TE PASKA RA (_!_) REHAT ME I FJALE E?Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]ufffaaaaaaaa pas nje dite te levizeshme tani jom ul ne pc e shpis teme apo s'bo ne ngrohte ... ta ka lezet shpirti me pak fjale /pf/images/graemlins/smile.gif
Mroma iher si ja kalut diten /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
si shume n'merak po te shoh me djal per sa i perket kllapave te mia :smash: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga insane:
[qb]TE PASKA RA (_!_) REHAT ME I FJALE E?Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]ufffaaaaaaaa pas nje dite te levizeshme tani jom ul ne pc e shpis teme apo s'bo ne ngrohte ... ta ka lezet shpirti me pak fjale /pf/images/graemlins/smile.gif
ups capslock on...[/qb]
patjeter po su merakosa per kllapat e tua kush do merakoset /pf/images/graemlins/wink.gif ???Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]si shume n'merak po te shoh me djal per sa i perket kllapave te mia :smash: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga insane:
[qb]TE PASKA RA (_!_) REHAT ME I FJALE E?Fillimisht postuar nga TEA:
ups capslock on...[/qb]
po i hot dog nuk moret e ???? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb]sote per ter kohes qe ishim tek bari tu morr nai kafe e nai nixh kena fol per zotnin tate . e di e di qe te kon djeg veshte sidomos ai i mjati /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]alo ded zbrit ne trull...po ku je mi loriii,te paskan cu inviata speciale e ??ma boj i interviste po pati mundsi . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]ca ekspressi thu ti me une dhe tea e dum ALLA TURKE .....
ktu po ju flasim nga salla informatike nga uni siena ..... a voi la linea.... hhhhuuuuaaaa sassa sasetti :rockband: [/qb]
epo ske ci bo ... sic e dihet shum mir "la minchiite" esht smunje infektuse.shum infektuse,po te zuni i her ste lesho mo. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb]uppupupupu ne ti mo Muno si puna e ketij Qimes ketu qeke![]()
ps: ca bo me se po infekto te gjith ti ustajo :smash: :smash: :smash: :tipsy: [/qb]
ik re se tallesh . se ha ti keto shpifsina do me mi dhon ne mu mer PUTRAKO :smash: :smash: :smash: :smash:Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Lum si ai qe ka me e honger!!!teas duhet ti beje mire ndonje speçalitet i tille!? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]