Qetesia...mes pentagramesh...

Airbourne

Papirus rex
Ca do tashti veshderr???M`shikote me vemenedje dhe hum.....
E mora vesh edhe une TY...
Hajde ti kafshoj pak laprat
Hello-Bassett-Waving-ani.gif
 
Top