Qyteti me i bukur ne Shqiperi?

bolonjezja

Primus registratum
Re: Qyteti me i bukur ne Shqiperi?

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] po muve jo eee /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: puth qytetin kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

fallen angel

Primus registratum

Bradasheshi!

aman mer per fixim me thoni:ka qene kush ne elbasan vitet e funit?

se tema eshte qyteti me i bukur e ju me rreshtoni ca emra fshatrash qe edhe emrin fshat e kane per lux! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Per ato qe pelqejne rremujen,qyteti me i bukur eshte Tirana;per ata qe pelqejne natyren,detin malet, vende te bukura jane Lura,Dhermiu,Saranda,Borshi,Llogaraja,Thethi,Razma,zona rreth lumit Valbona etj etj(une vetem ne foto i kam pa ne fakt keto).Po tashi te themi qe qytete te bukura jane ku di une Elbasani ,Fieri Kucova,fundja edhe Shkodra (edhe pse e du fort) me duket e tepert.Ato mund te vleresohen per atribute te tjera ,po jo per bukuri.Gjykimi le te jete objektiv! :shrug:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Per ato qe pelqejne rremujen,qyteti me i bukur eshte Tirana;per ata qe pelqejne natyren,detin malet, vende te bukura jane Lura,Dhermiu,Saranda,Borshi,Llogaraja,Thethi,Razma,zona rreth lumit Valbona etj etj(une vetem ne foto i kam pa ne fakt keto).Po tashi te themi qe qytete te bukura jane ku di une Elbasani ,Fieri Kucova,fundja edhe Shkodra (edhe pse e du fort) me duket e tepert.Ato mund te vleresohen per atribute te tjera ,po jo per bukuri.Gjykimi le te jete objektiv! :shrug: [/qb]
Shkodra s'ka bukuri natyrore :eek: :eek:

samanta

Primus registratum

Aman po Shkodra ka Velipojen,Thethin e shume te tjera qe te lene pa mend.Po ku ka si Shkodra?Brenda nje dite mund te shkosh nga mali ne det.Kjo s'ndodh ne asnje vend te botes. :kiss: :kiss:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Samanta:
Aman po Shkodra ka Velipojen,Thethin e shume te tjera qe te lene pa mend

Velipoja te len pa mend???' :eek: :eek:
Zemer ,shkodrane jam edhe une...Shkodra po,ka afer si malin ,detin,liqenin edhe lumenjte...e di edhe une,po te themi tesh se Velipoja asht vend i bukur me duket e teprume.Velipoja ka ranen shume te imet,qe pak vende e kane,po s'asht e bukur.Asht plazh normal,s'ka ndonje gja te bukur..Thethi po,dakord jam!!!Po Velipoja?? Pfff....krahasoje pak me Dhermiun!!

bebi

Primus registratum

dhermiu asht i mrekullueshem, por edhe velipoja asht shume e bukur.
ju lutem mos flitni me kopetenca per vende pa i hape syte mire me i pa edhe detajet ma te vogla.
su@mi, bukurine nuk e bajne ndertesat, velipoja asht shum e bukur!

zog

Primus registratum

na grit ju shkodranet tu thone shkodra shkodra, pranej po ikni prej saj te gjithe. ose jeni budallenj ose shkodra s'eshte e bukur. zgjidhni e merrni!

bebi

Primus registratum

nga shkodra s'jam largu per bukuri zog.
per mendimin tem shkodra asht shum e bukur, pa dashte me thane se kam shetite e kam jetu ne zonat e bjeshkes ma t'bukra t'europes, e nuk kane ndryshime drastike me ato te shkodres (flasim per bukurite natyrore gjithmone).
per sa i perket bregdetit, ta siguroj qe asht ma e bukur se shume plazhe te australise, qe besoj njihen boterisht si nder plazhet ma te bukura ne bote (duke perfshi GOLD COAST) qe vjen nder vendet e para, si plazh nuk ka ndoj ndryshim, pervec qiellgervishtesve qe ndodhen afer bregut!!!!!!
nese do shembuj per zonat e bjeshkes europiane, me thuaj se ti jap!
e perseris se shkodra si bukuri natyrore asht :kiss:
kujt si pelqen asht problem i tij/saj!!!

H

harap

Guest

zog ma budall se ti skam pa deri me sot ne forum.
Blue ka te drejte.

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga Samanta:

Zemer ,shkodrane jam edhe une...Shkodra po,ka afer si malin ,detin,liqenin edhe lumenjte...e di edhe une,po te themi tesh se Velipoja asht vend i bukur me duket e teprume.Velipoja ka ranen shume te imet,qe pak vende e kane,po s'asht e bukur.Asht plazh normal,s'ka ndonje gja te bukur..Thethi po,dakord jam!!!Po Velipoja?? Pfff....krahasoje pak me Dhermiun!! [/qb]
secila ka bukurine e vet.smund te krahasohen per mendimin tem sepse une per shpirt nuk do kisha pas qejf kurre me u la e me ba plazh ne dhermi.
me pelqen bregdeti ranor edhe du me notu kur shkoj ne plazh, kur shkojme ne dhermi na thoje mos ecni shume se do ju dalin peshkaqej /pf/images/graemlins/smile.gif

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] na grit ju shkodranet tu thone shkodra shkodra, pranej po ikni prej saj te gjithe. ose jeni budallenj ose shkodra s'eshte e bukur. zgjidhni e merrni! [/qb]
Po shkel rregulloren e AF!!
.......
Arsyeja ka qene ekonomike ose ose mjaft probleme te tjera qe NUK T'I ZGJIDHIN BUKURITE NATYRORE.Lani gojen ju te tjeret kur te flitni per Shkodren,se sa per vlerat kurative qe ka rana e Velipojes s'i ka asnji tjeter.Ah harrova ma mir neper shkami se te mesin breket banjes neper gur /pf/images/graemlins/laugh.gif Te puthi moj SHKODERLOCE se me ka kpute malli per ty :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga Samanta:

Zemer ,shkodrane jam edhe une...Shkodra po,ka afer si malin ,detin,liqenin edhe lumenjte...e di edhe une,po te themi tesh se Velipoja asht vend i bukur me duket e teprume.Velipoja ka ranen shume te imet,qe pak vende e kane,po s'asht e bukur.Asht plazh normal,s'ka ndonje gja te bukur..Thethi po,dakord jam!!!Po Velipoja?? Pfff....krahasoje pak me Dhermiun!! [/qb]
KA SHKODRANE E SHKODRANE
Une jam nji prej atyne qe kane dite me respektu traditat e jane krenare per ato mrekulli njerezore,natyrore,pashmangshmerisht dhe artistike.Ku ka njerez ma kavaliere se ne Shkoder me zemer te madhe e jo si ne disa qytete te tjera qe s'po i permeni qe ta dajne qimen dysh :shrug:

zog

Primus registratum

Mjaft u ofenduat ju te dy!

samanta degjo ç'shkruan nje i mençur:

"Me Bukë sa për shpirt, me Hën' e Zanë,
Me Ver' e Harp' e Vjersha dhe ty pranë
Në Pjergull të Gërmadhës jam m'i lumtur
Se në pallat a fron një ** nt Sulltanë."

Admir

Forumium maestatis

Te thuash qe Shkodra ka ndonje bukuri superiore nder qytete Shqiptare eshte qesharake. Tani dihet qe nuk ka vend si shtepia jote, por ju po ekspozoheni si zakonisht me mendjemadhesine e fodullekun prej shkodrani, qe "si ne nuk asht kurrkush". Edhe thoni qe jeni t'shetitun!!! :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga samanta:

KA SHKODRANE E SHKODRANE
KA SHKODRANE E SHKODRANE
Une jam nji prej atyne qe kane dite me respektu traditat e jane krenare per ato mrekulli njerezore,natyrore,pashmangshmerisht dhe artistike.Ku ka njerez ma kavaliere se ne Shkoder me zemer te madhe e jo si ne disa qytete te tjera qe s'po i permeni qe ta dajne qimen dysh

Samanta ,po diskutojme eksluzivisht per bukurite natyrore te Shkodres;mos kalo diskutimin mbi traditat ,apo mbi artin..permabaju temes.(Se pastaj do kisha shume pyetje per ty mbi se si i ke respektu ti traditat).Une e thashe mendimin tem edhe ma lart:duke theksu qe nuk jam nje person qe ka shetite shume (perkundrazi) mendoj se Shkodra s ka ndonje bukuri te vacante,(s'them as qe ka te shame),si qyteti brenda ashtu edhe plazhi i Velipojes .(perjashtoj kalane e Rozafes e cila me pelqen shume).Po nejse se gjithkush ka mendimin e vet.

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Logos:

por ju po ekspozoheni si zakonisht me mendjemadhesine e fodullekun prej shkodrani

Dakord tek mendjemadhesia,po te fodulleku e prishe krejt. Po thu qe shkodranet jane fodulla???? :eek: E ke gabim ,shume gabim!!

Admir

Forumium maestatis

Jo te tan e jo per cdo gja moj zemen. Manej njoh shkodran e shkodrane qe nuk i ndrroj me kerken. :kiss: :wave:

bebi

Primus registratum

fatkeqsisht nuk mundem me mesu te tjeret me lexu me mendje e jo me sy.
nji njeri kushton shume pak kur perdor ironi te trashe e pa krype!

Admir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] fatkeqsisht nuk mundem me mesu te tjeret me lexu me mendje e jo me sy.
nji njeri kushton shume pak kur perdor ironi te trashe e pa krype! [/qb]
Zysh e nerume. Nuk e di per ty, por ketu nuk ka dale kush per me u shit. :shrug:

P.S Shif Su@mi, e m'thuj manej se e kam gabim! :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif