Qyteti me i bukur ne Shqiperi?

uji ftohte

Primus registratum
Re: Qyteti me i bukur ne Shqiperi?

kot e keni se vlora eshte e pa zevendesueshme, s'ka si vlora, e moret vesh...???

Gidi

Primus registratum

Duke lexuar mendimet e te gjithve shikoj qe keni permendur shume vende qe te gjithe i dime qe jan te bukra.
Po pse si bini shkurt pse nuk thoni qe shqiperia eshte vend i merekulluesh dhe fantastic Nuk habiteni qe ne nje vend kaq te vogel gjen kaq shume mrekulli natyrore. Shkon nga veriu ne jug duke ndryshuar klime e reliev nga te fresket malor ne te kendshem bregdetar.

durrsakja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Durrsi, DUrrsi, Durrsi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe Gjirokastra e bukur eshte se i ingelet hatri mamit tim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po kam thene une qe ke humb kot qe kur je transferuar ti /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ky shoku jot Hermes qeka cun me tru /pf/images/graemlins/wink.gif

DURRSI sigurisht, nuk ia lejoj vetes te flas ndryshe! /pf/images/graemlins/smile.gif

white power

Primus registratum

Qyteti me i bukur ne Shqiperi per nga ana natyrore eshte Shkodra se ka detin,ka 3 lumej,ka liqenin,ka fushat, ka edhe bjeshket dhe asjne qytet ne Shqiperi nuk i ka te gjitha kto qe ka Shkodra.

roland

Primus registratum

o GIDI_UK po ne e dime qe shqiperia eshte e bukur ne pergjithesi, muhabeti eshte kush qytet te pelqen me shume :tipsy:

anna

Primus registratum

i bukur eshte pogradeci, ate e dime ne apo jo...

roland

Primus registratum

o anna po ti pse e ke zene me mua nje here pa mire. une thjesht po sqaroja GIDI_UK po me qenese te ardhka keq per shoqen(ne qofte se jeni shoqe)se i bera nje sqarim ja po e le fare ok :tipsy: :thumbsup:

Admir

Forumium maestatis

LEZHA eshte asi, ylli, bota, me e mira e me te mirave. Ne i japim Shqiperise larmi. Det, lume, mal, koder, fushe, histori, dhe risi :thumbsup: Cili qytet i ka te gjitha keto? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Une nji here kam pare tropoje ne televizor,dhe malet qe e rrethonin ishin me te vertet te bukur.vend alpin shume i lezetshem... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Trevat e kurveleshit jane cool too.varg malet qe mbeshtetn te njeri tjetri,i ngjasojne nje ode burrash.natyre e eger,e virgjer....
Ndersa qytetet nuk kane ndonje ndryshim te madh ndermjet tyre,vetem nr i banoreve qe ndryshon.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

albscutar

Primus registratum

C,do njeri ketu po lavderon vetem qytetin e vet.

Dhe per mua qyteti ma i bukur eshte SHKODRA se zoti i ka fale nje bukuri perrallore te cilen e pershkrojne tre lumej ,liqeni dhe plazhi i bukur i velipojes ,pavaresisht se nuk ka njonje investim te madh, si dhe alpet e mrekullushme qe i japij hijeshine e nje nuseje me gjith historine e saj te vjeter 2500 vjecare.

Sot per sot ne shqiperi vetem Tirana ka gjadheri,
dhe po behet c,do dite me e bukur me ndertesa shumekateshe si dhe papet qe jane plot derine oret e vona.
Kurse qytete e tjera jane si varreza mbazdite

alinos

Forumium maestatis

Tirana + Saranda

Tirana ka marre pamje tani, me pelqen eshte e vecante, edhe pse mbetet katund!!!

korcari12

Primus registratum

Detyrimisht qe do them KORCA sepse aty kam lindur,do desha te thoja qe me pelqen dhe TIRANA -----dhe POGRADECI ........

Diavolessa

Valoris scriptorum

Burreli dhe pike! /pf/images/graemlins/wink.gif

pS: Sa me ka marre malli /pf/images/graemlins/frown.gif