OSe me sakte dhi e zgjebosur e bishtin perpjete :smash:Fillimisht postuar nga Elsajed:
[qb] he mo ju tironsave ua futi teuta eeeee
sa te madhe e keni vrimen mer plak, s'ka gjo me te modhe do tua bojme. [/qb]
Sot ne krye te detyres jam une.Ke nai menje per kafe /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Peshkatarin ku e kemi sot se po me pihet nje kafe mua /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Shi ma qiti bojen me le beqar gjithe jeten :smash:Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Aha....je kujtu vone,po pin kafe me mua tani.... /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: ...por,po deshe hajde dhe ti... /pf/images/graemlins/frown.gif .....u se harrova... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tani po.akoma ketu je tiFillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]Sot ne krye te detyres jam une.Ke nai menje per kafe /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Peshkatarin ku e kemi sot se po me pihet nje kafe mua /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]