Qyteti me i bukur ne Shqiperi?

beshbossi

Primus registratum
Re: Qyteti me i bukur ne Shqiperi?

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] Amon ca bohet kshu secili lavdro qytetin e vet...

Per mu qyteti mo i bukur o Tironaa :rolleyes: [/qb]
come no!!!!!!!tera fondet i shkojne kryeqytetit!!! :thumbsup:

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Ca jeni tu than mar, po shkodra asht ma e bukura :wub: [/qb]
hahaha ti pyesesh shkodranet si eshte shkodra naten, pergjigjen : ku di gjo une kam kohe qe skam dale /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Betina:
[qb] Qyteti me i bukur eshte SARANDA

P.S. mos u hidheroni tironca :shrug: [/qb]
saranda?? me tiranen as nuk krahasohet fare iher, ngjan si fshat...spo ta them me te keq po me te vertete me duket ashtu...leqe pastaj qe vetem nje club ka qe mbahet me emer, mambo dhe pastaj me mire shko futja gjumit se harxhon kohen kot :wave:

platinumvl2000@yahoo.co.u

Primus registratum

Fillimisht postuar nga eida:
[qb] Tirana eshte me e bukur sepse eshte dhe kryeqytet dhe gjithashtu e ka lyer xhaxhi Edi e ka ber si shpirt fare /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
Edhe pa lyer si shpirt ka qene Tirana se mos e shau njeri /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga napoleon b:
[qb] prane detit prane mbretit
SARANDA! [/qb]
me ate mendje vazhdo ti /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bona

Primus registratum

Tirana dhe .

per ku vdishin me ardhe, per i xhiro te pakten njerzit, si atehere dhe tani?

atehere duhej Xhaxhi te te jepte te drejte tani jane Money qe te jep te drejte te jetosh ne Tirane.
ato qe e shajne jane si Fox qe nuk e kapin dot dhe thone qe eshte e keqe.

picojust

Primus registratum

Tirana se i ka te gjitha.
Pastaj Saranda dhe Vlora me bregdetin dhe plazhet fantastike ( Jal, Dhermi, Bunec, Grorez,)

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga reincarnation:
[qb] vetem pero se une nuk do jem,,,,megjithate tani nuk ka me shume rendesi ne jam a jo...ke kush te te shoqeroje...e te te tregoje bukurite e qytetit... /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :kiss: [/qb]
per bukurite e qytetit mos e pyt mo :sleep: une shkoj atje per pune tjeter Reino :wub: /pf/images/graemlins/wink.gif me ka hy ne qef gjuetia...e sidomos e cucciolinave nga ajo zone :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Angel ne kine s'kam qen asiher...po nuk mu duk qe Reini po me gjute mi....ajo po me puthte!

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb]
[qb] Ca jeni tu than mar, po shkodra asht ma e bukura :wub: [/qb]
hahaha ti pyesesh shkodranet si eshte shkodra naten, pergjigjen : ku di gjo une kam kohe qe skam dale /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ahaaaaaahha, po kush te pyti ty?

Varet se ne cfar grupmoshe ka qen ai shkodrani, ndoshta ka qen nga 50-at. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Manej sido qe te jet shkodra, prap me e bukura mbetet se esht qyteti im, ok? :wink:

Florus

Forumium maestatis

Ka te drejte Roza :thumbsup: Shkodra eshte qytet shume i bukur me sa kam pare ne kartolina :cool: vet nuk kam qene se me ka munguar shoqeruesja... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]

po nuk mu duk qe Reini po me gjute mi....ajo po me puthte! [/qb]
dmth gjuajtjen e kishte bere perpara se te puthte /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif p.s. kidding

hysni

Primus registratum

pse flisni kot a ende nuk e dini a, po Prishtina eshte me e bukura
edhe Tirana eshte shume e bukur sidomos keto tre vjetet e fundit ka arritur shume ne spastrimin nga ndertimet e egra
edhe ne prishtine duhet te veprohet si ne tirane

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb]
[qb]

po nuk mu duk qe Reini po me gjute mi....ajo po me puthte! [/qb]
dmth gjuajtjen e kishte bere perpara se te puthte /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif p.s. kidding [/qb]
ehe...po ca te gjuajture se...me bene syte xixa me bene :cry: po pastaj me ashtu... :kiss: ca menyrash te cuditshme kane disa eee :wub:

p.s. not kidding /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erolina

Primus registratum

Cili eshte "qyteti" me i bukur? Te gjithe jane njelloj, sepse kane te njejtin projekt ndertimi.
Natyra e kujt qyteti eshte me e bukur ne Shqiperi?
Per hir te se vertetes me duhet ta pranoj: :goofy: Vlora.
Ketu te gjithe po mbrojne qytetet e tyre(me arsye qesharake) :rockband: . Kurse Vlora :kiss: nuk eshte vetem krenaria ime(se bashku me Dhermiun, Jalen, Qeparoin, Radhimen, Ujin e Ftohte), por e te gjithe juve qe nese doni t'ju tregoni Shqiperine miqve tuaj, vraponi tek fotot nga Vlora dhe nga Saranda. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ndajini gjerat! Natyra e Vlores eshte nje mrekulli me vete e Zotit.
Kurse Tirana eshte i vetmi qytet ku mund te pretendosh te besh jete aktive ne Shqiperi.(Ama pushimet nuk i kalon dot aty).

Princesha

Primus registratum

[qb] Ka te drejte Roza :thumbsup: Shkodra eshte qytet shume i bukur me sa kam pare ne kartolina :cool: vet nuk kam qene se me ka munguar shoqeruesja... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po nqs i lutesh zotit, edhe mund ta plotesoje deshiren, ku i dihet, nqs nuk ke bere mekate shum. /pf/images/graemlins/smile.gif

Marisa

Primus registratum

Si qytet TIRANA esht shume e bukur me te gjitha gjerat qe jane ndertuar kohet e fundit dhe esht rregulluar shume mire :thumbsup:
Per plazh a bregdet them se Saranda esht 1sh fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

[qb]
[qb] Shkodra eshte qytet shume i bukur me sa kam pare ne kartolina :cool: vet nuk kam qene se me ka munguar shoqeruesja... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po nqs i lutesh zotit, edhe mund ta plotesoje deshiren, ku i dihet, nqs nuk ke bere mekate shum. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
O ZOT, bej qe kete vere te shkoj ne Shkoder bashke me Rozalinen. Premtoj qe tani e tutje do te sillem mire...amin/amen
:angel: :angel: :angel:

eros111

Primus registratum

o flobo s'e dashke jeten me duket...mos u merr me shkodrane /pf/images/graemlins/wink.gif , per me teper te shkosh ne shkoder per te gjujt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ishalla po i therret mendjes /pf/images/graemlins/smile.gif