Qyteti me i bukur ne Shqiperi?

true confidental

Forumium maestatis
Re: Qyteti me i bukur ne Shqiperi?

Do ta kerkoni Vloren gjeneral, do te bridhni si cifuti ne shkreterire e skeni per ta gjetur dot ....Edhe ruset ia dinin vlerat, jo ne qe e kemi tonen /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: Per vlonjatet..........

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Leila:
[qb] Do ta kerkoni Vloren gjeneral, do te bridhni si cifuti ne shkreterire e skeni per ta gjetur dot[/qb]
motrrrrrraaa..ama dhe ne shkretetire te shkosh cike uje per te ber dush ke me e gjet...po ne vlore???30min ne 5 te mengjesit,dhe 34min te tjera ne 8 te mbremjes....hajde jete hajde.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
per mua qyeteti me i bukur eshte kelcyra me ujvarat e saja :wave:

true confidental

Forumium maestatis

Po Teknologjia e pompave dhe gjeneratoreve ska arrit akoma andej nga qyteti juaj /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ka uje deti sa te dush te lash veten dhe mekatet e tua /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Une vdes per labet qe rreplikojne bukur...
vlora eshte shume vend i lezetshem,por me uj deti te çirret lekura motrrrraaaa...pale te ecesh xathur /pf/images/graemlins/tongue.gif

Belinea

Primus registratum

Plazh i them atij te Semanit une /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Une vdes per labet qe rreplikojne bukur...
vlora eshte shume vend i lezetshem,por me uj deti te çirret lekura motrrrraaaa...pale te ecesh xathur /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Vellaiiiii, komentet e teperta jane fukarallek :mad:
Ku i binte ai qyteti yt se jam ca dobet nga gjeografia e Shqiperise /pf/images/graemlins/smile.gif

Anica

Primus registratum

Tiiirooona mer yahooo ...hajt tashi, ju te tjeret flisni drejt dhe rrini shtremet( po deshet rini dhe drejt sprish pune ) :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trista

Primus registratum

Me falni se u ngatarrova qepar /pf/images/graemlins/laugh.gif
qytetet me te bukura jane :
Korca ...qe esht numero uno :cool:
Elbasani ... kendon bukur ai Demir Zena :angel:
Fieri ... vallaj s'kam c'them per Fierin vetem se stergjyshi im e ka origjinen prej anej :book:

dhe Selaniku i Greqise :confused: sa e ngaterrume qenkam un ...kujt t'ja prish e kujt t'ja ndreq /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja bera qefin origjines sime nga te kater anet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

eros111

Primus registratum

kush e shan tiroooooonen, derri ja ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

meqe na u kutjua kenga e tifozeve te tiranes, jo per gje /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Tirana eshte me e bukur sepse eshte dhe kryeqytet dhe gjithashtu e ka lyer xhaxhi Edi e ka ber si shpirt fare /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

vlera

Primus registratum

Qyteti me i bukur eshte SARANDA

P.S. mos u hidheroni tironca :shrug:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga reincarnation:
[qb] qyteti ime....... :wub: :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ah kur do e shof une iher ate qytetin tat se shum ma lavderojne... /pf/images/graemlins/tongue.gif thua kete vere :rolleyes:

bolonjezja

Primus registratum

vetem pero se une nuk do jem,,,,megjithate tani nuk ka me shume rendesi ne jam a jo...ke kush te te shoqeroje...e te te tregoje bukurite e qytetit... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :wave: :kiss:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga reincarnation:
[qb] vetem pero se une nuk do jem,,,,megjithate tani nuk ka me shume rendesi ne jam a jo...ke kush te te shoqeroje...e te te tregoje bukurite e qytetit... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :wave: :kiss: [/qb]
flobo a ke qene ndonjehere ne KIne?
rein po te gjuan! /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

Amon ca bohet kshu secili lavdro qytetin e vet...

Per mu qyteti mo i bukur o Tironaa :rolleyes: