Qyteti ku do te doja te jetoja

personazh

Valoris scriptorum
Re: Qyteti ku do te doja te jetoja

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Firence! qyteti perfekt!
tirona gjithashtu, aq e vogel e me aq shume gjona mren. sa here e menoj per perspektiven qe mund te kete habitem se sa pak eshte bere per te. nqs do arrihet te zhivllohet edhe kultura ne tirane, duke hapur muzeume, parqe, biblioteka dhe zhvillim arkitektonik Tirana do ishte vend nam ne Ballkan. turistet duan nje gje, qytete te vegjel po te medhenj ne brendesine e tyre. prandaj Firence eshte nga me te frekuentuarit, mund te shohesh shume gjera duke shetitur thjesht ne kembe, pa u cfilitur nga shtrirja e qytetit.

[/ QUOTE ]

do dajak ti mo /pf/images/graemlins/cry.gif ?!

:hug:

[/ QUOTE ]

aty o mi lal, s'leviz kush. ne mos njera, tjetra do t'ma marre -tha /pf/images/graemlins/smile.gif

iMAC

Primus registratum

Mu ketu ku gjindem tani ne Oslo te Norvegjise,
- kriminaliteti eshte shume i ulet, aq sa policia nuk kane arme, vetem uniforme
- shume here shohe ministra te cilet shkojne/vijne ne pune apo gjetiu ne kembe, me biciklete, ne tranvaj, metro apo autobus
- mu ketu ku une jetoj ministri i kultures banon afro 200 metra nga pallati im dhe shpesh e shoh duke u shetitur me anetaret e familjes, qenin e tij apo ne shitore te ushqimit,
- disa milionera si p.sh. Vessås i cili eshte i njohur ne Oslo dhe Norvegji shkon me biqiklete ne pune, perndryshe ky person eshte i pasur per nja 75 mil. euro.
- popull me te urte , me te ndershem, me te sjellshem ne bote nuk ka se sa Norvegjezet.
- ketu ligji nuk lejon as ta rrahish apo ofendosh qenin apo macen e le me njeriun.
A nuk eshte kjo nje gje te cilen populli Shqiptar duhet ta din dhe te mesoj !???

kalel

Primus registratum

po cfare fireze maj te ka luajtur mendja ... ketu po te qendrosh nje jave behesh per te ikur ...... te keshilloj te nderrosh qytet...............

kalel

Primus registratum

une perferoj te jetoje ne qytetin e lindjes.... me gjithe difektet qe ka .....

melankolikjaE

Primus registratum

un do te doja te jetoja ne nje vende ku te bente gjithmon pranvere e vere se dimri sme pelqen.
P.Sh MIAMI

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/laugh.gif kjo deshira jote uroj te te realizohet /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe besoj se ka shum mundesi per tu realizuar /pf/images/graemlins/laugh.gif...edhe pse disave do tju vinte keq te te kishin larg pastaj... /pf/images/graemlins/frown.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Per te mos dal nga tema qyteti ku do doja te jetoja un hmmmm spo me vjen tani ...

VoGeLuShI

Primus registratum

Pervec qyteteve te shqiperise do doja shume te jetoja ne ndonje provine te Napolit.

[/ QUOTE ]
cfar thua ti more, e ke idene si eshte Napili, le pastaj provincat, xhano shqiperi
une per vete kam qejf te jetoj ne londer
edhe ketu ku jam mire jam po nuk e di se cfar me terheq tek londra /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

sa gjynof qe nuk ekziston sodoma dhe gomorra /pf/images/graemlins/shrug.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Dua te kem Henen vetem per vete /pf/images/graemlins/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ti thuj qytetin tend po deshe /pf/images/graemlins/grin.gif
nuk eshte pyetje-pergjigje ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Mendoj se qyteti ku do te ndihesha me rehat mbetet Londra, edhe pse mendoj se SHBA, East Coast te kuptohemi, nuk eshte aspak e keqe.

Hapesire e madhe ne mendim, veprim dhe aktivitet. Anonimat dhe protagonizem sipas deshires. Kushte! Jete!

VoGeLuShI

Primus registratum

vitin tjeter shpresoj te trasferohem ne strasburg por do te rikthehesha me gjith qejf ne rome /pf/images/graemlins/wub.gif

eshte kaotike por sh e bukur dhe e dashur per mua /pf/images/graemlins/wub.gif

Ema

Goddes

1.Shtepi e vogel,rruge fshati,mundesisht ne Toscana,me perrua afer shtepise me peme rreth e qark dhe larg nga qyteti.

Sirena

Primus registratum

Ne nje qytet te vogel, me rruge te kalldremta, plot diell, plot lule e me ata pak njerez te dashur prane...

gurax

Pan ignoramus

Do m'vish komshie Sweet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Ma certo /pf/images/graemlins/laugh.gif ... shiko te me gjesh ndonje shtepi te vogel aty afer /pf/images/graemlins/laugh.gif