Jo, si duroj dot keto festat e ditelindjeve tek vetja Brune je akoma?
Mystique Larg 13 Jul 2017 #6,441 Jo, si duroj dot keto festat e ditelindjeve tek vetja Brune je akoma?
MysteriousMan Valoris scriptorum 13 Jul 2017 #6,442 me teper e festojne se e festoj te pelqejne datat e caktuara? psh ditlindjet, pervjetoret etj
T TinkerBell Papirus rex 13 Jul 2017 #6,443 Brune gjithmonë Për njerëzit e rëndësishëm po. Vendi më i mirë dhe më i qetë për plazh në Shqipëri, sipas teje ?
Brune gjithmonë Për njerëzit e rëndësishëm po. Vendi më i mirë dhe më i qetë për plazh në Shqipëri, sipas teje ?
MysteriousMan Valoris scriptorum 13 Jul 2017 #6,444 nuk di ndonje te qete por qe nqs do beja plan te shkoja do kerkoja dicka ku ska njerez fare (mundesisht). je romantike?
nuk di ndonje te qete por qe nqs do beja plan te shkoja do kerkoja dicka ku ska njerez fare (mundesisht). je romantike?
DarkBlonde Valoris scriptorum 13 Jul 2017 #6,448 Dush,ushqim,film,gjume,chat...varet nga disponimi qe kam... Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere deri me sot?
Dush,ushqim,film,gjume,chat...varet nga disponimi qe kam... Cili eshte gabimi me i madh qe keni bere deri me sot?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 13 Jul 2017 #6,449 Pytje me spec kur i ke kalu sh gabime sdi dhe te zgjedhesh. Por te them qe ai i te besuarit njerezve te gabuar. Kur gaboni mundoheni te shfajsoheni apo e pranoni gabim ashtu sic esht me te vertet
Pytje me spec kur i ke kalu sh gabime sdi dhe te zgjedhesh. Por te them qe ai i te besuarit njerezve te gabuar. Kur gaboni mundoheni te shfajsoheni apo e pranoni gabim ashtu sic esht me te vertet
MysteriousMan Valoris scriptorum 14 Jul 2017 #6,454 ja keshtu nga zhdukja e gjinise femerore te pelqen te ecesh?