Guest
Re: Re: Klubi i tironsave
assasino ku je fshehur more ?
assasino ku je fshehur more ?
shi shi sishte nevoja te na thoje qe paske qen kaq rob i degjenrum fshati qe duket sdo kallauz /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]miemroma te gjithe tironsve!si ja keni kalu ket uikend mer jahu? /pf/images/graemlins/laugh.gif e pra e!cer qe gjithe ajo buj ashuja mer,per ate dasmen e tocit,me falni tosit?
si qe bo nusja,nonji cope e mire apo cope cope?
se una kur isha i vogel vdisja me ik me njek ka prapa nuset dhe me u nrit fustonin!
hajde me nje moc tosi atehere![/qb]
jo mi me drite jeshile e kom culularin unaFillimisht postuar nga paperina:
[qb]Ke frike celuliten tina e? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kucullata dum plas /pf/images/graemlins/wink.gif Mpuahhhhhhhh[/qb]
jo mi jo!5 lekeshat ene karamelet ja u lijsha shokeve,sepse una ja ngrisha per gjona te tjera,ene pse sme hecte nonji her.Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]se una kur isha i vogel vdisja me ik me njek ka prapa nuset
e me kap karamelet e çukullatat ne 5 lekshat :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: [/qb]
ooo me falni per gabimet ortografike po jom cik si i lodh sot.kom punu gjith diten me cekic pneumatik sot ene akoma po me dridhen duret.Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]o njatjeta mer pollpi trones.si ju kom cuna gocas??[/qb]
alo ded zbrit ne trull...po ku je mi loriii,te paskan cu inviata speciale e ??ma boj i interviste po pati mundsi . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga lori81:
[qb]ca ekspressi thu ti me une dhe tea e dum ALLA TURKE .....
ktu po ju flasim nga salla informatike nga uni siena ..... a voi la linea.... hhhhuuuuaaaa sassa sasetti :rockband: [/qb]
Po te pakten ajo puth jo si puna jote hic fare ... Ene Une e puth Emanuelen ... Ku te doje ajo ., Ty ste puth Fare ... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb]Sa e omel qenka kjo goca /pf/images/graemlins/wink.gif Nuk thekson as ke puth cuna goca vec te puthi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]me duhet te iki tani se po me filon ora e fundit. Ja kalofshit mire . Shihemi. Nje puthje te embel nga une. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ta jep daja shakishin,po ki parasysh qe kur te shkosh ne banjo altro che kallashnikov...... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]O usta Qima, ma jep borxh ne mu ate çekiçin se njela tu hik n'banjo, esclusivamente per fare la pipì!!![/qb]
sote per ter kohes qe ishim tek bari tu morr nai kafe e nai nixh kena fol per zotnin tate . e di e di qe te kon djeg veshte sidomos ai i mjati /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]alo ded zbrit ne trull...po ku je mi loriii,te paskan cu inviata speciale e ??ma boj i interviste po pati mundsi . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]ca ekspressi thu ti me une dhe tea e dum ALLA TURKE .....
ktu po ju flasim nga salla informatike nga uni siena ..... a voi la linea.... hhhhuuuuaaaa sassa sasetti :rockband: [/qb]