Qyteti ku do te doja te jetoja

Ema

Goddes
Re: Qyteti ku do te doja te jetoja

Sao paolo,b.aires /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

pippo

Primus registratum

Une kam jetuar ne Dubai dy muaj (per pune) ..... nuk do jetoja atje edhe sikur te me paguanin trefish me mire ne Shqiperi,,, i bejne shume shume reklame po eshte thjesht nje qender tregtare shume shume e madhe (just a shopping mall ) klima e keqe e njerzit kane shume zakone ndryshe nga ato qe me pelqejne mua ....

^Res-Cogitans^

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LëRë</div><div class="ubbcode-body">Cfare doni n'Paris ju mi, ku jetohet ne Paris mi? Ne Paris "c'est une vie de dingues", do 2 ore me shku ne pune e 2 ore me u kthy n'shpi. </div></div>

...ne bidon-v jeto ti? lol

me pelqejn qytetet e mdhaja,dua trafik,smog,rromuj,gjithçka :
ktu ku jam,Paris,London,NYC .
me meret fryma kur iki ne ndonje vend te vogel dhe ndaloj me shum seç duhet,me bllokon qarkullimin.

policia

Forumium maestatis

nuk qahem me Tiranen, ketu dua te jetoj, nuk ka njeri apo vend qe te ma prishi mendjen...

TheWanderer

Primus registratum

Ku ka si Lushnja? Yll, aty edhe balta eshte me e embel se mjalta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

antip

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: policia</div><div class="ubbcode-body">nuk qahem me Tiranen, ketu dua te jetoj, nuk ka njeri apo vend qe te ma prishi mendjen... </div></div>

Sic e ka thon nji burr me men: Ne Tirane banohet, por nuk jetohet...

Te na rroje pluhuri qe shkurton 10 vjet jete!!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

policia

Forumium maestatis

tani o lubardh mos u gerric kot, nese do te jetosh ne Shqiperi nuk ke ku jeton pervecse ne Tirane...

TheWanderer

Primus registratum

Llaf me vend! Ku ka si Tirana...po Lushnja? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

eniad

Forumium maestatis

Ju lutem, Tiranen dhe Lushnjen i krahasojme ne ndonje teme ku pershtaten. Perpiquni mos kaloni ne hedhje-pritje. Faleminderit!

bizi

Forumium praecox

un du vorrozenin per vete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

2celjan-fr3

Primus registratum

Paramaribo, qytet ne Suriname eshte mjaft kendshem kam qene atje me disa miq shqiptare dhe ja kaluam shume bukur atje njerezit jane shume open mind ne cdo aspekt edhe pse nga ana ekonomike nuk jane me ndonje standart kushedi cfare, por thone qe rendesi nuk ka se ku je por me ke je!

Ema

Goddes

12ArgentinaBuenosAiresMonumentivariFlorida.jpg

07ArgentinaBuenosAiresMonumentivariMoulinRouge.jpg

17ArgentinaBuenosAiresMonumentivariFontanaLasNereidas.jpg

06ArgentinaBuenosAiresMonumentivariPuertoMadero.jpg

22415.jpg
Web%20Caminito%20(Buenos%20Aires).jpg
buenos_aires_o.jpg

policia

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TheWanderer</div><div class="ubbcode-body">Llaf me vend! Ku ka si Tirana...po Lushnja? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif </div></div>
sa mbresa te paska lene lushnja, mos me thuaj qe ke bere ushtrine atje...
nuk kam asgje kunder lushnjes por me mire te banoj, te jetoj, ne tirane...