Qetesia...mes pentagramesh...

Airbourne

Papirus rex
NJEREZIT CREATIVE(ku bejne pjese dhe MADHESHTORE RUSE).........PLEHRAT i <mbjellin> ne kufijte e DESHTAKEVE.
PS: kohe FANTASTIKE,RREZE DIELLORE dhe FRYMEMARRJE.
KLM.
 

Airbourne

Papirus rex
Te TJERET ne ART ta CAJNE.....KAFKEN.
KUFINJTE GJERMANE BASHKOHEN me 3TETOR...pra neser....tek DESHTAKET......MBAS,PAS....neser.
DEFINICION....koha punon per....ata!
 
Top