Qellimi i jetes !

kiren

Primus registratum
Re: Qellimi i jetes !

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: m0sTwAnTeD</div><div class="ubbcode-body">Kiren, mund te mbash Bajraktarin tend, pa qene nevoja qe te merresh me mua, qofte kjo virtualisht.

Ku e lexove ti pjesen ku une fajesoj jeten? Ma trego pak, te lutem! Une nuk ia hedh jetes pergjegjesine e gjerave qe me ndodhin, ama pranoj qe ato gjera NDODHIN, e une automatikisht, duhet te ndryshoj "plane e qellime", ne vartesi te asaj qe ndodh gjate jetes.

Here tjeter lexoji tamam ato qe shkruaj, sado qe nga rangu yt i inteligjences, me dukesh si e paafte per te kuptuar drejt mendimet dhe konstatimet e mia. </div></div>

Mos me meso mua per jeten time se dukesh c'fare njeriu thashthemexhi je.

Une mora shkas nga thenja jote """ jeta ka qellime ndaj meje"... Bajraktari nuk i kushton vemendje cunakeve si ti sepse eshte ne nje stad, nivel tjeter te jetes nga ty por nese e ke kuptuar e ka shpjeguar kete pike. Nuk kam se cfare shtoj me...

atman

Forumium maestatis

Kiren, ti nuk ke menduar ndonjehere qe mOsTwAnTeD mund te kete edhe te drejte ne ate çfare shprehu, (lidhur me temen). Per te te ndihmuar, po te pyes une:
- Cdo te thote shprehja popullore "hesapi i shtepise nuk del ne pazar?"

Ndersa per sa thote Kome, po ndalem te dy pyetje te tjera:

- Perderisa ne jemi te lire te zgjedhim, atehere, si shpjegohet qe ai qyqari (me te cilin ilustron mendimet e tua), perfundoi i lidhur pas pemes?

Ti thua se ne ato çaste te veshtira, e shpetoi imagjinata, shetitjet e tij me gruan e dashur neper plazhet kushedi ku, (dhe keto marrezira i quan si shprehje sublime te lirise se mendimit te cilen nuk ta privon njeri. Ty po te keputin koken, ti thua ja, une mendoj te dashuren time dhe s'kini ç'me beni, jam i lire!!! Edhe pse ajo, e dashura apo gruaja, ato çaste, ndersa burri lidhej pas pemes, mund t'i plekste kembet me ndonje pale te tjera) pyetja eshte, lidhur me qellimin:

- Sikur te kishin dashur ta vrisnin ata qe e rrembyen dhe e lidhen pas trungut, a do ta kishte shpetuar imazhi i gruas se dashur nga vdekja?

atman

Forumium maestatis

E paske gojen qe nga fundi i barkut deri ne koke, ti e dashur ndaj belbezon duke leshuar sekrecione.

Singapuras

Primus registratum

xhahil i shkret itu e gjete me ba trimni me i femen se tjeterkun... te pshton gjak prej friks...
Tyrp!

atman

Forumium maestatis

Pse qenke burre ti? Une thashe se te kishin çuar si prostitute andej nga Singapori.

kiren

Primus registratum

ato thuaja motres tende ore deshtak ... po ta mbajti bla bla blazo ne realitet sepse aty ta tregojne mire muhabetin shqiptarce ... Kome di te te ofendoje sikur te doje por vlerat e tia nuk e lejojne te bjere ne te njejtin nivel me ty
te thoje fjale kot. Ti vlersoje jeten, sepse ne realitet gjerat do ishin ndryshe...

Moderatore,
Ne kuptojme qe albforumi eshte nje vend-takim per shqiptaret e shperndare ne bote. Si i tille ne kuptojme rendesine qe ju i jepni respektimit te rregullave dhe kushteve per akses, si dhe lirise se shprehurit.Por liria e te shprehurit nuk duhet te perdoret si justifikim per te thyer rregullat dhe kushtet.
Ne e gjejme fjalorin e atman shume ofendues ndaj rregullave qe mbrojne kulturen dhe dinjitetin e te gjithe shqiptareve. Me pak kerkim ne tema tjera zbulova qe ky prototip virtual ofendon pothuajse te gjithe por pervec pak vehtave askush nuk ngre zerin. Ne shqiptaret konsiderojme dinjitetin, respektin, miresjedhjen, thjeshtesine dhe dashurine te rendesie jetike. Prandaj nuk duhet toleruar nje njeri mentally disturbed...

Ne si antare ju kerkojme te merrni masat e duhura ndaj ti perndryshe une e para nuk do hyj me ketu...

Singapuras

Primus registratum

mos u merzit shum shoqja jeme, ku nuk njihet njiri
en bot virtuale kjo edhe mund te nollin. por si e the ti
en realitet kjo nuk noll asiher... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif .. kshtu
sherbimi ma i mir per vetin asht me e injoru...

Singapuras

Primus registratum

mu kujtu nji ndolli e bukur...

Nji ish- studente shiptare ktu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
ne nje mjes cohet shum e nervozume the thot...

Bota asht prish. sdi si mund te jetohet en ket bot, me kta njerz.
kisha dasht ma mir me dek.

un nuk fola asgja per me e respektu vajzen.

mas nja dy minutash kthehet ka un e thot...
'jo kisha dasht qe tan te vdesin... vetem un te mbesja gjall'
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif kjo levizje e te mendumit mund te bajn diferencen edhe
ne vedimin tan mos me hy ma ktu ...

atman

Forumium maestatis

Ta ndalojmë Atmanin, u dëgjua një e çjerrë, ndryshe UNË... një UNË kaq e madhe sa biondja me lesh të verdhë e Jovan Bregut, kërcënoi se nuk do të futet më në forum.
Atmanit seç i erdhi ndërmend Hermesi që kërcënoi, bëri be e rrufe se do t’i braktiste si Olimpin edhe njerëzinë nëse nuk do të njihnin vlerën e tij. Kujtonte se askush, as perëndia dhe as njerëzia s’mund të bënin pa të. Dhe vendosi një ditë që ta provonte vlerën e vet. Me të thënë me të bërë, ndryshoi pamje, nga perëndi u bë rëndomësi dhe hyri në studion e një skulptori. Pa aty statujën e Zeusit dhe i tha:
- Sa kushton kjo?
- Shumë, - u përgjigj skulptori.
Atëhere Hermesi pa statujën e vet dhe pyeti:
- Po kjo sa kushton?
- Ajo, - tha skulptori pa denjuar t’i hedhë qoftë edhe një vështrim, - jepet dhuratë po bleve të parën.

* * *
Një mace e dashuruar pas një djali, iu lut perëndeshës Afërditë ta shndërojë në femër. Perëndeshës i erdhi keq dhe ia plotësoi dëshirën. Kështu ia arriti qëllimit, (flasim për qëllimin në jetë apo jo?) dhe e gëzuar u martua me djalin. Mirëpo, ndërsa ishin shtrirë të dy në krevatin martesor, e kënaqur për çfarë ishte bërë, (njeri) dhe çfarë kishte arritur (qëllimi i saj të martohej me djalin) perëndeshës i shkoi ndërmend të provojë nëse duke ndryshuar trup, kishte ndryshuar edhe zakon. Lëshoi një mi përdhe. Nusja, harroi “rrethanat” – janë ato që provokojnë ndryshimet e qenies – apo jo?, kërceu nga krevati dhe filloi ta ndiqte miun ngado për ta ngrënë.
Atëhere, Afërdita i riktheu formën e saj të parë – çfarë je duke u bërë...

Singapuras

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Flete_Dragoi</div><div class="ubbcode-body">Mund te thosha se qellimi (NE) jete eshte te (BESH) vetveten...everything is within you </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Princesha

Primus registratum
Qellimi i jetes !

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: elibubazheli</div><div class="ubbcode-body">Jeto shpejt, vdis i ri </div></div>

Ku je mor ti?

Shyqyr qe keke gjall iher /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Po ele, pse don me dek i ri, ca ka ba vaki kshu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

kiren

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: 'KOME'</div><div class="ubbcode-body">Cili asht qellimi i pranis tane ktu elibubazheli?
Pse je ktu? </div></div>

Keshtu fillohet procedura e investigimit o djall? Po lere ore djalin rehat se nuk te beri gje. "More" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif me sa kam vene re qellimet tua te vetme ne kete jete jane femrat, spf, dhe ushqimi!
Me duket se ne vend qe te na siguroni gjumin e qete e kufinjet e shtetin e sigurte ju djemat aty kaloni kohen ne iternet. wtf!

eli

Primus registratum

O Zambak (pse lulja e Zotit),

Po a e din, ti se ma t'miret desin t'ri. E masanej, a s'thojne :"Gjynah, se ka ken i ri qyqari lol, Alamet djalit".
Se kur t'plakesh s'don me t'pa kush me sy, e kur t'vijne per deke fillon ahengu. Por mos u trem moj fisnike /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif se m'ka ike koha per me dek "i ri". Por thashe t'ju jap idé t'rive t'sodit se me hamendje i kan ba prove te tana gjanat, e jeta si terhjek ma, veç me hope (kjo pergjigjja per me e ba pak ma filozofike).
T'falemind'erës Fiorela qe kujtohesh per mu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

E atij tjetrit deshta me i thane qe qellimi i pranise teme ktu, me qellimin e jetes, s'ka t'bajne hiç... fare

Cleopatra

Forumium praecox

Hmm gjithkush ka medimin e vet...
Qellimi i jetes ...hmmm te jetosh si njeri,Te respektohesh i i till,e te jesh e dikuja per jet te jeteve...anasjelltas...te jet i joti.

Harris

Forumium praecox

te shtysh sa me larg vdekjen, jo vetem at natyroren
wink.gif