Qyteti ku do te doja te jetoja

beb

Primus registratum
Re: Qyteti ku do te doja te jetoja

<font color="brown"> Jashte teme! </font>

MLK Geneva eshte /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

beb

Primus registratum

<font color="brown"> Jashte teme! </font>

MLK

Primus registratum

Do futeni ne teme ju se eshte dimer ne po na merdhifni lol
Gjeneva eshte e bukur po do dhe xhepat e bukur se niveli i jeteses eshte i larte ne pergjithesi e qirate po ashtu.
Per ata qe jane amator te jetes ne Gjeneve i ftoj te FBI lol

alinos

Forumium maestatis

une u kujtova per nje deshire te vjeter qe ka humbur sirtareve:
kam dashur gjithnje te jetoja ne Egjipt, me sakte ne Kairo. jo shume, me dy vjet do te mjaftohesha. Se pse me duket mistik dhe shume terheqes si vend, nuk di ta shpjegoj; eshte me shume si ceshtje lekure. E ndjej se do te ndihem mire atje /pf/images/graemlins/wub.gif

p.s. Kush te degjoje per ndonje variant pune, shkolle, martese per dokumenta, le te me beje pm /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

vlera

Primus registratum

Me gjithe respektin per kontributin tend ne forum Betina, mendoj se kjo i kalonte te gjitha caqet e te kuptuarit. Posti yt gjendet tek Koshi dhe here tjeter kur te duash te komunikosh dicka me nje nga stafi, perdor mesazhet private.
Te keshilloj gjithashtu te perdoresh mesazhet private per t'u sqaruar me Luaneshen, e cila eshte nje anetar qe eshte trajtuar njelloj si ti ne forum.
Nese ti je fyer per ate qe ka thene mbi Kosovaret, mua me vjen keq, por hap nje teme te kesaj natyre dhe sqaroje. Me duket krejt pa vend, te shkruash per te njejten gje ne cdo teme, kur fare mire mund te sqarohesh me kete Luaneshen drejtpersedrejti, pa na perfshire ne te tjeret, qe s'kemi asnje interes te dime qe ju te dyja nuk pelqeheni. Me kaq e konsideroj biseden te mbyllur dhe nuk dua te gjej nje tjeter shkrim te tille.
shpresoj te jemi sqaruar nje here e mire.
une

Kordelja

Valoris scriptorum

Na habiset /pf/images/graemlins/shrug.gif

Une do doja te jetoja ne Gjeneve, deri para ca kohesh kam qon "firm" qe s'do mesoja kurre frongjisht se sé kisha qejf, me pas ndryshova mendje, me pas me pelqeu Gjeneva aq shume sa frengjishtja mu duke si geshtenje e zier, tani s'jam me e sigurt ne dua te leviz qe ketu ku jam se qyteti eshte i madh mjaftushem per tí ra une rreth e qark me biciklete /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe jo se kam hequr dore nga Gjeneva apo frongjishtja /pf/images/graemlins/laugh.gif por sepse pertoj te transferohem ....oooo gjithe ato kontrata, mobilje, lloji shpise, lloji lagjes, blah blah... po po leviza ka me qene per here te fundit /pf/images/graemlins/laugh.gifdhe destinacioni do jete Gjeneve /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ti qeke me tendenca terroriste goce lol

[/ QUOTE ]

pse nuk e kishe kuptu tina?! /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

jo ne fakt, jam pa paragjykime per Afrikano-verioret sic jeni ju ne France /pf/images/graemlins/tipsy.gif

vlera

Primus registratum

Asnjehere sepse une skam marre asnje sqarim
dhe une the o me ipni sqarime o mos me lejoni me te shkruaj.

kam provuar ti shkruaj ne privat moderatorti por smundesh ta dergosh

alinos

Forumium maestatis

une ende nuk e kuptoj se per cfare kerkon sqarime!!!
Me nje fjali te lutem!

vlera

Primus registratum

ok si ti te duash me nje fjali do te them

kerkoj te me kthehen shkrimet e mia tek kjo tem dhe tek nenforumi ballkani pse me jane zhdukur sikur mos te shkruaja, kush e ka bere kete

alinos

Forumium maestatis

Tek kjo teme nuk kane per t'u kthyer sepse jane jashte teme.
Dhe nese do te edukosh Luaneshen apo t'i tregosh ndonje gje per ate qe mendon se perfaqeson je e lutur ta besh ne privat.
Per temen tek Ballkani, mjafton te kontaktosh me regele, duke i shkruar nje pm ai do te te sqaroje se pse te jane hequr postet atje.
Nga ajo qe une lexova ne mesazhin e gjate, ti je fyese. Si kujton ti se nuk te kuptoj kur shkruan me te foluren e Kosoves?

vlera

Primus registratum

OK TE FLM DHE TE KERKOJ TE FALUR E QE TE SHQETESOVA

por si duket nuk paske kuptuar asgje nga ajo qe e paskam shkruar. Sepse duhet te ekzistoj nje jashte teme e jo te asgjesohen fare, por ju jeni ata qe keni cdo here drejte

une tjeter skam cte them jam shume e kenaqur me fundin
pervecse te them
gjithe te mirat dhe lamtumire Af sepse per mua nuk je vendi ku mund te mesoj dic vec urrejtes dhe fyerjeve.

ciao, e nderuar

alinos

Forumium maestatis

ndoshta do te te beje mire te besh ca dite pushim nga bota virtuale. /pf/images/graemlins/wave.gif

bob

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
SUEDI /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]

mos ke ngaterru se nuk eshte qytet

aha ja ke fut kut!!!!!!!!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/booki.gif

LUANESHA

Primus registratum

Pernimend /pf/images/graemlins/laugh.gif

s guxon njeriu me mendu vendin ku i pelqen pa u preokupu se ktu ne teme duhet te citohet qyteti

Po ta kishim gjith kte perpikmeri ne te gjitha fushat e jetes do ishte Shqiperia LULE.

/pf/images/graemlins/cooli.gif

bob

Primus registratum

sa gati i nejte maj

kot sa me te ngacmu /pf/images/graemlins/wink.gif

Hey Joe

Primus registratum

ce rru kaq shume mer plak, humbja e kontrollit eshte shenje dobesie . me ket reply besoj se u qetesove , se edhe po su qetesove s po me rruhet shume .

Tani ma kap i cike lahuten me njonin krah dhe cifteline ke tjetri dhe na fillo boj nji Top of The Malok me gjona te tipit : per Gjergj Elez Aline ose Skenderbeun .

epremte

Primus registratum

Cambridge. do kisha shpenzuar pjesen e mbetur te jetes me gjithe qejf atje. sigurisht, nese nuk do kisha force rendese ne Tr (per te interesuaren...).